- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.581
Ben müslinden ziyade penye olanları daha kullanışlı bulmuştum.Kızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor
Ne olucak bende hiç penye almamıştım sorup sorunca iki tane aldım sonuçta sen nasıl rahat edersenKızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor
Görünüş ve kalınlık olarak beğendim birde kullanışlı gibi duruyor ama kullandıkça anlayacağız sanırımBen müslinden ziyade penye olanları daha kullanışlı bulmuştum.
Aaa ben de siirtte calıstım ılk görev yerim 12 yıl once oradaydımmSiirtin bir köyü burası iki haftadır kar yağıyormuş
Ben annemin yanına geldim Allahtan
Eşim tek orda
10-15 dk arası yol. Yakınım. Artarsa dediğin gibi uaparım kuzum. Kesildi sonradan sancılarım zaten. Teşekkür ederim20 dakikada gelen sanciyla dogurmassin merak etme en son 1 dakikaya düşüyor o zaman bebek geliyor ama sen 5 dakikaya düşmeden git hastane yakinsa uzaksa daha erken git doğum sancilari seni ister istemez hastaneye götürür normal sancidan farklı oluyo
Ay evet bendimCiğer geliştirici vurulmuş muydun?
Gözün aydın. Sağlıkla çıksınlar küvözden.
Sancısı 160 a vuran biri vardı hapşursan doğurursun demişti doktor o sen miydin?
Erzurum sandım değilmiş
O nişan
Günde 10 tane hareketten az olmaması lazım.
Gelmedi sanırım yazmışım geldi sanırım yazacağıma ahhsjsKızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
Tibbi sekreterlik ne oluyor yani, hastaneye gidip muayene olmadan mi dilekçe vericez anlayamadm canimCanım merhaba konuştum hastanemle son haftaya kadar çalışabilir aldığım için bittiği gün tıbbi sekreterlikten dilekçe verip çalışamaz olarak değiştirebiliyor muşuzKumsari
Ben de kum döküyormuşum ama bi ağrım sızım hissettiğim bişey yoktu lökositim yüksekti doktorum önemsemedi bile sadece bol su iç dediKızlarr şu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı yaa ilaç da kullandım 2 tur lökosit 83 çıkmış bu kadar sürmesi bu derecelerde olması normal mi yaa
Doktorunuzla görüştünüz mü acaba bende de aynı durum var ama rengi biraz daha açık nişan mı değil mi bende emin olamıyorum 1 haftadır 2 günde bir geliyor parça parça enfeksiyon da çıkmadı çünkü bendeGelmedi sanırım yazmışım geldi sanırım yazacağıma ahhsjs
Aynen canım girişte raporu düzenleyen kısımmışTibbi sekreterlik ne oluyor yani, hastaneye gidip muayene olmadan mi dilekçe vericez anlayamadm canim
İnşallah bizde biran önce tayn isteyip gideriz sizin gibiAaa ben de siirtte calıstım ılk görev yerim 12 yıl once oradaydımm
Ankaraya gelınİnşallah bizde biran önce tayn isteyip gideriz sizin gibi
Bol su bol su diyorlar. Kültür baktırmadan sadece lökosit görüldü diye böbreklerde ağrı yoksa serum şeklindeki antibiyotiklere gerek yok şaselerle idare ederiz demişti benim doktorum. Normal karşılıyor enfeksiyon olmasını anladığım kadarıyla. Ama şimdi hem böbrekte ağrı hissediyorum hem de bildiğin internete nişan yazınca çıkan sümüksü yapıda akıntım var hem az hem çok. Kafam karıştı iyice nişan mı enfeksiyon mu anlayamıyorum önce böyle değildi su içmekten başka çarem yok gibi yarın devletten randevu aldım. Kültür bakarlarsa eğer bir tahlil vermek istiyorum.Kızlarr şu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı yaa ilaç da kullandım 2 tur lökosit 83 çıkmış bu kadar sürmesi bu derecelerde olması normal mi yaa
Sağlık ocağı kalp atışına bakıyor sadece, hareketlerinde azalma normal dedi doktorum dün mesaj atıp sormuştum azalmayı. Günde 10-20 arası hareket ediyorsa sıkıntı etmekızlar bugun 35+0 oldum yarın kontrolüm var ama 2gündür bebek hareketlerinde ciddi azalma var tedirgin oldum saglık ocagında nst oluyormu acaba bileniniz var mı
İlk doğumsa zaten hemen pit diye doğmaz yetişir sin hastaneye yalanci sancilar bunlar rahimi doğuma hazırlıyor10-15 dk arası yol. Yakınım. Artarsa dediğin gibi uaparım kuzum. Kesildi sonradan sancılarım zaten. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?