2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Böyle affedersiniz balgam gibi ama daha büyük parcalarmi eğer öyleyse o rahim ağzı tikaci oluyo kiminde 2 hafta öncesinden yavaş yavaş geliyor kiminde dogumdan önce hepsi bi anda düşüyor kimindir kaç gün önce

Ben bu uyku tulumu nu bu sene tercih etmedim üstünü acamaz ilk zamanlar diye seneye kışa alcam inşallah gerçi Denizli'de çok aşırı kar buz da olmuyor seneye şart
Tesadüfen bu gruba girdim arkadaşım Tikabasa napti diye mesajlarini okuyordum. Cevaplamak istedim. Kızım 3 aylık ve 2,5 aylık olduğundan bu yana üzerini örttürmüyor battaniyesini teperek indiriyor aşağıya emzirmeye kalkinca bir bakıyorum yine üzerinde bişey yok hasta olacak diye korkuyorum walla

Cnm senın kız erken açmaya başlamış üstunü Bn 1 yasından sonra başlamıştım oğlumda uyku tulumuna.bakalım kızda ne yaşıcaz

Walla Cnm ne yapayım detaylı gırdım bılıyosun smdı oturuyorum evımde kontrole ne zmn bıdaha gıderım bılmıyorum.

Aralık sonu doğacak benim çocuk hani ne bilim 3 ay olunca Mart geçecek burasıda soğuk olmuyor evde yerden ısıtma heryer çok sıcak oluyor peluş tulumu var onunla idare ederim artık canım acarsada ne bilim seneye alırım diye düşündüm fiyatlarida çok fazla seneye büyükçe alıp koyarım içine artık

İlk doğumsa zaten hemen pit diye doğmaz yetişir sin hastaneye yalanci sancilar bunlar rahimi doğuma hazırlıyor
Kuzum ben hissetmediğimde bile düzenli, normal doğum sancılarım vardı. Doktorum da demişti. Senin doğum sancıların başlamış, düzenli de geliyor ama sen hissetmiyorsun. Artık her an gelebilir, hazırlıklı ol demişti. O yüzden bugün evham yaptım bugün

Dogum sancilarini taniyamamak beni cok endiselendiriyor Hangisi gercek hangisi yalanci hepsini hissedecek miyim dogru zamanda gidebilecek miyim kafamda deli sorular

3-6 aylık aldım ben bır tane, bu kısı gecırır herhalde

Nisan olayi herkeste baska oluyo, genelde dogumdan once geliyo bazilari fark eder bazilari fark etmez. Oyle buyuk kanama seklinde degil de sizinti tarzinda oluyo. Benimki mesela oyle olmustu ilk dogumda. Ve nisanin gelmesi dogumun basladigi anlamina gelmiyor, dogum bir hafta sonra da olabilir uc gun sonra da. Sancilarla ve suyla dogru orantili dogum.
Sancilar icin de soylenen eger dusa girdiginizde sanci gecmiyorsa sıklığı artiyorsa dogru hastaneye. boyle test edebilirsiniz denmisti gebelik okulunda.

Herkeste farkli, kimisi 20 de agir sanci hissediyor. Kimisi 70-80 oluyor sanci hissetmiyor. Agri ve acilma varsa sancinin ise yaradigi anlamina geliyor
Benim ağrım var takip ettiğim 25-30 bandıydı açılmam yok pazartesi planlı sezeryan olacağım ama doktor sancı olduğunu söyledi artarsa gelmemi dayanamazsam yarın alacağını söyledi de oyüzden merak ettim

Dogum sancilarini taniyamamak beni cok endiselendiriyor Hangisi gercek hangisi yalanci hepsini hissedecek miyim dogru zamanda gidebilecek miyim kafamda deli sorular
Kuzu onun bariz farkları varmış aslında. Yalancı doğum sancıları düzensiz oluyormuş, gerçek olan düzenli. Yalancı sancılar uzanmayla, duşla , dinlenmeyle geçermiş. Gerçek sancılar geçmezmiş. Yalancı sancılar ağrı kesiciyle kesilirmiş , gerçek sancılar kesilmezmiş. Yani işin özünde ne yaparsan yap geçmiyorsa , şiddeti giderek artıyorsa gerçek sancı oluyormuş. Benim sıkıntım ben sancıyı hiç hissetmiyordum ne yalancısı, ne gerçeği. Hiç hissetmezken düzenli, yüksek sancılarım çıktı nst de. Bu da ağrı eşiğiyle alakalı bir durummuş yani. Ki o da doğum başlasa şiddeti, sıklığı artacağından çok hissetmeden sürmez yani ben de hissederim keşke hiç hissetmeden aa bu doğmuş diye doğurabilsek ama mümkün değil yani. Bana çok aldanıp hiç kafanı karıştırma. Belli eder o kendini merak etme

Duzenli araliklarla geliyorsa ve dusta gecmiyorsa hastaneye giderim ben olsam. Deneyebilirsin sende dusta uzun sure kalmamak sartiyla tabiki

Pembelik ya da kahverengilik olmak zorunda mıymış peki bu konuda bir şey demişler miydi

O zaman sen bilirsin cnm ben en ufak sancıyı hissettiğim için

Pembelik ya da kahverengilik olmak zorunda mıymış peki bu konuda bir şey demişler miydi
Beyaz parca seklinde dusme bile olabiliyo. Genelde rengi kanla karisik kahverengi veya pembemsi tarzi. Yani kan ile birlikte olursa acilma da baslamis oluyo, cunku rahimdeki incecik damarlar catlamis oluyo kan da nisanin icine girdiginde. Dedigim gibi direkt hastaneye gitmek yerine duzenli aralikla sanci takibi yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…