2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha bez gelmedi o yüzden bakamadım. Bakalım ilk onu kullanacağım artık BİM'inki yapmazsa ondan da kullanırım

Mesaj atıyorum akşam müsait oluyor. Mutlaka cevap veriyor canım.
Bende geçenlerde yazdım geri dönmedi, ertesi gün aradım açmadı da özellikle akşamları iletişim kurmaya çalışıyorum gündüz yoğun oluyodur diye. Normalde memnunum ama telefonla iletişim kuramıyorum bir türlü

Hadi ya bende pamuksu diye sleepy düşünüyordum tüh
Önceden ilk çıktığı sıralar aşırı iyiydi BİM'in bebek beziyle karşılaştırma yaptık kendi arkadaşımda ikisi de vardı kullanmadığı için kalmıştı markalarını görmeden baktım inan BİM'in ki daha iyiydi o yüzden bende Molfixi tercih ettim. Islak havluları güzel ama

Anladım ıslak mendil de karar kılamadım bende geçen aldım denemek için dedim yakmazsa beni ondan alırım çok hafif bi yanmam oldu sleepydi oda .. primadan tut uniye kadar hepsi yakıyor bi tek BİM'in ıslak mendili yakmıyor bende şey düşündüm ilk bir ay ıslak mendili sadece sulu olan kokusuz pamuklular var onlardan deneyeyim sonra bimin ıslak mendilini alırım dedim... Yeni doğan ıslak mendili de yakıyor aslında evet hepsini denedim yetmiyor bide az az oluyorlar içinde iki günde bitiyorlar

Instagramda bezleri inceleyen bir sayfada Primanin bütün serisinde değişik bir kimyasal olduğunu söylüyordu. Birkaç sayfaya daha baktım mühendisleron falan olduğu orada da Prima temiz içerikli bir bez değil diyorlardı. Sleepyin 2 serisi temizdi en çok önerilen araştırdığım kadarıyla Molfixti

İlk aylarda o Pamuklar ondan aldım 2 3 ay ondan kullanırım sonra sleppyin ıslak havluları

Hepsi petrol bazlı hepsinde hapsetsin diye emici kimyasallar var hepsinde çeşitli şeyler var eğer öyle bakacak olursak hiç birini kullanmamak gerekir yıkama bezleri tercih etmemiz gerekir en temiz bez önerilen Molfix dedin ilk oğlumda acayip pişik yapmıştı hemde kalçasına kadar lastik yerleri bile pişirmişti ki yeni doğan değildi bir yaş civarına yakındı denediğimde.. e kimyasalı yüksek denilen Prima da hiç pişik yapmadı bırak piştiği kızarıklık yapmadı.. hadi bakalım hangisini kullanırsın bu şartlarda sen

ben kızımda baştan beri molfix kullandım gayet memnun kaldım taşma pişik yapmıyordu

ben kızımda baştan beri molfix kullandım gayet memnun kaldım taşma pişik yapmıyordu
Bebekten bebeğe değişiyor o ne yazık ki mesela pişik kremi de kimisinde Dalin bile işe yararken benim oğlumda seba Med den başka krem fayda etmezdi ne masraflıydı be inşallah bu öyle olmaz

Benim gönlüm primadan yana, pahalı ama en azından en iyi

Hiç bir işe yarammıştı onuda denedim başta yarar gibi oldu sonra baktım başa döndü ama bana yaramıştı cildime sürüyordum iyi geliyordu sonra cildiyeciler falan önermeye başladılar ve sonra ortaya çıktı ki içinde bir madde varmış onun zararlı hatta satışları durduruldu bi dönem sonra yine piyasaya sürüldü o yüzden benim güvenim kalmadı ona

Benim gönlüm primadan yana, pahalı ama en azından en iyi
Aylık üç paket dört paket almaya başlayınca inan en azından kısmını atlıyorsun bi paketi beş yüz liraya çıkıyor indirim kovalayana kadar evde bez lazım oluyor uzun süreli kullanım için pekte iyi bir tercih değil ama en azından benim için ayda iki bin lira beze veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…