2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Her şey o kadar çabuk pahalanıyor ki muhtemelen 1 ay sonra iyi ki almışım diyeceksin bence v8 zaten evcil hayvanlı evler için diye pazarlanmıştı diye biliyorum ilk zamanlar
Evet canım durdukça pahalanıyor haklısın çok teşekkür ediyorum iş görür diye düşünüyorum
Koltuklar için ve pratiklik açısından v8 iş görür bence güle güle kullanın şimdiden
Çok teşekkür ederim canııım

Canım sağlıkla hayirlisyla olsun insallah doktor değiştirme ama başkasına da mutalaka gorun bence ben doğum yaptığimda ebem plesanta yaşlanmış dedi bana da 37+6 da doğum yapmıştım yani bu olabilir aslında belki dogumundur ama ben birşey analmdim hiç beselmiyorsa neden o kadar gün
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıcakla huzurla büyüt bebegini inşallah

Başarırsınız tabii nene yapmayacaksınız ki. Siz anne oluyorsunuz, anne olmak demek birçok şeyi ifade ediyor. Siz güçlüsünüz belki yıldığınız zamanlarınız da olacak ama yine de ayaklarınız üzerinde duracaksınız. Rabbim size bolca güç versin. Ben hep Allaha sığındım. Allahım da yardım etti. Emin olun kendinizi güzel sonuca yorarsanız çok güzel geçecek, aksilik olursa her şey yolunda gitmese bile kendinizle yine gurur duyun. Ben denedim diyeceksiniz, çocuğum için en doğru olandan vazgeçmedim, çocuğum için diyeceksiniz ve bu bile güç veriyor insana. Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz. Yeter ki içiniz ferah olsun. Ben her zor günümde kendime şunu derim, dünün bittiği gibi bugünde bitecek ve en kötü günlerim bile nasıl geçtiyse bu da geçecektir derim. Allaha sığınırım, Allahım sen ağrımı dindir derim. Emin olun geçiyor her şey. Elbet doğuracaksınız, her ne şekilde olursa olsun ama doğumunuzu hep güzel hatırlayın. Sizin hikayeniz olacak, hikayenizi başkaları değil Siz yazın.

Kızlar 37+3 te nişan geldi sizce ne zamana kadar doğurabilirim o kadar bunaldımki
Canım benim sancı vardı saat birde fark etim ağrım artı tuavelete gitigim gibi nişanı gördüm ve saat 5 te doğurdum ama sancılar aralıksız sürüyordu heralde benim acı eşiği yüksek çünkü gece yatağa girdiğimde saat 11 ve hiç birseyim yoktu birde tuvalet ağrısı diye kalktım ama geçemedi bı iki defa gidip gelemkten sonra Nisan geldi sancılarım hizla artı doğurdum canim

Herkeste olmuyor, bende de sadece alt tarafta 1-2 ton kendi ten rengimden oluşan bir çizgi var çok gözükmüyor ama var yani

Dün geldi sancım da bi kaç kez oldu sonra bi şey yok

Aslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine
Benim hastane de paket yapmıyor malesef. Ocak 15 gözüküyor ama hastaneyle konuştum erken ödesek dedim onu da kabul etmedi. Sadece Ocak’ın ilk haftası olursa zamsız fiyatı deneyebiliriz dediler bir o şekilde konuşmayı dene bakalım.
Grupta en son benim bebiş gelicek bence
Aynı gözüküyoruz benimki de en son olabilir

Ne kadar çok özlemişim bebek sevmeyi hele bir de kendi bebeğim olunca opmelere koklamalara doyamiyorum. Agulamaya başladı kızım karşılıklı agulaşiyoruz inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi.

Ya kızlar benim lökosit 3+ negatif, glukoz 2+ negatif gözüküyor tahlil sonuçlarında sadece negatif olsa sevincem de bu başlarındaki 2+ 3+ ne olabilir bilen var mı acaba

Ancak daha temizliği bitirdik eşyalar geldi ne yorucu oluyor bu işler çocukla memede tutup cam silecektim bir ara işler bitsin hemen geliyorum yarına biter inşallah, sen nasılsın diğerleri nasıl
İyiym şükür canım.
Kızlarda iyi
Yeni arkadaşlardan o kadar çok doğuran var ki takip edemiyorum
Nickleri ezberlemek biraz zaman alacak.
Çok komedisin ya emzirerek cam silmek nerden geldi aklına bırak pis kalsın cam ya. Uyu dinlen, sütün artsın boşver. Bebek uyudukça sen de yat dinlen. Acele etme yavaş yavaş yerleşirsin Kendini de yorma.

Çok geçmiş olsun canım sezeryan mı oldunuz ? Doktorlar ne diyor bu duruma peki nerde doğum yaptınız acaba? Siyah olması demirden olabilirmi ishal de lavmandan mı acaba belki doğum yapan anneler daha bilgilidir
Evet sezeryan cnm, Sabahtan beri uyuyorum su anda gaz agrisi sag tarafima vurdu ve fena bir haldeyim. Lavman vermediler, yurt disinda yasiyorum ve demir takviyesi yaptilar cok dusuk diye ama örnekte almak ya israr ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…