- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.801
Evet canım durdukça pahalanıyor haklısınHer şey o kadar çabuk pahalanıyor ki muhtemelen 1 ay sonra iyi ki almışım diyeceksin bence v8 zaten evcil hayvanlı evler için diye pazarlanmıştı diye biliyorum ilk zamanlar
Çok teşekkür ederim canııımKoltuklar için ve pratiklik açısından v8 iş görür bence güle güle kullanın şimdiden
Rica ederimEvet canım durdukça pahalanıyor haklısınçok teşekkür ediyorum iş görür diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canııım
Canım sağlıkla hayirlisyla olsun insallah doktor değiştirme ama başkasına da mutalaka gorun bence ben doğum yaptığimda ebem plesanta yaşlanmış dedi bana da 37+6 da doğum yapmıştım yani bu olabilir aslında belki dogumundur ama ben birşey analmdim hiç beselmiyorsa neden o kadar günKızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıcakla huzurla büyüt bebegini inşallahKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Gruptakiler hep yay olsun istiyor neden acaba özellikleri daha mı iyi
Benim bebiş tam yay aralığında görünüyor
Çok güzel anlatmışsınız
İnşallah bzide sizin gibi başarırız
Halbuki suni sancıyada daha zor derlerdi
Merhaba. Önceki hamileliğinizde şeker vardı diye aklımda kalmış. Ne zaman normale dondü? Doğumdan hemen sonra normal beslenmeye basladınız mı yoksa bir süre diyete devam mı ettiniz?Sleepy bio natural
Bende dün 35Kızlar selam 35 haftalık olduk 2500 kilosu sizce nasıl Dr iyi dedi ama bana az geldi sezeryan olcak bu haftalarda sizin bebisler in kilosu neydi
koru hastanesine gidiyorum benBaskente, sız
Bende dün 35+0 dım 2600 kilosu doktorum gayet güzel dediKızlar selam 35 haftalık olduk 2500 kilosu sizce nasıl Dr iyi dedi ama bana az geldi sezeryan olcak bu haftalarda sizin bebisler in kilosu neydi
Canım benim sancı vardı saat birde fark etim ağrım artı tuavelete gitigim gibi nişanı gördüm ve saat 5 te doğurdum ama sancılar aralıksız sürüyordu heralde benim acı eşiği yüksek çünkü gece yatağa girdiğimde saat 11 ve hiç birseyim yoktu birde tuvalet ağrısı diye kalktım ama geçemedi bı iki defa gidip gelemkten sonra Nisan geldi sancılarım hizla artı doğurdum canimKızlar 37+3 te nişan geldi sizce ne zamana kadar doğurabilirim o kadar bunaldımki
Evet kızılcık hapı, tüm hamilelik boyunca kullanılabilir dedi doktorum doğal içerik olduğu için…Cranberry dedıgın kızılcık hapımı
Munorol bna fayda etmedi
Çok iyi hafta, valla okuduklarıma bakarsan 1-2 güne de olan olmuş, 1-2 hafta daha süren olmuşKızlar 37+3 te nişan geldi sizce ne zamana kadar doğurabilirim o kadar bunaldımki
Herkeste olmuyor, bende de sadece alt tarafta 1-2 ton kendi ten rengimden oluşan bir çizgi var çok gözükmüyor ama var yaniKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Dün geldi sancım da bi kaç kez oldu sonra bi şey yokCanım benim sancı vardı saat birde fark etim ağrım artı tuavelete gitigim gibi nişanı gördüm ve saat 5 te doğurdum ama sancılar aralıksız sürüyordu heralde benim acı eşiği yüksek çünkü gece yatağa girdiğimde saat 11 ve hiç birseyim yoktu birde tuvalet ağrısı diye kalktım ama geçemedi bı iki defa gidip gelemkten sonra Nisan geldi sancılarım hizla artı doğurdum canim
Benim hastane de paket yapmıyor malesef. Ocak 15 gözüküyor ama hastaneyle konuştum erken ödesek dedim onu da kabul etmedi. Sadece Ocak’ın ilk haftası olursa zamsız fiyatı deneyebiliriz dedilerAslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine
Aynı gözüküyoruz benimki de en son olabilirGrupta en son benim bebiş gelicek bence
Ne kadar çok özlemişim bebek sevmeyi hele bir de kendi bebeğim olunca opmelere koklamalara doyamiyorum. Agulamaya başladı kızım karşılıklı agulaşiyoruzCnm senın kız erken açmaya başlamış üstunüBn 1 yasından sonra başlamıştım oğlumda uyku tulumuna.bakalım kızda ne yaşıcaz
Walla Cnm ne yapayım detaylı gırdım bılıyosun smdı oturuyorum evımdekontrole ne zmn bıdaha gıderım bılmıyorum.
İyiym şükür canım.Ancak daha temizliği bitirdik eşyalar geldi ne yorucu oluyor bu işler çocuklamemede tutup cam silecektim bir ara işler bitsin hemen geliyorum yarına biter inşallah, sen nasılsın diğerleri nasıl
Evet sezeryan cnm, Sabahtan beri uyuyorum su anda gaz agrisi sag tarafima vurdu ve fena bir haldeyim. Lavman vermediler, yurt disinda yasiyorum ve demir takviyesi yaptilar cok dusuk diye ama örnekte almak ya israr ediyorlarÇok geçmiş olsun canım sezeryan mı oldunuz ? Doktorlar ne diyor bu duruma peki nerde doğum yaptınız acaba? Siyah olması demirden olabilirmi ishal de lavmandan mı acaba belki doğum yapan anneler daha bilgilidir
Narkoz verdiler cnm yari baygindim.Maşaallah
Hadi gözün aydın.
Genel anestezi mi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?