2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Durumlar nasıl mide bulantısı filan. Artık herşeyde o kadar kimyasal maddeler var ki inanın artık böyle alırken araştırıp alıyorum

Vallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insan

Durumlar nasıl mide bulantısı filan. Artık herşeyde o kadar kimyasal maddeler var ki inanın artık böyle alırken araştırıp alıyorum
Kimyasala temizliğine o ladsr çok takılma en temiz denilen şeyin içinde bile var çok talılıyorsan temizleme pamuğu alacaksın saf suyla yapacaksın temizliğini bezide yıkanabilir kullanacaksın .. onada baktım 6 taneli 2-3 bin lira değişiyor fiyatları sonra düşündüm bunun iç pedi var yıkaması var var oğlu var vazgeçtim

Çok iş ya

Vallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insan
İşte o yüzden doğmadan stok yapmak mantıksız deneme yanılma olmadan karar verilemez

Hepsinde kimyasal veya petrol ürünleri yok canım. Molfixin 1 serisinde hiçbiri yok Goon da hiçbiri yok sleepyin 2 serisinden yok. Kullanmadım ama 5 6 kişinin incelemesini izledim Prima için güzel şeyler duymadım sen memnunsan oradan devam

Bu arada sleppynin 1 numarası küçük diyorlar almak isterseniz ona göre alın derim

İlk soruna cevap vermemişim kusura bakma.. bulantım yok şükğrler olsun akşam üstü kustum yine bi posta sonra aşırı yanmam oldu dayanamadım kocaaam dedim bana ilaç getir sağolsun getirdi iki prilam bir rennie çiğneme tableti attırdım kendime geldim amaaa hala kokular dokunuyor salondan çıkamıyorum ya bugün pencere açık sigara kokusu aldım kesin yoldan biri geldi geçti onun kokusuydu o kadar hassasım düşün kapattım hemen camı onuda açamadım bi daha

Bende izlediğim incelemelerde oranlar olarak saydı hatta aklımda değil hepsinde petrol bilmem neyi şu kadar var diye saydırdı bende izlediklerimin yalancısıyım

O koku hassasiyeti bende de var duştan sonra bile kendi tenim bana kötü kokuyor. İnşallah bu ayı da atlatirsak azalır diye düşünüyorum

ben kızımda baştan beri molfix kullandım gayet memnun kaldım taşma pişik yapmıyordu
Evet canım benim çok yakın bir arkadaşım var kendisinin teni falan da çok hassas hamileydi oğlu da öyle hassas tene sahip olur diye korkuyordu biz cidden o dönemde sürekli bebek bezi ıslak mendili ve kıyafet deterjanı araştırdık. Molfixin soft bir şeydi onda karar kaldık ıslak mendil olarak da molfixin izotonikli olanını almıştı. Çok şükür şimdi 7 aylık bir kez bile pişik olmadı arkadaşımda çok memnun

O koku hassasiyeti bende de var duştan sonra bile kendi tenim bana kötü kokuyor. İnşallah bu ayı da atlatirsak azalır diye düşünüyorum
İyi sen duş alabiliyorsun ben onu da yapamıyorum dört gün olmuştur yukanalı kaşınıyorum ama korkuyorum banyoya girmeye dün eşim girdikten sonra evi şampuan kokusu sardı midem nasıl kalktı öğürdüm ,

Herşeyden bulantı geliyor banada yemek aklıma gelse midem kalkıyor

Bende izlediğim incelemelerde oranlar olarak saydı hatta aklımda değil hepsinde petrol bilmem neyi şu kadar var diye saydırdı bende izlediklerimin yalancısıyım
Şu da oluyor sleepyin 8 çeşit bezi var mesela bunun 2 tanesi temiz icerekli Primanin 4 ya da 5 çeşidi var yani tek bir bez üretip numaralandirmiyorlar

Şu da oluyor sleepyin 8 çeşit bezi var mesela bunun 2 tanesi temiz icerekli Primanin 4 ya da 5 çeşidi var yani tek bir bez üretip numaralandirmiyorlar
Beyin yakıyorlar valla neye göre bez ayırt edip çıkarıyorlar anlamıyorum ki çıkar arkadaşım bi tane neyine yetmiyor

Eymen ( oğlum) arada espiri yapıyor böyle annee sen hamilesin galiba diyor bende sana diyeyim hamilesin galiba
Hamilelikte mide bulantısı oluyor diyorlardı ama ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Artık yemek yemeyi özledim aaa evet 9 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…