- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.881
Durumlar nasıl mide bulantısı filan. Artık herşeyde o kadar kimyasal maddeler var ki inanın artık böyle alırken araştırıp alıyorumHiç bir işe yarammıştı onuda denedim başta yarar gibi oldu sonra baktım başa döndü ama bana yaramıştı cildime sürüyordum iyi geliyordu sonra cildiyeciler falan önermeye başladılar ve sonra ortaya çıktı ki içinde bir madde varmış onun zararlı hatta satışları durduruldu bi dönem sonra yine piyasaya sürüldü o yüzden benim güvenim kalmadı ona
Vallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insanAylık üç paket dört paket almaya başlayınca inan en azından kısmını atlıyorsun bi paketi beş yüz liraya çıkıyor indirim kovalayana kadar evde bez lazım oluyor uzun süreli kullanım için pekte iyi bir tercih değil ama en azından benim için ayda iki bin lira beze veremem
Kimyasala temizliğine o ladsr çok takılma en temiz denilen şeyin içinde bile var çok talılıyorsan temizleme pamuğu alacaksın saf suyla yapacaksın temizliğini bezide yıkanabilir kullanacaksın .. onada baktım 6 taneli 2-3 bin lira değişiyor fiyatları sonra düşündüm bunun iç pedi var yıkaması var var oğlu var vazgeçtimDurumlar nasıl mide bulantısı filan. Artık herşeyde o kadar kimyasal maddeler var ki inanın artık böyle alırken araştırıp alıyorum
En pahalı en iyi diye düşünmeyin derim evet ucuz etin yahnisi yenmez ama uygun fiyata daha iyileri de olabiliyor. Burda en iyisi bebeği pişik yapmayan tasmayan bezdirBenim gönlüm primadan yana, pahalı ama en azından en iyi
Çok iş yaKimyasala temizliğine o ladsr çok takılma en temiz denilen şeyin içinde bile var çok talılıyorsan temizleme pamuğu alacaksın saf suyla yapacaksın temizliğini bezide yıkanabilir kullanacaksın .. onada baktım 6 taneli 2-3 bin lira değişiyor fiyatları sonra düşündüm bunun iç pedi var yıkaması var var oğlu var vazgeçtim
İşte o yüzden doğmadan stok yapmak mantıksız deneme yanılma olmadan karar verilemezVallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insan
Hepsinde kimyasal veya petrol ürünleri yok canım. Molfixin 1 serisinde hiçbiri yok Goon da hiçbiri yok sleepyin 2 serisinden yok. Kullanmadım ama 5 6 kişinin incelemesini izledim Prima için güzel şeyler duymadımHepsi petrol bazlı hepsinde hapsetsin diye emici kimyasallar var hepsinde çeşitli şeyler var eğer öyle bakacak olursak hiç birini kullanmamak gerekir yıkama bezleri tercih etmemiz gerekiren temiz bez önerilen Molfix dedin ilk oğlumda acayip pişik yapmıştı hemde kalçasına kadar lastik yerleri bile pişirmişti ki yeni doğan değildi bir yaş civarına yakındı denediğimde.. e kimyasalı yüksek denilen Prima da hiç pişik yapmadı bırak piştiği kızarıklık yapmadı.. hadi bakalım hangisini kullanırsın bu şartlarda sen
Acaba hangisi türleri var ya eğer memnunsa iyi denenebilirVallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insan
Bu arada sleppynin 1 numarası küçük diyorlar almak isterseniz ona göre alın derimVallah bilmiyorum bir arkadaşım var sleepy kullanıyor gayet memnun ama molfixi araştırmadım hiç kıyaslamam gerekiyor hepsini görmeden de bilemiyor insan
İlk soruna cevap vermemişim kusura bakma.. bulantım yok şükğrler olsun akşam üstü kustum yine bi posta sonra aşırı yanmam oldu dayanamadım kocaaam dedim bana ilaç getir sağolsun getirdiDurumlar nasıl mide bulantısı filan. Artık herşeyde o kadar kimyasal maddeler var ki inanın artık böyle alırken araştırıp alıyorum
Bende izlediğim incelemelerde oranlar olarak saydı hatta aklımda değil hepsinde petrol bilmem neyi şu kadar var diye saydırdı bende izlediklerimin yalancısıyımHepsinde kimyasal veya petrol ürünleri yok canım. Molfixin 1 serisinde hiçbiri yok Goon da hiçbiri yok sleepyin 2 serisinden yok. Kullanmadım ama 5 6 kişinin incelemesini izledim Prima için güzel şeyler duymadımsen memnunsan oradan devam
O koku hassasiyeti bende de var duştan sonra bile kendi tenim bana kötü kokuyor. İnşallah bu ayı da atlatirsak azalır diye düşünüyorumİlk soruna cevap vermemişim kusura bakma.. bulantım yok şükğrler olsun akşam üstü kustum yine bi posta sonra aşırı yanmam oldu dayanamadım kocaaam dedim bana ilaç getir sağolsun getirdiiki prilam bir rennie çiğneme tableti attırdım kendime geldim amaaa hala kokular dokunuyor salondan çıkamıyorum ya bugün pencere açık sigara kokusu aldım kesin yoldan biri geldi geçti onun kokusuydu o kadar hassasım düşün kapattım hemen camı onuda açamadım bi daha
Evet canım benim çok yakın bir arkadaşım var kendisinin teni falan da çok hassas hamileydi oğlu da öyle hassas tene sahip olur diye korkuyordu biz cidden o dönemde sürekli bebek bezi ıslak mendili ve kıyafet deterjanı araştırdık. Molfixin soft bir şeydi onda karar kaldık ıslak mendil olarak da molfixin izotonikli olanını almıştı. Çok şükür şimdi 7 aylık bir kez bile pişik olmadı arkadaşımda çok memnunben kızımda baştan beri molfix kullandım gayet memnun kaldım taşma pişik yapmıyordu
İyi sen duş alabiliyorsun ben onu da yapamıyorumO koku hassasiyeti bende de var duştan sonra bile kendi tenim bana kötü kokuyor. İnşallah bu ayı da atlatirsak azalır diye düşünüyorum
Herşeyden bulantı geliyor banada yemek aklıma gelse midem kalkıyorİyi sen duş alabiliyorsun ben onu da yapamıyorumdört gün olmuştur yukanalı kaşınıyorum ama korkuyorum banyoya girmeye dün eşim girdikten sonra evi şampuan kokusu sardı midem nasıl kalktı öğürdüm ,
Şu da oluyor sleepyin 8 çeşit bezi var mesela bunun 2 tanesi temiz icerekli Primanin 4 ya da 5 çeşidi var yani tek bir bez üretip numaralandirmiyorlarBende izlediğim incelemelerde oranlar olarak saydı hatta aklımda değil hepsinde petrol bilmem neyi şu kadar var diye saydırdı bende izlediklerimin yalancısıyım
Bilmiyorum bakalım arkadaşıma soracağımAcaba hangisi türleri var ya eğer memnunsa iyi denenebilir
Eymen ( oğlum) arada espiri yapıyor böyle annee sen hamilesin galibaHerşeyden bulantı geliyor banada yemek aklıma gelse midem kalkıyor
Beyin yakıyorlar valla neye göre bez ayırt edip çıkarıyorlar anlamıyorum ki çıkar arkadaşım bi tane neyine yetmiyorŞu da oluyor sleepyin 8 çeşit bezi var mesela bunun 2 tanesi temiz icerekli Primanin 4 ya da 5 çeşidi var yani tek bir bez üretip numaralandirmiyorlar
Hamilelikte mide bulantısı oluyor diyorlardı ama ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Artık yemek yemeyi özledimEymen ( oğlum) arada espiri yapıyor böyle annee sen hamilesin galibadiyor bende sana diyeyim hamilesin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?