- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.821
Önceki hamileliğimde şeker yoktu ama varmış gibi diyet yaptım. Doğum yaptığım andan itibaren homini gırtlak herşeyi yedim ✌Merhaba. Önceki hamileliğinizde şeker vardı diye aklımda kalmış. Ne zaman normale dondü? Doğumdan hemen sonra normal beslenmeye basladınız mı yoksa bir süre diyete devam mı ettiniz?
36+5 de hastaneye kontrole gittim her şey normal hiç bir sıkıntı yok eve dönmeden bir lavaboya gireyim dedim baktım nişan geldi. Direk doktorun odasına gittim ve ameliyathaneyi ayarlayıp doğurttular oğlumu.Kızlar 37+3 te nişan geldi sizce ne zamana kadar doğurabilirim o kadar bunaldımki
Belden uyuşmalı mı oluyor. Doğum anına şahit oldunuz mu yani?Narkoz verdiler cnm yari baygindim.
AYy Sudem, demiştim ya benim büyük testte şekerim çıkmadı diye, 1 haftadır olciyimÖnceki hamileliğimde şeker yoktu ama varmış gibi diyet yaptım. Doğum yaptığım andan itibaren homini gırtlak herşeyi yedim ✌
Bunda şeker var diyet +şeker ölçümü+insülin devam ediyorum. Yine doğum sonrası her şeyi yemeyi düşünüyorum ✌kaldı son 3 hafta.
Evde cihazlarım var zaten doğumdan sonra kendim de ölçebilirim.Asm veya hastaneye gidip de şekerime baktırabilirim. Amacım bebeği korumak bebek doğunca diyete gerek kalmaz bence.( Suyum insülin sonrası düzeldi şükür çünki. )
36+5 de hastaneye kontrole gittim her şey normal hiç bir sıkıntı yok eve dönmeden bir lavaboya gireyim dedim baktım nişan geldi. Direk doktorun odasına gittim ve ameliyathaneyi ayarlayıp doğurttular oğlumu.sezeryan garanti idi benim normali beklemediğimiz için.
Belden uyuşmalı mı oluyor. Doğum anına şahit oldunuz mu yani?
Yanında normalYa kızlar benim lökosit 3+ negatif, glukoz 2+ negatif gözüküyor tahlil sonuçlarında sadece negatif olsa sevincem de bu başlarındaki 2+ 3+ ne olabilir bilen var mı acaba
Şampuan ecowell aldım ben pişik kremi mustelaKızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
Tekrar çok geçmiş inşallah en kısa sürede şifa bulursunuzEvet sezeryan cnm, Sabahtan beri uyuyorum su anda gaz agrisi sag tarafima vurdu ve fena bir haldeyim. Lavman vermediler, yurt disinda yasiyorum ve demir takviyesi yaptilar cok dusuk diye ama örnekte almak ya israr ediyorlar
Yanında normal
Değerler vs yazar aslında, istersen yolla bi bakalım
GünaydınGünaydın güzel anneler
Ben yanlış anlamışım demek kiÖnceki hamileliğimde şeker yoktu ama varmış gibi diyet yaptım. Doğum yaptığım andan itibaren homini gırtlak herşeyi yedim ✌
Bunda şeker var diyet +şeker ölçümü+insülin devam ediyorum. Yine doğum sonrası her şeyi yemeyi düşünüyorum ✌kaldı son 3 hafta.
Evde cihazlarım var zaten doğumdan sonra kendim de ölçebilirim.Asm veya hastaneye gidip de şekerime baktırabilirim. Amacım bebeği korumak bebek doğunca diyete gerek kalmaz bence.( Suyum insülin sonrası düzeldi şükür çünki.
Geçmiş olsunKızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Bende ikizlerimBirde ben ikizler burcuyum bana en uyumlu yay bence
Yaa çok şükür kucağına aldın kurtuldun sende düşüncelerdenMerhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..Ben yanlış anlamışım demek ki. Çok yordu diyet beni. Bebeğim sağlıkla zamaninda doğsun değer tabi ki. Ama izole gibi yaşamak da yoruyor. Herkesle aynı şeyleri yiyememek ve surekli oğün planlamak.
Valla bravoooo, ben arada yiyordum yaGecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallahKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Ben öyle bişey hissetmedim hiçKızlar hamileliğini kasıkta nabız gibi atmayla hisseden var mı çok yoğun kalp atışı gibi pıt pıt yaşayan oldu mu orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?