2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba. Önceki hamileliğinizde şeker vardı diye aklımda kalmış. Ne zaman normale dondü? Doğumdan hemen sonra normal beslenmeye basladınız mı yoksa bir süre diyete devam mı ettiniz?
Önceki hamileliğimde şeker yoktu ama varmış gibi diyet yaptım. Doğum yaptığım andan itibaren homini gırtlak herşeyi yedim ✌
Bunda şeker var diyet +şeker ölçümü+insülin devam ediyorum. Yine doğum sonrası her şeyi yemeyi düşünüyorum ✌kaldı son 3 hafta.
Evde cihazlarım var zaten doğumdan sonra kendim de ölçebilirim.Asm veya hastaneye gidip de şekerime baktırabilirim. Amacım bebeği korumak bebek doğunca diyete gerek kalmaz bence.( Suyum insülin sonrası düzeldi şükür çünki. )
Kızlar 37+3 te nişan geldi sizce ne zamana kadar doğurabilirim o kadar bunaldımki
36+5 de hastaneye kontrole gittim her şey normal hiç bir sıkıntı yok eve dönmeden bir lavaboya gireyim dedim baktım nişan geldi. Direk doktorun odasına gittim ve ameliyathaneyi ayarlayıp doğurttular oğlumu. sezeryan garanti idi benim normali beklemediğimiz için.
Narkoz verdiler cnm yari baygindim.
Belden uyuşmalı mı oluyor. Doğum anına şahit oldunuz mu yani?

AYy Sudem, demiştim ya benim büyük testte şekerim çıkmadı diye, 1 haftadır olciyim
Dedim herseyi yiyorum
Çünkü ve hep 140 üstü çıkıyor yine diyete başladım, korktum… herhalde son zaman çok abarttım şekerli yiyecekleri… surda 2-4 hafta arası bisi kaldı, sıkcam dişimi…

Birazcık şeker çıkmış idrarda, diyabetin var mı canım? Bir de lökosit 2-3 normal ama sen de 3+ diyor biraz fazla ama bir tik… buna antibiyotik vermez bence doktor, bol su iç der, bir de cranberry hapı al kullan diyebilir, bana fayda etti… günde 1 avuç da kuru cranberry tüketiyordum ara öğünümde yanında cevizle, şekerli gıdaları da azalt der doktorun daha iyi bilir, ben sadece ben de böyle olduğu zaman bana bunları tavsiye ediyordu bi ara daha yüksekti lökosit o zaman monurol uroday gibi şaşeler kullanmıştım… lökosit idrar yolu enfeksiyonu bu arada, unutmusum
Yazmaya…

Ben yanlış anlamışım demek ki. Çok yordu diyet beni. Bebeğim sağlıkla zamaninda doğsun değer tabi ki. Ama izole gibi yaşamak da yoruyor. Herkesle aynı şeyleri yiyememek ve surekli oğün planlamak.

Geçmiş olsun
Başka bir doktora göründünmü
Birde ben ikizler burcuyum bana en uyumlu yay bence
Bende ikizlerim
Yayların enerjileri çok yüksek oluyor dikkat ettiğim kadarıyla
Aslında burçlara inanmam hiçbir ilgimde yoktur

Yaa çok şükür kucağına aldın kurtuldun sende düşüncelerden
Çok sevindim hayırlı olsun bebişin
Zorda olsa başarmışsın normal doğumu
Ama senin sürecin normal işlemedi
Doğumun yapay başlatıldı

Ben yanlış anlamışım demek ki. Çok yordu diyet beni. Bebeğim sağlıkla zamaninda doğsun değer tabi ki. Ama izole gibi yaşamak da yoruyor. Herkesle aynı şeyleri yiyememek ve surekli oğün planlamak.
Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..

Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Valla bravoooo, ben arada yiyordum ya yemekten hemen sonra çok yükselmiyor diye mesela… büyük testim geçenlerde iyi çıktı ve önüme geleni yedim, 1 haftadır ölçüyorum hep yüksek çıkıyordu 140 ve üzeri yine diyete başladım, korktum ben de ama günde bir tane meyveli yoğurt mesela yiyorum

Kızlar hamileliğini kasıkta nabız gibi atmayla hisseden var mı çok yoğun kalp atışı gibi pıt pıt yaşayan oldu mu orada

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah portofheaven sudem34 Sohrab B bayanmuhtar O Oezzi29 D daha başka kim kaldıysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…