2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de enfeksiyondan şüpheleniyordum zaten. Doktoruma atmak için kültür sonuçlarını da bekliyorum o kültür daha önemli ona baktır demişti. Ama diyabet yoktu şeker yüklemesi vs normaldi

Benim karnım bembeyaz maşallah çizgi mizgi yok bende çok bekledim o çizgiyi çıkmadı

Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Canım bence bu kadar zorlama kendini, sende şeker yok her ihtimale karşı diyet yapıyorsun. Üstelik annenin stresi İnan bana daha tehlikeli, o bir dilim baklavayı yemek daha iyi bile olabilirdi senin için. Benim canım dondurmalı irmik çekti bu hafta aldırdım eşime yarısını yedim bıraktım, dün de biskrem çekti 3 tane yedim çayla bıraktım fazlasını istemiyor vücut zaten onu farkettim. Haftada böyle kaçamaklarım oluyor modu mod uymuyorum, uyarsam ben çok geriliyorum çünkü. ki gebelikte sigara içenlere bile izin veriyor doktorlar belli bir sınırla çünkü annenin stres olmaması çok önemli

Of evet çok heyecanlı oldu Aralık’a giremedik daha ama grupta baya bir kişi doğurdu. Keşke baştaki tabloya da eklenebilse tarihler de sıra kimde, kaç kişi kaldık güzelce takip edebilsek.
Editörle görüşüp ekleyebilsek çok güzel olur bence
Günlerdir heyecanla beklediğimiz doğumlar bir bir son buluyor
Ben kk acemi kullanıcısıyım

Ben de bunu anlamıyorum mesela bana meyveli yoğurt yasak değil kuruyemiş, kurumeyveler yasak değil. Hatta haftada bir sütlü tatlı ya da dondurma izni de çıktı. her diyetisyen kendi inandığı şeye göre diyet veriyor o yüzden bence çok da kasmamak lazım

Dyson yada xiaomi tavsiye ederim benimki xiaomi çoook memenunum
Temizlikle alakası olmayan kocam alıp evi süpürüyor zevkine
Zaten benim bedenimin bir parçası oldu sürekli elimde

Kesinlikle ya belki yesem bir dilim yiyeceğim yememek için zorladığımda hem zulüm oluyor hemde dayanamayıp yediğimde daha çok yemiş oluyorum ve daha çok vicdan azabı çekiyorum. Diyetisyende öyle diyor nefsini köreltecek kadar tadımlık yiyebilirsin.

Yogurdun ıcıne meyve koyup yıyorum ben de, araogun seceneklerım arasında var. Ama baklava da sırf seker, hem unu hem serbetı
Vıcdan yapıyorum sonrasında da canım, gecen ekmek arası kavurma yedım, dısarıdaydık, beyaz ekmek tabı, kendımı yedım bıtırdım. Az kaldı sabır dıyorum.. Kendım ıcın deıl, anı yukselıste bebege zararı olur dıye kokruyorım

38+4 2 ocak oluyor yanı 29un a kadar beklersek 4 gun daha beklesın 2024 oldun
Bende ocakta gelmesini isterdim
Aralık son ay okula başlarken falan sıkıntı oluyor son günlere denk gelse bile ocakta yazdırmayı istiyorduk
Ama mümkün görünmüyor
O hafta aralık sonda 43 haftalık oluyoruz

Bende ocakta gelmesini isterdim
Aralık son ay okula başlarken falan sıkıntı oluyor son günlere denk gelse bile ocakta yazdırmayı istiyorduk
Ama mümkün görünmüyor
O hafta 43 haftalık oluyoruz
Einstein kac haftalık dogmustu olur mu olur

Sanki senin de şekerin yoktu. Değerlerin sınıra yakındı diye hatırlıyorum. Onun için olabilir mi?

Aslında aynı kapıya çıkıyor yedikten sonra daha kötü oluyorsan yeme zaten, ben bir şey olmayacağını düşünerek yiyorum

Kızlar gece baya bir hareketliydi bebek kasığımda sürekli hıçkırık hissettim. Hiç kesilmeden 15-20 dk rahat devam etti. Daha önce olmamıştı normal mi acaba 36+2 yiz
Benimki günde 3-4 kere 10 dklık sürelerle hıçkırıyor bence problem değildir ciğer gelişimini destekliyor demişti doktorum

Sanki senin de şekerin yoktu. Değerlerin sınıra yakındı diye hatırlıyorum. Onun için olabilir mi?
Sanmıyorum canım ya, bana şekerin olmadan diyet yapmak için gelseydin bu listeden tek farkı haftada 2 kez tatlıya izin verirdim ve saat aralıklarına uymak zorunda kalmayabilirdin diğer her şey aynı olurdu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…