- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.841
Ben de enfeksiyondan şüpheleniyordum zaten. Doktoruma atmak için kültür sonuçlarını da bekliyorum o kültür daha önemli ona baktır demişti. Ama diyabet yoktu şeker yüklemesi vs normaldiBirazcık şeker çıkmış idrarda, diyabetin var mı canım? Bir de lökosit 2-3 normal ama sen de 3+ diyor biraz fazla ama bir tik… buna antibiyotik vermez bence doktor, bol su iç der, bir de cranberry hapı al kullan diyebilir, bana fayda etti… günde 1 avuç da kuru cranberry tüketiyordum ara öğünümde yanında cevizle, şekerli gıdaları da azalt derdoktorun daha iyi bilir, ben sadece ben de böyle olduğu zaman bana bunları tavsiye ediyordu bi ara daha yüksekti lökosit o zaman monurol uroday gibi şaşeler kullanmıştım… lökosit idrar yolu enfeksiyonu bu arada, unutmusum
Yazmaya…
Benim karnım bembeyaz maşallah çizgi mizgi yok bende çok bekledim o çizgiyi çıkmadıKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Canım bence bu kadar zorlama kendini, sende şeker yok her ihtimale karşı diyet yapıyorsun. Üstelik annenin stresi İnan bana daha tehlikeli, o bir dilim baklavayı yemek daha iyi bile olabilirdi senin için. Benim canım dondurmalı irmik çekti bu hafta aldırdım eşime yarısını yedim bıraktım, dün de biskrem çekti 3 tane yedim çayla bıraktım fazlasını istemiyor vücut zaten onu farkettim. Haftada böyle kaçamaklarım oluyor modu mod uymuyorum, uyarsam ben çok geriliyorum çünkü. ki gebelikte sigara içenlere bile izin veriyor doktorlar belli bir sınırla çünkü annenin stres olmaması çok önemliGecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Editörle görüşüp ekleyebilsek çok güzel olur benceOf evet çok heyecanlı oldu Aralık’a giremedik daha ama grupta baya bir kişi doğurdu.Keşke baştaki tabloya da eklenebilse tarihler de sıra kimde, kaç kişi kaldık güzelce takip edebilsek.
Ben de bunu anlamıyorum mesela bana meyveli yoğurt yasak değilValla bravoooo, ben arada yiyordum yayemekten hemen sonra çok yükselmiyor diye mesela… büyük testim geçenlerde iyi çıktı ve önüme geleni yedim, 1 haftadır ölçüyorum hep yüksek çıkıyordu 140 ve üzeri yine diyete başladım, korktum ben de ama günde bir tane meyveli yoğurt mesela yiyorum
Dyson yada xiaomi tavsiye ederim benimki xiaomi çoook memenunumKızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Kesinlikle ya belki yesem bir dilim yiyeceğim yememek için zorladığımda hem zulüm oluyor hemde dayanamayıp yediğimde daha çok yemiş oluyorum ve daha çok vicdan azabı çekiyorum. Diyetisyende öyle diyor nefsini köreltecek kadar tadımlık yiyebilirsin.Canım bence bu kadar zorlama kendini, sende şeker yok her ihtimale karşı diyet yapıyorsun. Üstelik annenin stresi İnan bana daha tehlikeli, o bir dilim baklavayı yemek daha iyi bile olabilirdi senin için. Benim canım dondurmalı irmik çekti bu hafta aldırdım eşime yarısını yedim bıraktım, dün de biskrem çekti 3 tane yedim çayla bıraktım fazlasını istemiyor vücut zaten onu farkettim. Haftada böyle kaçamaklarım oluyor modu mod uymuyorum, uyarsam ben çok geriliyorum çünkü. ki gebelikte sigara içenlere bile izin veriyor doktorlar belli bir sınırla çünkü annenin stres olmaması çok önemli
Yogurdun ıcıne meyve koyup yıyorum ben de, araogun seceneklerım arasında var. Ama baklava da sırf seker, hem unu hem serbetıValla bravoooo, ben arada yiyordum yayemekten hemen sonra çok yükselmiyor diye mesela… büyük testim geçenlerde iyi çıktı ve önüme geleni yedim, 1 haftadır ölçüyorum hep yüksek çıkıyordu 140 ve üzeri yine diyete başladım, korktum ben de ama günde bir tane meyveli yoğurt mesela yiyorum
Vıcdan yapıyorum sonrasında da canım, gecen ekmek arası kavurma yedım, dısarıdaydık, beyaz ekmek tabı, kendımı yedım bıtırdım. Az kaldı sabır dıyorum.. Kendım ıcın deıl, anı yukselıste bebege zararı olur dıye kokruyorımCanım bence bu kadar zorlama kendini, sende şeker yok her ihtimale karşı diyet yapıyorsun. Üstelik annenin stresi İnan bana daha tehlikeli, o bir dilim baklavayı yemek daha iyi bile olabilirdi senin için. Benim canım dondurmalı irmik çekti bu hafta aldırdım eşime yarısını yedim bıraktım, dün de biskrem çekti 3 tane yedim çayla bıraktım fazlasını istemiyor vücut zaten onu farkettim. Haftada böyle kaçamaklarım oluyor modu mod uymuyorum, uyarsam ben çok geriliyorum çünkü. ki gebelikte sigara içenlere bile izin veriyor doktorlar belli bir sınırla çünkü annenin stres olmaması çok önemli
Bende ocakta gelmesini isterdim38+4 2 ocak oluyor yanı 29un a kadar beklersek 4 gun daha beklesın 2024 oldun
Einstein kac haftalık dogmustuBende ocakta gelmesini isterdim
Aralık son ay okula başlarken falan sıkıntı oluyor son günlere denk gelse bile ocakta yazdırmayı istiyorduk
Ama mümkün görünmüyor
O hafta 43 haftalık oluyoruz
AminHayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallahportofheaven @sudem34 Sohrab B bayanmuhtar @Oezzi29 @daha başka kim kaldıysak
Sanki senin de şekerin yoktu. Değerlerin sınıra yakındı diye hatırlıyorum. Onun için olabilir mi?Ben de bunu anlamıyorum mesela bana meyveli yoğurt yasak değilkuruyemiş, kurumeyveler yasak değil. Hatta haftada bir sütlü tatlı ya da dondurma izni de çıktı. her diyetisyen kendi inandığı şeye göre diyet veriyor o yüzden bence çok da kasmamak lazım
Aslında aynı kapıya çıkıyor yedikten sonra daha kötü oluyorsan yeme zaten, ben bir şey olmayacağını düşünerek yiyorumYogurdun ıcıne meyve koyup yıyorum ben de, araogun seceneklerım arasında var. Ama baklava da sırf seker, hem unu hem serbetı
Vıcdan yapıyorum sonrasında da canım, gecen ekmek arası kavurma yedım, dısarıdaydık, beyaz ekmek tabı, kendımı yedım bıtırdım. Az kaldı sabır dıyorum.. Kendım ıcın deıl, anı yukselıste bebege zararı olur dıye kokruyorım
Benimki günde 3-4 kere 10 dklık sürelerle hıçkırıyor bence problem değildir ciğer gelişimini destekliyor demişti doktorumKızlar gece baya bir hareketliydi bebek kasığımda sürekli hıçkırık hissettim. Hiç kesilmeden 15-20 dk rahat devam etti. Daha önce olmamıştı normal mi acaba 36+2 yiz
Sanmıyorum canım ya, bana şekerin olmadan diyet yapmak için gelseydin bu listeden tek farkı haftada 2 kez tatlıya izin verirdim ve saat aralıklarına uymak zorunda kalmayabilirdin diğer her şey aynı olurdu dediSanki senin de şekerin yoktu. Değerlerin sınıra yakındı diye hatırlıyorum. Onun için olabilir mi?
Aaa evett kelebek çırpınışı da denebilir güzel tarifBen öyle bişey hissetmedim hiç
Ama çok duydum çevremden bu şekilde kalp atışı yada kelebek çırpınışı hissedeni
Bebeğin hıçkırıyordur canımKızlar hamileliğini kasıkta nabız gibi atmayla hisseden var mı çok yoğun kalp atışı gibi pıt pıt yaşayan oldu mu orada
Sende benim gibisinBenim karnım bembeyaz maşallah çizgi mizgi yok bende çok bekledim o çizgiyi çıkmadı
Ama varsada daha çok yenidir hemen hıçkırır mıBebeğin hıçkırıyordur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?