- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.861
Ben o pıt pıt kalp atışı şeklindeki atmaları geçen hafta yaşamaya başladım sanırımKızlar hamileliğini kasıkta nabız gibi atmayla hisseden var mı çok yoğun kalp atışı gibi pıt pıt yaşayan oldu mu orada
Benim de kahvaltıda tahin pekmez çok cekiyor. Yüzduk yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabırGecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Canım ben geçen iki hafta sırf bu supurgeleri inceledim. Bütçem eksi yani hiç olmadığı için v8 ve Philips baktim. Philipste kronik borunun kırılması hatası oluyormus. Cok inceledim. Geri v8e döndüm, bütçemi toplayana kadar kullanırım diye. Ama tek bir başlık var. Sen 11400+ koltuk için olan demişsin 13bin ediyor. Bende böyle düşüne düşüne v12 aldım taksit yaptirdm üç ay cok zorlanicam ama kesinlikle iyi ki almışım. Basliklarda gayet önemliymiş.Kızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Açlık mı 140 ?AYy Sudem, demiştim ya benim büyük testte şekerim çıkmadı diye, 1 haftadır olciyim
Dedim herseyi yiyorum
Çünkü ve hep 140 üstü çıkıyoryine diyete başladım, korktum… herhalde son zaman çok abarttım şekerli yiyecekleri… surda 2-4 hafta arası bisi kaldı, sıkcam dişimi…
Kaçıncı haftadan beri yapıyorsunuz?Ben yanlış anlamışım demek ki. Çok yordu diyet beni. Bebeğim sağlıkla zamaninda doğsun değer tabi ki. Ama izole gibi yaşamak da yoruyor. Herkesle aynı şeyleri yiyememek ve surekli oğün planlamak.
O kadar az kişi mı kaldı doğurmayan?Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah@portofheaven sudem34 @Sohrab @bayanmuhtar O Oezzi29 @daha başka kim kaldıysak
BenHayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah@portofheaven sudem34 @Sohrab @bayanmuhtar O Oezzi29 @daha başka kim kaldıysak
1 çay kaşığı yeBenim de kahvaltıda tahin pekmez çok cekiyor. Yüzduk yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabır
Aaa eski nicki neydi?Benilk günden beri gruptayim ve aktifim ancak nickimi degistirmek zorunda kalınca yeni gelen bir yabancı oldum
Böyle günde birkaç kere oluyordu 1 dk sürüyordu ama ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli oldu tedirgin oldum açıkçasıBenimki günde 3-4 kere 10 dklık sürelerle hıçkırıyor bence problem değildir ciğer gelişimini destekliyor demişti doktorum
Kafaya takılacak değerler değil, hepimiz de dönem dönem fazla ya da az oluyordu… diyabetin yoksa belki son zaman çok Hamur işine tatlıya vs düştüysen de çıkmış olabilir, doktorun ne diyecek merak ettim, bize de yaz sonucu olur muBen de enfeksiyondan şüpheleniyordum zaten. Doktoruma atmak için kültür sonuçlarını da bekliyorum o kültür daha önemli ona baktır demişti. Ama diyabet yoktu şeker yüklemesi vs normaldi
Yok tokluğum 140 üstü çıkıyorAçlık mı 140 ?
Kaçıncı haftadan beri yapıyorsunuz?
Sizin süreç nasıl?
Hangisi yüksek?
Ben iki hamileliktir yapıyorum.
O kadar az kişi mı kaldı doğurmayan?
Kız dur daha aralık da doğurup aralık anası olucaz ✌
Aaaaa ne güzel meyveli yoğurt bana yasakBen de bunu anlamıyorum mesela bana meyveli yoğurt yasak değilkuruyemiş, kurumeyveler yasak değil. Hatta haftada bir sütlü tatlı ya da dondurma izni de çıktı. her diyetisyen kendi inandığı şeye göre diyet veriyor o yüzden bence çok da kasmamak lazım
Çok canın isteyince ufak bisi yiyebilirsin bence… sonra 10 dk yürürsün şekeri ölçersin, çok çıkmamışsa problem yoktur, kendine o kadar eziyet etmeYogurdun ıcıne meyve koyup yıyorum ben de, araogun seceneklerım arasında var. Ama baklava da sırf seker, hem unu hem serbetı
Vıcdan yapıyorum sonrasında da canım, gecen ekmek arası kavurma yedım, dısarıdaydık, beyaz ekmek tabı, kendımı yedım bıtırdım. Az kaldı sabır dıyorum.. Kendım ıcın deıl, anı yukselıste bebege zararı olur dıye kokruyorım
Yarımız doğurdu heralde yazmayanlarda vardırAçlık mı 140 ?
Kaçıncı haftadan beri yapıyorsunuz?
Sizin süreç nasıl?
Hangisi yüksek?
Ben iki hamileliktir yapıyorum.
O kadar az kişi mı kaldı doğurmayan?
Kız dur daha aralık da doğurup aralık anası olucaz ✌
Nickin neydii ben ilk günden beri yazmıyorum dörtten sonra gelmiştimBenilk günden beri gruptayim ve aktifim ancak nickimi degistirmek zorunda kalınca yeni gelen bir yabancı oldum
Bizim hıçkırığımızda uzun ve şiddetli oluyor genelde önceden pıtkenBöyle günde birkaç kere oluyordu 1 dk sürüyordu ama ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli oldu tedirgin oldum açıkçası
Evet canım sürekli tatlı istiyor bu aralar. Şeker de çıkmadığı için rahatça yiyordum.Kafaya takılacak değerler değil, hepimiz de dönem dönem fazla ya da az oluyordu… diyabetin yoksa belki son zaman çok Hamur işine tatlıya vs düştüysen de çıkmış olabilir, doktorun ne diyecek merak ettim, bize de yaz sonucu olur mukafana da takma, 2,5-3 l su iç, kuru cranberry ye günde 1-2 avuç, dokttornuna sor hap aliyimmi cranberry diye dilan, atlatırsın 1 haftaya
Hamileliğin son haftalarında ya da başlarında olabiliyormuş galiba , teşekkür ederimBen o pıt pıt kalp atışı şeklindeki atmaları geçen hafta yaşamaya başladım sanırım
Ayyyy harika haber, maşallahKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Hayırlı olsun bebişin gözünaydınKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Sabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştuHayırlı olsun bebişin gözünaydın
Başka belirtin oldumu karnın aşağıya indimi mesela
Normal doğum sanırım güzel geçmiş hibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?