2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Benim de kahvaltıda tahin pekmez çok cekiyor. Yüzduk yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabır

Canım ben geçen iki hafta sırf bu supurgeleri inceledim. Bütçem eksi yani hiç olmadığı için v8 ve Philips baktim. Philipste kronik borunun kırılması hatası oluyormus. Cok inceledim. Geri v8e döndüm, bütçemi toplayana kadar kullanırım diye. Ama tek bir başlık var. Sen 11400+ koltuk için olan demişsin 13bin ediyor. Bende böyle düşüne düşüne v12 aldım taksit yaptirdm üç ay cok zorlanicam ama kesinlikle iyi ki almışım. Basliklarda gayet önemliymiş.
Dyson almisken insan o yatak çekme goruntulerinden istiyor bu bir başlık, arabamı süpürüyorm o masraftan kurtuldm ara bölme ayrı başlık. Yer süpürme ayrı başlık.

Velhasili 13bin yerine zorlayip 20bine yüksek modelleri almani tavsiye ederim. Git gide de artıyor ztn

Açlık mı 140 ?
Ben yanlış anlamışım demek ki. Çok yordu diyet beni. Bebeğim sağlıkla zamaninda doğsun değer tabi ki. Ama izole gibi yaşamak da yoruyor. Herkesle aynı şeyleri yiyememek ve surekli oğün planlamak.
Kaçıncı haftadan beri yapıyorsunuz?
Sizin süreç nasıl?
Hangisi yüksek?
Ben iki hamileliktir yapıyorum.
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah @portofheaven sudem34 @Sohrab @bayanmuhtar O Oezzi29 @daha başka kim kaldıysak
O kadar az kişi mı kaldı doğurmayan?
Kız dur daha aralık da doğurup aralık anası olucaz ✌

Benim de kahvaltıda tahin pekmez çok cekiyor. Yüzduk yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabır
1 çay kaşığı ye
Zaten şekerini ölçmüyor musun?
Tahinin bir zararı olmaz
Pekmez sadece şekerli orda.
Benilk günden beri gruptayim ve aktifim ancak nickimi degistirmek zorunda kalınca yeni gelen bir yabancı oldum
Aaa eski nicki neydi?
Bir de pro olunca biz de pek pro yoktu zaten

Ben de enfeksiyondan şüpheleniyordum zaten. Doktoruma atmak için kültür sonuçlarını da bekliyorum o kültür daha önemli ona baktır demişti. Ama diyabet yoktu şeker yüklemesi vs normaldi
Kafaya takılacak değerler değil, hepimiz de dönem dönem fazla ya da az oluyordu… diyabetin yoksa belki son zaman çok Hamur işine tatlıya vs düştüysen de çıkmış olabilir, doktorun ne diyecek merak ettim, bize de yaz sonucu olur mu kafana da takma, 2,5-3 l su iç, kuru cranberry ye günde 1-2 avuç, dokttornuna sor hap aliyimmi cranberry diye dilan, atlatırsın 1 haftaya

Yok tokluğum 140 üstü çıkıyor açlık 90 altı hep… onda problem yok

Aaaaa ne güzel meyveli yoğurt bana yasak ama
Haftada bir sütlü tatlı ve kutu meyve günde 1-2 porsiyon bana da yasak değildi… ben şimdi eski diyete döndüm sayılır yavaş yavaş ama meyveli yoğurt yiyorum ben de… o kadarciktan da bisi olmaz herhalde

Çok canın isteyince ufak bisi yiyebilirsin bence… sonra 10 dk yürürsün şekeri ölçersin, çok çıkmamışsa problem yoktur, kendine o kadar eziyet etme

Yarımız doğurdu heralde yazmayanlarda vardır
Bizim üç haftamız kaldı ama sıfır doğum belirtisi korkuyorum ben ocağa kalacağım
Benilk günden beri gruptayim ve aktifim ancak nickimi degistirmek zorunda kalınca yeni gelen bir yabancı oldum
Nickin neydii ben ilk günden beri yazmıyorum dörtten sonra gelmiştim
Böyle günde birkaç kere oluyordu 1 dk sürüyordu ama ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli oldu tedirgin oldum açıkçası
Bizim hıçkırığımızda uzun ve şiddetli oluyor genelde önceden pıtken
Şuan daha sert ve aralıklı oluyor

Evet canım sürekli tatlı istiyor bu aralar. Şeker de çıkmadığı için rahatça yiyordum.
Yazarım tabii çok teşekkür ederim, inşallah

Kızlar idrar kültürü vermiştim sistemde “kontaminasyon düşünüldü” yazıyo yani bi nununenin geçersiz sayıldığı anlamınamı geliyor ya?? Ben öyle anladım numuneye dışardan bişey bulaştı da kabul edilmedi galiba

Kızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Hayırlı olsun bebişin gözünaydın
Başka belirtin oldumu karnın aşağıya indimi mesela
Normal doğum sanırım güzel geçmiş hibi görünüyor

Hayırlı olsun bebişin gözünaydın
Başka belirtin oldumu karnın aşağıya indimi mesela
Normal doğum sanırım güzel geçmiş hibi görünüyor
Sabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…