2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın maşallah Allah hayırlı etsin

Çok canın isteyince ufak bisi yiyebilirsin bence… sonra 10 dk yürürsün şekeri ölçersin, çok çıkmamışsa problem yoktur, kendine o kadar eziyet etme
Ölcüm cıhazı almadım, gerek yok demıstı doktor, dıyetle devsm edıcez dedı, kontrollerde kendısı baktırıyo aclık tokluga, cok sukur sıkıntı yok ama dıyet devsm dedı, dıyetısyen bıraz katı, corbanın kepcesıne kadar soruyor, ekmek hassas noktası, porsıyonları cok onemsıyor, ama allah vsr verdıgı dıyetle hıc kendımı ac hıssetmedım bu zamana kadar, sadece bogle tstlılars hasret kaldım.. Dogurunca 1 kılo yıcem, doymazsam üstüne de künefe yıcem

Gecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
İstanbul’da olsanız Yeşilköy’de Saytad baklava var. Vegan olanını hurma suyuyla yapıyor ve diyabetik şekeri çıkarmıyor. Bir arayın isterseniz kargo yaparlar mı ya da Ankara’da benzer bir yer bulabilirsiniz canına yazık .

Kızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün aralık ayına kadar sabredemiyor bebişler

Kızlar arkadaşım kendi kızı için 6 yıl önce Amerika’dan getirtiyordu bu gaz ilacını, bana linkini gönderdi bundan al mutlaka diye. Şimdi trendyolda markanın kendisi satıyormuş. 3 al 2 öde vardı, 2 gece 1 gündüz aldım. Aklınızda bulunsun. Link koyamadıysam fotiden bakarsınız . İnşallah gazlı olmaz bebikler

Ne güzel bir doğum olmuş
Normaldede mi acı eşiğin yüksek

Benimde bebek sürekli aşada birşeyler karıştırıyor iki gündür ayy keseyi açar diye ödüm kopuyor annem de saçmalama öyle şey mi olur hareket ediyor işte diyor pazartesi kontrolüm var 36+0 olacam bakalım ne diycek

Baş gelişli mi şu an?

Dogumlar da etkılıypr psıkolojımızı, her an gelebılır gıbı hıssedıyorum, halbukı daha kucuk benım kız

Evet baş geliş ama daha kanala yerleşmeye başlamadı demişti iki hafta önce doktor
Benimki de baş gelişliydi 2 hafta önce. Ama bence makat gelişli şu an yer değiştirdi diye düşünüyorum. Çünkü aşağıda tepiniyor resmen mahvediyor beni. Baş gelişliyken kaburgalarımda oynuyordu. Bakalım tekrar pozisyonu değişecek mi kontrole kadar

Benmkı hıc kaburgalarıma vurmadı ya beşik gıbı yatıyor yanlarımı deliyor, ya da idrar torbasına vuruyo, hele oturur pozısyondaysam vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…