- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.881
Gözün aydın maşallahSabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu
Gözünüz aydın rahat bi doğum olmasına da sevindim sağlıkla büyüsünKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Benim de günde 1-2 defa oluyo ve 10-15 dk sürdüğü oluyoBöyle günde birkaç kere oluyordu 1 dk sürüyordu ama ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli oldu tedirgin oldum açıkçası
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
Ölcüm cıhazı almadım, gerek yok demıstı doktor, dıyetle devsm edıcez dedı, kontrollerde kendısı baktırıyo aclık tokluga, cok sukur sıkıntı yok ama dıyet devsm dedı, dıyetısyen bıraz katı, corbanın kepcesıne kadar soruyor, ekmek hassas noktası, porsıyonları cok onemsıyor, ama allah vsr verdıgı dıyetle hıc kendımı ac hıssetmedım bu zamana kadar, sadece bogle tstlılars hasret kaldım.. Dogurunca 1 kılo yıcem, doymazsam üstüne de künefe yıcemÇok canın isteyince ufak bisi yiyebilirsin bence… sonra 10 dk yürürsün şekeri ölçersin, çok çıkmamışsa problem yoktur, kendine o kadar eziyet etme
Gozunuz aydın masallahhKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İstanbul’da olsanız Yeşilköy’de Saytad baklava var. Vegan olanını hurma suyuyla yapıyor ve diyabetik şekeri çıkarmıyor. Bir arayın isterseniz kargo yaparlar mı ya da Ankara’da benzer bir yer bulabilirsiniz canına yazıkGecen gun canım o kadar cok baklava cektı kı, gozumden yas döküldü resmen.. Esım de kötü oldu benı oyle gorunce, alıyım geleyim dedı, asla dedım, bu kadsr dıkkat ettım, yemem dedım..
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün aralık ayına kadar sabredemiyor bebişlerKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
Ne güzel bir doğum olmuşSabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu
Baş gelişli mi şu an?Benimde bebek sürekli aşada birşeyler karıştırıyor iki gündür ayy keseyi açar diye ödüm kopuyor annem de saçmalama öyle şey mi olur hareket ediyor işte diyor pazartesi kontrolüm var 36+0 olacam bakalım ne diycek
Yaa tesekkur ederım, sabredıyorum az kaldıİstanbul’da olsanız Yeşilköy’de Saytad baklava var. Vegan olanını hurma suyuyla yapıyor ve diyabetik şekeri çıkarmıyor. Bir arayın isterseniz kargo yaparlar mı ya da Ankara’da benzer bir yer bulabilirsiniz canına yazık.
Evet baş geliş ama daha kanala yerleşmeye başlamadı demişti iki hafta önce doktorBaş gelişli mi şu an?
Dogumlar da etkılıypr psıkolojımızı, her an gelebılır gıbı hıssedıyorum, halbukı daha kucuk benım kızBenimde bebek sürekli aşada birşeyler karıştırıyor iki gündür ayy keseyi açar diye ödüm kopuyor annem de saçmalama öyle şey mi olur hareket ediyor işte diyor pazartesi kontrolüm var 36+0 olacam bakalım ne diycek
Maşallah gözünüz aydınKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
Benimki de baş gelişliydi 2 hafta önce. Ama bence makat gelişli şu an yer değiştirdi diye düşünüyorum. Çünkü aşağıda tepiniyor resmen mahvediyor beni. Baş gelişliyken kaburgalarımda oynuyordu. Bakalım tekrar pozisyonu değişecek mi kontrole kadarEvet baş geliş ama daha kanala yerleşmeye başlamadı demişti iki hafta önce doktor
Ay benimki daha da küçükDogumlar da etkılıypr psıkolojımızı, her an gelebılır gıbı hıssedıyorum, halbukı daha kucuk benım kız
Benmkı hıc kaburgalarıma vurmadı ya beşik gıbı yatıyor yanlarımı deliyor, ya da idrar torbasına vuruyo, hele oturur pozısyondaysam vay halimeBenimki de baş gelişliydi 2 hafta önce. Ama bence makat gelişli şu an yer değiştirdi diye düşünüyorum. Çünkü aşağıda tepiniyor resmen mahvediyor beni. Baş gelişliyken kaburgalarımda oynuyordu. Bakalım tekrar pozisyonu değişecek mi kontrole kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?