- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.901
Senınkı benımkınden 2 gun kucukAy benimki daha da küçükacele etmesinler
Hhah yanlara da vuruyordu 1 hafta öncesine kadar, şimdi idrar torbası kısmına geçtik. Ciddi pozisyon değiştirdi başka açıklaması olamazBenmkı hıc kaburgalarıma vurmadı ya beşik gıbı yatıyor yanlarımı deliyor, ya da idrar torbasına vuruyo, hele oturur pozısyondaysam vay halime
Ay öyle ama seninki önden gidiyordu sanırım gelişim olarak, kilosu vs iyiydiSenınkı benımkınden 2 gun kucuk
Buna kesinlikle katılıyorum buraya gelip okudum mu bir heyecan alıyor beni herseferindeDogumlar da etkılıypr psıkolojımızı, her an gelebılır gıbı hıssedıyorum, halbukı daha kucuk benım kız
Altına kacırabılırsın her an hapsurdugundaHhah yanlara da vuruyordu 1 hafta öncesine kadar, şimdi idrar torbası kısmına geçtik. Ciddi pozisyon değiştirdi başka açıklaması olamaz
1 haftadan 3 4 gune dustu o, nıyeyseAy öyle ama seninki önden gidiyordu sanırım gelişim olarak, kilosu vs iyiydi
Benım de hastsne cantam hazır deıl, herkesın hazır, ruyamda onu goruyorum hep, yarın hazırlıcaz eşimleBuna kesinlikle katılıyorum buraya gelip okudum mu bir heyecan alıyor beni herseferinde
Haftanıza kocaman maşallah39+1 den selamlar ve artık bende doğurmak istiyorum40. Haftaya gelip hala doguramiycak gibi hissediyorum korkuyorum sebepsizce.
Benim yukarda sağ yandada oynuyor ama aşada da bi baskı ve sanki elimi ayağımı artık bilmediğim birşeyler oluyor Korkutuyor o zamanBenimki de baş gelişliydi 2 hafta önce. Ama bence makat gelişli şu an yer değiştirdi diye düşünüyorum. Çünkü aşağıda tepiniyor resmen mahvediyor beni. Baş gelişliyken kaburgalarımda oynuyordu. Bakalım tekrar pozisyonu değişecek mi kontrole kadar
Haftanıza kocaman maşallah, normal dogumu kolaylastırıcı hareketler yapıyo musunuz doktorunuz tavsıyesı ıle tabıkı
Büyüdü tabı, allah yardımcınız olsun, merdıvenlerı yan ya.n cıkıyorlar, 1 katta olsa cıksanız hergun, belkı yardımcı olurValla yerimden kalkamiyorum ki zar zor yürümeye çalışıyorum en fazla bu geliyor elimden onda bile nefessiz kalıyorum diyebilirim.
Hastane çantam hazır sadece sterile edip konulacak kısım kaldı emzirme kaşığı vs ama işte ev temizliği bitmedi evin her yeri her yerde halılar daha yıkamaya gidecek havalar güzelken annem burda değildi şimdi de havalar kötü temizlikte bu havalarda hiç olmuyor cam silme vsBenım de hastsne cantam hazır deıl, herkesın hazır, ruyamda onu goruyorum hep, yarın hazırlıcaz eşimleınsallahh tabı
O ıslerı yaptırdım ben, bebek dolabını beklıyorum, ütüyu o zaman yaptırcam ve kurtulcam, ama hastane cantasını onden hazırlayım dıyorum, acıl bısey olursa elımız ayagımıza dolasır sımdıHastane çantam hazır sadece sterile edip konulacak kısım kaldı emzirme kaşığı vs ama işte ev temizliği bitmedi evin her yeri her yerde halılar daha yıkamaya gidecek havalar güzelken annem burda değildi şimdi de havalar kötü temizlikte bu havalarda hiç olmuyor cam silme vs
Yaşadım o durumu yürüyüşü zor yapıyorum onun yüzündenAltına kacırabılırsın her an hapsurdugunda
1 haftadan 3 4 gune dustu o, nıyeyse
Bu egzersizi bir ay yaptım nerdeyse ve sanırım bebişin kanala girmesine de yardımcı oldu.Ama şuan dediğim gibi en fazla yuruyebiliyorum normalde de sabırsız bı insan olduğum için artık son 6 gün nasıl dayanıcam bilmiyorumBüyüdü tabı, allah yardımcınız olsun, merdıvenlerı yan ya.n cıkıyorlar, 1 katta olsa cıksanız hergun, belkı yardımcı olur
Sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin derdi ayrı Allah hepimize vaktinde kolay doğum nasip etsinBüyüdü tabı, allah yardımcınız olsun, merdıvenlerı yan ya.n cıkıyorlar, 1 katta olsa cıksanız hergun, belkı yardımcı olur
Haftan çok güzel canım, serbest bırak kendini rahatla lütfen, bebişler biliyor ne zaman geleceğini güven bebeğine39+1 den selamlar ve artık bende doğurmak istiyorum40. Haftaya gelip hala doguramiycak gibi hissediyorum korkuyorum sebepsizce.
Benim ufak tefek eksiklerim kaldı depend, kendime aldıklarımı yıkamadım, kozmetik kişisel bakım ürünleri hep benim ihtiyaçlarım eksik onları da en geç 2 haftaya tamamlarım kapatırım valizi diye düşünüyorum, şükür bebişin her şeyini hazırladım. ( Battaniye kafamı karıştırıyor sadeceBenım de hastsne cantam hazır deıl, herkesın hazır, ruyamda onu goruyorum hep, yarın hazırlıcaz eşimleınsallahh tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?