2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benmkı hıc kaburgalarıma vurmadı ya beşik gıbı yatıyor yanlarımı deliyor, ya da idrar torbasına vuruyo, hele oturur pozısyondaysam vay halime
Hhah yanlara da vuruyordu 1 hafta öncesine kadar, şimdi idrar torbası kısmına geçtik. Ciddi pozisyon değiştirdi başka açıklaması olamaz

Benim yukarda sağ yandada oynuyor ama aşada da bi baskı ve sanki elimi ayağımı artık bilmediğim birşeyler oluyor Korkutuyor o zaman

Valla yerimden kalkamiyorum ki zar zor yürümeye çalışıyorum en fazla bu geliyor elimden onda bile nefessiz kalıyorum diyebilirim.
Büyüdü tabı, allah yardımcınız olsun, merdıvenlerı yan ya.n cıkıyorlar, 1 katta olsa cıksanız hergun, belkı yardımcı olur

Benım de hastsne cantam hazır deıl, herkesın hazır, ruyamda onu goruyorum hep, yarın hazırlıcaz eşimle ınsallahh tabı
Hastane çantam hazır sadece sterile edip konulacak kısım kaldı emzirme kaşığı vs ama işte ev temizliği bitmedi evin her yeri her yerde halılar daha yıkamaya gidecek havalar güzelken annem burda değildi şimdi de havalar kötü temizlikte bu havalarda hiç olmuyor cam silme vs

Kontrole gittim, 41 cm, 2090 gr olmuşuz teyzelerim bugün en sonunda gösterdi yüzünü, ama nst yüzünden kaşlarını çatmış çok sinirliydi 32+2yim ilk defa nstye girdim ama bizim hatunun hala geniş yeri olduğu için dolandı, dolandı o yüzden kalp atışını bulmakta zorlandılar. Hareket ettikçe de kalp atışı yükseldi. Her şey yolunda dedi doktorum, doğum tarihi için bir şey demedi

O ıslerı yaptırdım ben, bebek dolabını beklıyorum, ütüyu o zaman yaptırcam ve kurtulcam, ama hastane cantasını onden hazırlayım dıyorum, acıl bısey olursa elımız ayagımıza dolasır sımdı

Büyüdü tabı, allah yardımcınız olsun, merdıvenlerı yan ya.n cıkıyorlar, 1 katta olsa cıksanız hergun, belkı yardımcı olur
Bu egzersizi bir ay yaptım nerdeyse ve sanırım bebişin kanala girmesine de yardımcı oldu.Ama şuan dediğim gibi en fazla yuruyebiliyorum normalde de sabırsız bı insan olduğum için artık son 6 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum

Benım de hastsne cantam hazır deıl, herkesın hazır, ruyamda onu goruyorum hep, yarın hazırlıcaz eşimle ınsallahh tabı
Benim ufak tefek eksiklerim kaldı depend, kendime aldıklarımı yıkamadım, kozmetik kişisel bakım ürünleri hep benim ihtiyaçlarım eksik onları da en geç 2 haftaya tamamlarım kapatırım valizi diye düşünüyorum, şükür bebişin her şeyini hazırladım. ( Battaniye kafamı karıştırıyor sadece ) Bir de şu bir türlü stoğa girmeyen xs beyaz gecelik. O bir stoğa girse 1 haftaya da kapatırım valizi. Bol şans dileyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…