2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bitirdim ama ben de bittim
Çok sevindim iyi olmanızaa var mı yeni doğuran? Hepsine hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah
Kız pis kalınca da içim rahat etmiyor Allahtan kv falan burda da bana çok iş bırakmıyorlar

Her gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artık

Kızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Canım gözün aydın tebrik ederim, analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah

En son böyle diyen sabahına doğurdu
En fazla iki hafta daha kalır sonra mecburen doğacak birşekilde
Bende doğaun istiyorum artık
Ama az önce kabız olmuşum bir iki ıkındım
Ciğerim patlıyordu
Normal doğum aklıma geldi biran o kiim ben kiiim dedim

O zaman senin çok büyük sorunun yok yoksa ölçtürürdü mutluysan böyle devam et canım, ama çokta canın bişi isterse ufak bişi ye… benimde diyetisyenim katı ama endokrinolog arada ufak bir tatlı bişi yiyin, 2-3 kaşık makarna pilav yiyin dedi… diyetisyenime göre onlar hep yasak

Hurma yemek çok zor ya
İki tane yiyorum kan beynime sıçrıyor
Okadar şeker kiiii
Tatlıyı sevmeyince zor olabilir, benim için hiç sorun olmaz mesela O yüzden pek anlayamam seni ama arka arkaya yeme üç ara öğüne böl o zaman zorlanıyorsan

Yok tokluğum 140 üstü çıkıyor açlık 90 altı hep… onda problem yok
Endokrin 145 altı olmalı dedi bana

Doğuran çok daha doğuracak da çoktur da ben nickleri çok bilmiyorum
Aktif üyeler daha tanıdık
Kızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
Gözün aydın.
İlk bebek mı çok cesursunuz tebrik ederim?

Doğuran çok hemen her gün patır patır doğuruyor millet
Ama kim doğuruyor pek tanımıyorum

Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ilk doğum mu özelde mi devlette mi yaptınız

Dogum hikayenize bayildimHayirli ugurlu olsun bebeginiz.Saglikla mutlulukla buyusun
Hepimize boyle dogumlar olsun insallah
Vakit yaklastikca beni bir korku sarmaya basladi cunku

Bana da 140 altı dedi ha 140 ha 145 ya, maalesef çıkınca çıkıyo ama günde en az 300 gram sadece tatlıdan şeker alıyordum artık döndüm eskiye valla.. Doğumdan sonra 1 kilo şeker alcam

Tatlıyı sevmeyince zor olabilir, benim için hiç sorun olmaz mesela O yüzden pek anlayamam seni ama arka arkaya yeme üç ara öğüne böl o zaman zorlanıyorsan
Meyve şekeri okadar rahatsız etmez aslında
Genetiğinimi değiştirmişler anlamadım ikiden fazla yemek mümkün değil şeker kaşıklıyor gibiyim
Medine hurması aldım özellikle en iyisi diye

Kızlar yenıdogan iç zıbın almıstım, hemserıye verılecekler arasına koymalıyım onu? Yoksa normal zıbın mı koyayım? Ikısını bırlıkte gıyemez herhalde, gobek bagı dusene kadar gıyıyormus aslında ıczıbını

Ben 10lu takimi oldugu gibi koydum,icinde ic zibin da var normal zibin da var.Cantami hazirlarken su videoyu izledim.Burda da onlari hic koymayin hemsireler kullanmiyor diyor ama nolur nolmaz koydum ben

Her gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artık

Adacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…