- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.921
Ay bitirdim ama ben de bittimİyiym şükür canım.
Kızlarda iyi
Yeni arkadaşlardan o kadar çok doğuran var ki takip edemiyorum
Nickleri ezberlemek biraz zaman alacak.
Çok komedisin ya emzirerek cam silmek nerden geldi aklınabırak pis kalsın cam ya. Uyu dinlen, sütün artsın boşver. Bebek uyudukça sen de yat dinlen. Acele etme yavaş yavaş yerleşirsin Kendini de yorma.
Her gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artıkBu egzersizi bir ay yaptım nerdeyse ve sanırım bebişin kanala girmesine de yardımcı oldu.Ama şuan dediğim gibi en fazla yuruyebiliyorum normalde de sabırsız bı insan olduğum için artık son 6 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım gözün aydın tebrik ederim, analı babalı sağlıklı büyüsün inşallahKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İnanamıyorum hala allah herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde
En son böyle diyen sabahına doğurduBu egzersizi bir ay yaptım nerdeyse ve sanırım bebişin kanala girmesine de yardımcı oldu.Ama şuan dediğim gibi en fazla yuruyebiliyorum normalde de sabırsız bı insan olduğum için artık son 6 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum
Hurma yemek çok zor yaHer gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artık
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah@portofheaven sudem34 Sohrab B bayanmuhtar O Oezzi29 @daha başka kim kaldıysak
O zaman senin çok büyük sorunun yok yoksa ölçtürürdüÖlcüm cıhazı almadım, gerek yok demıstı doktor, dıyetle devsm edıcez dedı, kontrollerde kendısı baktırıyo aclık tokluga, cok sukur sıkıntı yok ama dıyet devsm dedı, dıyetısyen bıraz katı, corbanın kepcesıne kadar soruyor, ekmek hassas noktası, porsıyonları cok onemsıyor, ama allah vsr verdıgı dıyetle hıc kendımı ac hıssetmedım bu zamana kadar, sadece bogle tstlılars hasret kaldım.. Dogurunca 1 kılo yıcem, doymazsam üstüne de künefe yıcem
Tatlıyı sevmeyince zor olabilir, benim için hiç sorun olmaz meselaHurma yemek çok zor ya
İki tane yiyorum kan beynime sıçrıyor
Okadar şeker kiiii
Endokrin 145 altı olmalı dedi banaYok tokluğum 140 üstü çıkıyoraçlık 90 altı hep… onda problem yok
Doğuran çok daha doğuracak da çoktur da ben nickleri çok bilmiyorumYarımız doğurdu heralde yazmayanlarda vardır
Bizim üç haftamız kaldı ama sıfır doğum belirtisi korkuyorum ben ocağa kalacağım
Nickin neydii ben ilk günden beri yazmıyorum dörtten sonra gelmiştim
Bizim hıçkırığımızda uzun ve şiddetli oluyor genelde önceden pıtken
Şuan daha sert ve aralıklı oluyor
Gözün aydın.Kızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
İlk bebek mı çok cesursunuz tebrik ederim?Sabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu
Doğuran çok hemen her gün patır patır doğuruyor milletAy bitirdim ama ben de bittim
Çok sevindim iyi olmanızaavar mı yeni doğuran? Hepsine hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah
Kız pis kalınca da içim rahat etmiyor Allahtan kv falan burda da bana çok iş bırakmıyorlar
Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ilk doğum mu özelde mi devlette mi yaptınızSabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu
Gerçekten muhteşem olmuş, maşallahKızlar daha dün 37+4 üm iki gün önce nişan geldi ne zaman doğururum dayanamıyorum yazmıştım ve bu sabah 8.50 de doğurdummm
Sabah 6 da sancılarım başladı 5 dakikada bir direkt sancılarım oldu ve 7.45 te hastanedeydim 8.50 de normal doğurdum ama doktor senin acı eşiğin çok yüksek heralde nasıl hissetmedin dedi ben hastaneye gittiğimde açıklığım tamdı. Ama asla sabahtan önce bir sancı vs hissetmedim belim ve boynum ağrıyordu sadece tutulmuştu
Tavsiyeni dinliyecegim dediğinde o kadar haklısın ki bebisler gerçekten biliyor ne zaman geleceğini benimkininde bakalım gönlü ne zaman olucakHaftan çok güzel canım, serbest bırak kendini rahatla lütfen, bebişler biliyor ne zaman geleceğini güven bebeğine
Bana da 140 altı dediEndokrin 145 altı olmalı dedi bana
Doğuran çok daha doğuracak da çoktur da ben nickleri çok bilmiyorum
Aktif üyeler daha tanıdık
Gözün aydın.
İlk bebek mı çok cesursunuz tebrik ederim?
Doğuran çok hemen her gün patır patır doğuruyor millet
Ama kim doğuruyor pek tanımıyorum
Meyve şekeri okadar rahatsız etmez aslındaTatlıyı sevmeyince zor olabilir, benim için hiç sorun olmaz meselaO yüzden pek anlayamam seni ama arka arkaya yeme üç ara öğüne böl o zaman zorlanıyorsan
Kızlar yenıdogan iç zıbın almıstım, hemserıye verılecekler arasına koymalıyım onu? Yoksa normal zıbın mı koyayım? Ikısını bırlıkte gıyemez herhalde, gobek bagı dusene kadar gıyıyormus aslında ıczıbını
Her gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?