- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.941
Evet dediğin gibi olmuş. Aynısını kızıma söylemişti doktor. Tekrar test vermiştik.Kızlar idrar kültürü vermiştim sistemde “kontaminasyon düşünüldü” yazıyo yani bi nununenin geçersiz sayıldığı anlamınamı geliyor ya?? Ben öyle anladım numuneye dışardan bişey bulaştı da kabul edilmedi galiba
Ben de yiyorum vallaKızlar benim canım hep tatlı şeyler çekiyorve yiyorum umarım sorun olmaz gebelik şekerim yok ama sizleri görünce panik oldum sanki tatlıyı tek ben yiyormuşum gibi geldi
Ay hepsi güzel güzel büyütsün, bizde hastanedeyiz çocuk hasta oldu ciğerleri enfeksiyon kapmış inşallah 1 gece yatışla çıkarız. Tavsiyem küçük çocukla taşınmayın arkadaşlarEndokrin 145 altı olmalı dedi bana
Doğuran çok daha doğuracak da çoktur da ben nickleri çok bilmiyorum
Aktif üyeler daha tanıdık
Gözün aydın.
İlk bebek mı çok cesursunuz tebrik ederim?
Doğuran çok hemen her gün patır patır doğuruyor millet
Ama kim doğuruyor pek tanımıyorum
Yalnız olmadığıma sevindimBen de yiyorum valla
Çok geçmiş olsunAy hepsi güzel güzel büyütsün, bizde hastanedeyiz çocuk hasta oldu ciğerleri enfeksiyon kapmış inşallah 1 gece yatışla çıkarız. Tavsiyem küçük çocukla taşınmayın arkadaşlar
Bu değerler iyi diye biliyorum. Bir de bebeğin suyu iyiyse sorun yoktur benceYalnız olmadığıma sevindimAçlık kan şekerim 70 çıkıyor tokluk 100 falan sıkıntım olsaydı çıkardı dimi kanda bu kadar tatlı yemeye gerçi hep tatlı değil meyvede çok tüketiyorum
Adacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli
Canım, cok tesekkurler, ızleyım bunuBen 10lu takimi oldugu gibi koydum,icinde ic zibin da var normal zibin da var.Cantami hazirlarken su videoyu izledim.Burda da onlari hic koymayin hemsireler kullanmiyor diyor ama nolur nolmaz koydum ben
Bazı hurmalar tatsız olunca şekerli suya batırıyorlar. Dıştan ıslak gibi yağlı gibi ise doğal olmayabilir. Çok çeşit hurma var. Şeker hastaları için bile beyaz hurma var şekersiz şekeri yükseltmeyen.Meyve şekeri okadar rahatsız etmez aslında
Genetiğinimi değiştirmişler anlamadım ikiden fazla yemek mümkün değil şeker kaşıklıyor gibiyim
Medine hurması aldım özellikle en iyisi diye
Off ya çok geçmiş olsun. Keşke taşınma bitene kadar siz yerinizden kıpırdamasaydınız.Ay hepsi güzel güzel büyütsün, bizde hastanedeyiz çocuk hasta oldu ciğerleri enfeksiyon kapmış inşallah 1 gece yatışla çıkarız. Tavsiyem küçük çocukla taşınmayın arkadaşlar
Yok merak etme, şekerin yoksa bisi olmaz, benimKızlar benim canım hep tatlı şeyler çekiyorve yiyorum umarım sorun olmaz gebelik şekerim yok ama sizleri görünce panik oldum sanki tatlıyı tek ben yiyormuşum gibi geldi
Çok düşük bile… bayağı iyi problemin yok yaniYalnız olmadığıma sevindimAçlık kan şekerim 70 çıkıyor tokluk 100 falan sıkıntım olsaydı çıkardı dimi kanda bu kadar tatlı yemeye gerçi hep tatlı değil meyvede çok tüketiyorum
Çok rahatladım ya teşekkür ederimYok merak etme, şekerin yoksa bisi olmaz, benim
Kadar günde 300-400 gram kadar şeker almıyorsan hiç bisi olmaz…
Suyum normalmiş ne az ne çok olması gerektiği gibiBu değerler iyi diye biliyorum. Bir de bebeğin suyu iyiyse sorun yoktur bence
Egzersiz hocamın tavsiyelerini söyledim öyle bir şey olsa böyle bir öneride bulunmazdı diye düşünüyorum. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabiAdacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli
Diyet olmasa ben her gün yerim öğle ve akşamKızlar benim canım hep tatlı şeyler çekiyorve yiyorum umarım sorun olmaz gebelik şekerim yok ama sizleri görünce panik oldum sanki tatlıyı tek ben yiyormuşum gibi geldi
Bosch 7serisini de ekle arastirdiklarina 3 ay kadar oldu alali ben cok memnun kaldım. Butce olarak dyson uç gelmiş esime bunu almış oradaki gorevlide Dyson dan sonra bunu onerebilirim demiş. Ama beni cok tatmin ettiKızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Şekerin varsa dikkatli ye canım tatlıyı meyveyi sütle veya yoğurtla tavsiye ediyorlar dengelemek için bende meyveyle süt tüketmeye çalışıyorumDiyet olmasa ben her gün yerim öğle ve akşam
Artık hurma görücek gözüm olmasa da son 6 gün için zorlıycam kendimi. Ananas çayını da deneyeceğim teşekkür ederimHer gün sıcak duş al, özellikle bel bölgesine duş da masaj da yaparak, adaçayı ananas çayı tüket, 6-7 tane de hurma günde. Gerisini de akışa bırak artık
Güncelde ahududu yaprağı çayı tüketiyorum bir küçük paket bitti hatta baya faydasını gördüm. Bağırsaklara da iyi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun ama tabi riskli gebeliklerde önerilmiyorAdacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?