2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet dediğin gibi olmuş. Aynısını kızıma söylemişti doktor. Tekrar test vermiştik.

Ay hepsi güzel güzel büyütsün, bizde hastanedeyiz çocuk hasta oldu ciğerleri enfeksiyon kapmış inşallah 1 gece yatışla çıkarız. Tavsiyem küçük çocukla taşınmayın arkadaşlar

Ay hepsi güzel güzel büyütsün, bizde hastanedeyiz çocuk hasta oldu ciğerleri enfeksiyon kapmış inşallah 1 gece yatışla çıkarız. Tavsiyem küçük çocukla taşınmayın arkadaşlar
Çok geçmiş olsun zamanlama çok kötü olmuş gerçekten ben hamile bile değilken taşındım kendime gelemedim günlerce

Yalnız olmadığıma sevindim Açlık kan şekerim 70 çıkıyor tokluk 100 falan sıkıntım olsaydı çıkardı dimi kanda bu kadar tatlı yemeye gerçi hep tatlı değil meyvede çok tüketiyorum
Bu değerler iyi diye biliyorum. Bir de bebeğin suyu iyiyse sorun yoktur bence

Meyve şekeri okadar rahatsız etmez aslında
Genetiğinimi değiştirmişler anlamadım ikiden fazla yemek mümkün değil şeker kaşıklıyor gibiyim
Medine hurması aldım özellikle en iyisi diye
Bazı hurmalar tatsız olunca şekerli suya batırıyorlar. Dıştan ıslak gibi yağlı gibi ise doğal olmayabilir. Çok çeşit hurma var. Şeker hastaları için bile beyaz hurma var şekersiz şekeri yükseltmeyen.

Ben küdüs hurmasını çok seviyorum. Büyük iri tatlı kıvamlı ağızda dağılıp böyle efenim yumoş yumoş posalı off
Medine sert kalıyor.
Off ya çok geçmiş olsun. Keşke taşınma bitene kadar siz yerinizden kıpırdamasaydınız.

Bizde oğlum 3-4 aylıkken taşınmıştık. Ben arkadaşta kaldım direk gece gündüz. Eşim evi taşıyıp yerleştirdi evi ısıtıp en son bizi taşımıştı.

Kızlar benim canım hep tatlı şeyler çekiyor ve yiyorum umarım sorun olmaz gebelik şekerim yok ama sizleri görünce panik oldum sanki tatlıyı tek ben yiyormuşum gibi geldi
Yok merak etme, şekerin yoksa bisi olmaz, benim
Kadar günde 300-400 gram kadar şeker almıyorsan hiç bisi olmaz…

Yalnız olmadığıma sevindim Açlık kan şekerim 70 çıkıyor tokluk 100 falan sıkıntım olsaydı çıkardı dimi kanda bu kadar tatlı yemeye gerçi hep tatlı değil meyvede çok tüketiyorum
Çok düşük bile… bayağı iyi problemin yok yani

Adacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli
Egzersiz hocamın tavsiyelerini söyledim öyle bir şey olsa böyle bir öneride bulunmazdı diye düşünüyorum. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabi

Bosch 7serisini de ekle arastirdiklarina 3 ay kadar oldu alali ben cok memnun kaldım. Butce olarak dyson uç gelmiş esime bunu almış oradaki gorevlide Dyson dan sonra bunu onerebilirim demiş. Ama beni cok tatmin etti

Adacayindan tum hamilelik ve emzirme doneminde uzak durmak gerekiyor. Sut oluşmasını engelliyor.O yüzden bol hareket bol hurma daha guvenli
Güncelde ahududu yaprağı çayı tüketiyorum bir küçük paket bitti hatta baya faydasını gördüm. Bağırsaklara da iyi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun ama tabi riskli gebeliklerde önerilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…