- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.961
Ahaha o kadar haklısın ki bende geçen gün çatı muayenesinden çıkınca bunu düşündüm daha ona dayanamıyorum ama bir yandan da doğurmak istiyorumEn son böyle diyen sabahına doğurdu
En fazla iki hafta daha kalır sonra mecburen doğacak birşekilde
Bende doğaun istiyorum artık
Ama az önce kabız olmuşum bir iki ıkındım
Ciğerim patlıyordu
Normal doğum aklıma geldi biran o kiim ben kiiim dedim
Şu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktorAhaha o kadar haklısın ki bende geçen gün çatı muayenesinden çıkınca bunu düşündüm daha ona dayanamıyorum ama bir yandan da doğurmak istiyorumsanırım içten içe hepimiz biliyoruz ki o an güçlü ve dayanıklı olmaktan başka çaremiz yok ve minnaklarimix için herşeye deger
Hamilelikte ada çayı yasak balımEgzersiz hocamın tavsiyelerini söyledim öyle bir şey olsa böyle bir öneride bulunmazdı diye düşünüyorum. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabi
Şu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktor
Ilk sayfada varİyi geceler kızlar. Hastane çantası listeniz varmı?
Rahat olmaya çalışıyorum önden kendimi hazırlayayım da birden sürpriz diye spekulumla bakışmayalım diye sordum.Benimki elle oldu.Spekulumla olanı var mı bilmiyorum.Beni germesin diye oncesinde bu konuda hiç araştırma yapmamıştımAma gercekten kendinizi hiç kasmayın asla büyütülecek bisi degil 5 dakika bile sürmüyor.
Normalde değil 37.hafta itibari ile bu söylediklerimHamilelikte ada çayı yasak balım
Spekulum kullanmadı parmakla baktı ama sanırım benim 38. Haftada olmamdan dolayı daha aşırı bir hassasiyetim vardı tam muayene edemedi doktor da. Zaten sonrasında doğum anında net belli olacağını söyledi.Şu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktor
Günaydın Nasıl yani eldivensiz bakmaz yaŞu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktor
Öyle sanırım içten içe heyecan korku sarıyor insanıAhaha o kadar haklısın ki bende geçen gün çatı muayenesinden çıkınca bunu düşündüm daha ona dayanamıyorum ama bir yandan da doğurmak istiyorumsanırım içten içe hepimiz biliyoruz ki o an güçlü ve dayanıklı olmaktan başka çaremiz yok ve minnaklarimix için herşeye deger
O bizden sonra doğurur sanıyordum kadın doğuruverdi bileKızlar ezgı mola da dogurmus
Mayısta evlenınce tabıÖyle sanırım içten içe heyecan korku sarıyor insanı
Hele de o hastane kokusunu alınca
O bizden sonra doğurur sanıyordum kadın doğuruverdi bile
İlk sayfadan yardım alarak yaptım hastane çantamı kendi kafama görede bieşyler koydum iki küçük çanta olduİyi geceler kızlar. Hastane çantası listeniz varmı?
Ben takımın içindeki çıtçıtlıyı çıkarıp yenidoğan zıbınından koydumKızlar yenıdogan iç zıbın almıstım, hemserıye verılecekler arasına koymalıyım onu? Yoksa normal zıbın mı koyayım? Ikısını bırlıkte gıyemez herhalde, gobek bagı dusene kadar gıyıyormus aslında ıczıbını
İç zıbını deıl mı, yelek gıbı gıyılıyor?Ben takımın içindeki çıtçıtlıyı çıkarıp yenidoğan zıbınından koydum
O bana daha kolay giyilir gibi geldi
Hem yelek gibi giyiliyorİç zıbını deıl mı, yelek gıbı gıyılıyor?
Karnı ileriyse şeker sebepli olabiliyor ama kafası genetiktir. Beyin içi yapıları normalse kafasının büyük ya da küçük olmasında sorun yoktur. Bi sorun olacağını sanmıyorum. Tokluk şekeriniz için diyet yapabilirsiniz. Ben un ve şekeri kestim, çok farketti.Kızlar size bir soru sormak istiyorum. 34 haftalıkken bebeğim 3kg cıktı karın ve kafasının büyük olduğunu söyledi dr. Haftası 38e yakın dedi. Perinatolojite gittim yapısal olabilir yada şeker olabilir dedi iki gün önce şeker baktırdım açlık 74 tokluk 144sınır çıktı. Ekstradan kordonsentez yapabiliriz dedi ama bebek riske atılır zaten haftam çok ileri sonuc cıkana kadar doğum gerçekleşir. Kafam allak bullak oldu. Kızımda 4 kg doğmuştu ama karın geniş vs gibi şeyler söylenilmemişti. Başına gelen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?