2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahaha o kadar haklısın ki bende geçen gün çatı muayenesinden çıkınca bunu düşündüm daha ona dayanamıyorum ama bir yandan da doğurmak istiyorum sanırım içten içe hepimiz biliyoruz ki o an güçlü ve dayanıklı olmaktan başka çaremiz yok ve minnaklarimix için herşeye deger

Şu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktor

Şu çatı muayenesinde spekulum kullanıyorlar mı yoksa direkt eldiveni geçirip parmakla mı bakıyor doktor

Benimki elle oldu.Spekulumla olanı var mı bilmiyorum.Beni germesin diye oncesinde bu konuda hiç araştırma yapmamıştım Ama gercekten kendinizi hiç kasmayın asla büyütülecek bisi degil 5 dakika bile sürmüyor.

Rahat olmaya çalışıyorum önden kendimi hazırlayayım da birden sürpriz diye spekulumla bakışmayalım diye sordum.

Spekulum kullanmadı parmakla baktı ama sanırım benim 38. Haftada olmamdan dolayı daha aşırı bir hassasiyetim vardı tam muayene edemedi doktor da. Zaten sonrasında doğum anında net belli olacağını söyledi.

Öyle sanırım içten içe heyecan korku sarıyor insanı
Hele de o hastane kokusunu alınca
Kızlar ezgı mola da dogurmus
O bizden sonra doğurur sanıyordum kadın doğuruverdi bile

Ben takımın içindeki çıtçıtlıyı çıkarıp yenidoğan zıbınından koydum
O bana daha kolay giyilir gibi geldi

Kızlar size bir soru sormak istiyorum. 34 haftalıkken bebeğim 3kg cıktı karın ve kafasının büyük olduğunu söyledi dr. Haftası 38e yakın dedi. Perinatolojite gittim yapısal olabilir yada şeker olabilir dedi iki gün önce şeker baktırdım açlık 74 tokluk 144sınır çıktı. Ekstradan kordonsentez yapabiliriz dedi ama bebek riske atılır zaten haftam çok ileri sonuc cıkana kadar doğum gerçekleşir. Kafam allak bullak oldu. Kızımda 4 kg doğmuştu ama karın geniş vs gibi şeyler söylenilmemişti. Başına gelen var mı ?

Karnı ileriyse şeker sebepli olabiliyor ama kafası genetiktir. Beyin içi yapıları normalse kafasının büyük ya da küçük olmasında sorun yoktur. Bi sorun olacağını sanmıyorum. Tokluk şekeriniz için diyet yapabilirsiniz. Ben un ve şekeri kestim, çok farketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…