2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar size bir şey anlatacağım kuzenim 31 haftalık hamile geçen doktora gitmiş sürekli gittiği doktora erkek bebek bekliyordu erkek istemiyordu eşide kendiside kız istiyordu %90 erkek demişti doktoru geçen gitiğinde bir öğrenmiş ki kız kızı olacakmış o kadar hazırlık boşa gitti diyorbende dedim bu ilk çocuk erkek olur bir sonraki bilemezsin dedim sakla samanı gelir zamanı ay ama üzüldüm ya yani bu kadar ileri haftada cinsiyet değişirmi anlamadım

Kızlar benim canım hep tatlı şeyler çekiyor ve yiyorum umarım sorun olmaz gebelik şekerim yok ama sizleri görünce panik oldum sanki tatlıyı tek ben yiyormuşum gibi geldi
Yalnız değilsin canım benim her gün her dakika tatlı yiyesim geliyo valla çikolata hele karşı koyamıyorum günlükmkahvemin yanına muhakkak çikolata yemeden duramıyorum ara ara da dolaptan tırtıklıyorum hatta bende de gebelik şekeri yok ama bende bi tırsmadım değil

Kızlar ezgı mola da dogurmus
Reklamlarla artık paraya para demez
Şeker yüklemesi ne çıktı?
Bir günde herhalde çocuk dört hafta ileri çıkmadı bunun öncesi de vardır.
Ne zamandan beri ileri bebek?
Suyunuz fazla mı?
Tokluk şekeriniz yüksek.
Şeker tahlilinde 130-135 altı olmalı.

İyi de hiç mı ikili test genetik test ayrıntılı ultrason hiç mı bir şeye girmemiş.

Kendi doktoru bilmese de perinatolog bilirdi.

İyi de hiç mı ikili test genetik test ayrıntılı ultrason hiç mı bir şeye girmemiş.

Kendi doktoru bilmese de perinatolog bilirdi.
Yok yaptırmamış gerek görmemiş bende ikili test yaptırdım niye yaptırdınki demişti önemli bir test dedim o yüzden yaptırsaydı belki farklı olurdu bilmiyorum kendi tercihi

Yok yaptırmamış gerek görmemiş bende ikili test yaptırdım niye yaptırdınki demişti önemli bir test dedim o yüzden yaptırsaydı belki farklı olurdu bilmiyorum kendi tercihi
Aman boşver hiç bir test yaptırmazsa tabi cinsiyete emin olamaz. Devlete gidiyorsa zaten 20 den önce mı ne pek söylemiyor cinsiyet.
Arada belki muayenelere de tam gitmedi kim bilir. Ama 31 gerçekten çok geç cinsiyet için. Doktorun nasıl gözü varmış öyle o vakte kadar diycem ama muhtemelen aynı doktora da devam etmemiştir.

Ben takımın içindeki çıtçıtlıyı çıkarıp yenidoğan zıbınından koydum
O bana daha kolay giyilir gibi geldi
Kızlar eltim doğum yaptığında bebek 3300 doğurdu hemşireler o iç zıbını giydirememiş başka zıbın istemişlerdi çünkü o biraz daha küçük oluyor ben çantama ikisinden de koydum

Kızlar eltim doğum yaptığında bebek 3300 doğurdu hemşireler o iç zıbını giydirememiş başka zıbın istemişlerdi çünkü o biraz daha küçük oluyor ben çantama ikisinden de koydum
Ben de emın olamadımm, ıc zıbın, askılı zıbın, yarım kollu zıbın, uzun kollu zıbın, hepsınden koydum hangısını gıydırmek ısterlerse artık

74-144 çıktı 12. Haftadan beri 5 günle başlayıp 15 güne kadar gitti geçtiğimiz hafta 3 hafta açmış arayı. Suyum fazla değil. Dr basit şekerden uzak dur ciddi bi problem yaşamayız endişe etme dedi

Evet öyle bir durumda olabilir
Abimin bebeğinede verdiğimiz hiçbir kıyafeti hemşire giydiremedi
Büyük istedi bizden o bile tam oldu bebeğe
Onların bebeği iri oldu belliydide
Benim bebeğim minik olur diye düşündüm
Çünkü bizim doğum kilolarımız
Karnımın durumu ortada

74-144 çıktı 12. Haftadan beri 5 günle başlayıp 15 güne kadar gitti geçtiğimiz hafta 3 hafta açmış arayı. Suyum fazla değil. Dr basit şekerden uzak dur ciddi bi problem yaşamayız endişe etme dedi
Benim de 17-18 den beri suyum fazla diyet işe yaramayınca insülin başlandı suyum azaldı normale döndü. Ama karnım hala taş gibi sert.

Sizin de karnınız basket topu gibi sert mi?

Benim bir hafta 10 gün önden gidiyor genelde artık son haftalar diye bende sormuyorum doktor da söylemiyor önden geriden diye.

Devlette gitti hâlâda gidiyor bana diyor ki niye iki doktora gidiyorsun ben rutin kontroller için Kilis devlet hastanesine gittim doğum vs testler için kendi özelde doktorum vardı ona gittim iki kızımında doktoru tercih kendisinin ama hep dedimki senin kızın olacak gibi geliyor dedim çıktı halamın kızıda hamile ona da hep erkek dedim 22 haftalık oda öğrenmiş erkek dedi

Bak şimdi korktum benim hiç detaylıda cinsiyetten bahsedilmedi sormadım da. Doktorum kız dedi öyle kaldı

Kızımda ki gebeliğime göre karnım çok daha fazla sertleşiyor evet

Ben de öyleyim ya dikkat edemiyorum hamileliğim boyunca her şeyden yemişimdir nefsimi körleyecek kadar tabii evet gruptaki herkes çok dikkatli gibi ama şeker sorunum olsa ben de dikkat ederdim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…