2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben doktora cuma gittim, karnım çok sert dedim, ‘e çok normal’ dedi. Ben de sallmıyorum artık.

Ben de öyleyim ya dikkat edemiyorum hamileliğim boyunca her şeyden yemişimdir nefsimi körleyecek kadar tabii evet gruptaki herkes çok dikkatli gibi ama şeker sorunum olsa ben de dikkat ederdim tabii
Bende de şeker sorun olsa bende dikkat ederdim zaten o zaman da o psikolojiyle hareket ederdik o konuda rahat olunca ne yalan söyleyim diyorum yaa tutamıyorum kendimi abartıya kaçmadıkça bence yememizde sakınca yok

Bende de şeker sorun olsa bende dikkat ederdim zaten o zaman da o psikolojiyle hareket ederdik o konuda rahat olunca ne yalan söyleyim diyorum yaa tutamıyorum kendimi abartıya kaçmadıkça bence yememizde sakınca yok
Aynen öyle şeker problemi olanlarda sıvı fazlalığı oluyormuş bebekte daha kilolu oluyor diyorlar sorun olsa kontrolde doktorumuz söylerdi

Aynen öyle şeker problemi olanlarda sıvı fazlalığı oluyormuş bebekte daha kilolu oluyor diyorlar sorun olsa kontrolde doktorumuz söylerdi
Aynenn öyle doktorum beni haftalık çağırıyo her hafta da kilosuna özellikle suyuna detaylıca bakıyo çok şükür sıkıntı yok
inşallah hepimiz sağlıcakla sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız zamanında

Hu huuu doğuran var mı. Ben rüyamda her gün doğuruyorum ama daha ses yok
Abahah yalnız değilsin bende bi gece görmesem diğer gece muhakkak yaa hastane çantası yapıyom ya doğuma gidiyorum yada sancı başlıyo veya su geliyo yada doktor hadi geliyo diye hiç şaşmaz

Doğurmak benim hayatımda şu an son sırada galiba günlük hayattan saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ben rüyada ✌
Bn hergun farklı farklı bebişle alakalı rüyalar görüyorum ya doğuma yetişemiyorum ya doğum oluyor bebek yoğun bakıma kaldırılıyor uykular haram oldu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…