- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.001
Keşke sorsaydınBak şimdi korktum benim hiç detaylıda cinsiyetten bahsedilmedi sormadım da. Doktorum kız dedi öyle kaldı
Ben doktora cuma gittim, karnım çok sert dedim, ‘e çok normal’ dedi. Ben de sallmıyorum artık.Benim de 17-18 den beri suyum fazla diyet işe yaramayınca insülin başlandı suyum azaldı normale döndü. Ama karnım hala taş gibi sert.
Sizin de karnınız basket topu gibi sert mi?
Benim bir hafta 10 gün önden gidiyor genelde artık son haftalar diye bende sormuyorum doktor da söylemiyor önden geriden diye.
Bende de şeker sorun olsa bende dikkat ederdim zaten o zaman da o psikolojiyle hareket ederdik o konuda rahat olunca ne yalan söyleyim diyorum yaa tutamıyorum kendimiBen de öyleyim ya dikkat edemiyorum hamileliğim boyunca her şeyden yemişimdir nefsimi körleyecek kadar tabii evet gruptaki herkes çok dikkatli gibi ama şeker sorunum olsa ben de dikkat ederdim tabii
Aynen öyle şeker problemi olanlarda sıvı fazlalığı oluyormuş bebekte daha kilolu oluyor diyorlar sorun olsa kontrolde doktorumuz söylerdiBende de şeker sorun olsa bende dikkat ederdim zaten o zaman da o psikolojiyle hareket ederdik o konuda rahat olunca ne yalan söyleyim diyorum yaa tutamıyorum kendimiabartıya kaçmadıkça bence yememizde sakınca yok
Benimde çok sertleşiyor eşim elini koyup ovalayinca rahatlıyor yoksa adım attırmıyor nst de sancida çıkmadıKızımda ki gebeliğime göre karnım çok daha fazla sertleşiyor evet
Aklıma gelmedi kendi doktoruma güvendim sanırımKeşke sorsaydın
Hepsini üst üste giydirmesinler deBen de emın olamadımm, ıc zıbın, askılı zıbın, yarım kollu zıbın, uzun kollu zıbın, hepsınden koydumhangısını gıydırmek ısterlerse artık
Bende doguruyorumda eşim dalga geçiyor çok takiyon kafaya diyor napayım rüya buHu huuu doğuran var mı. Ben rüyamda her gün doğuruyorum ama daha ses yok
Aynenn öyle doktorum beni haftalık çağırıyo her hafta da kilosuna özellikle suyuna detaylıca bakıyo çok şükür sıkıntı yokAynen öyle şeker problemi olanlarda sıvı fazlalığı oluyormuş bebekte daha kilolu oluyor diyorlar sorun olsa kontrolde doktorumuz söylerdi
Abahah yalnız değilsin bende bi gece görmesem diğer gece muhakkak yaa hastane çantası yapıyom ya doğuma gidiyorum yada sancı başlıyo veya su geliyo yada doktor hadi geliyo diye hiç şaşmazHu huuu doğuran var mı. Ben rüyamda her gün doğuruyorum ama daha ses yok
CanimAklıma gelmedi kendi doktoruma güvendim sanırım
Yaptırmadım canım ikili test yaptırdım sadeceCanim
Sen fetal dna yaptırmamış mıydın? Orda cinsiyet ne çıkıyorsa doğru
Bn hergun farklı farklı bebişle alakalı rüyalar görüyorum ya doğuma yetişemiyorum ya doğum oluyor bebek yoğun bakıma kaldırılıyor uykular haram oldu gerçektenDoğurmak benim hayatımda şu an son sırada galibagünlük hayattan saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ben rüyada ✌
Aaaaa sürpriz olmasın bir deYaptırmadım canım ikili test yaptırdım sadece
Allah korusunAaaaa sürpriz olmasın bir deama
Sanmiyorum doğrudur, yüzde bir yanılıyordur doktorlar
Arkadaşım hasta bezlerinden verdi 5-6 tane önceden kalan biriki pakette pedim varKızlar lohusa pedi kaç paket aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?