2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hamilelikte mide bulantısı oluyor diyorlardı ama ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Artık yemek yemeyi özledim aaa evet 9 haftalık
Ya bırak yemek yemeği ben kocamı özledim sarılamıyorum bile dün sarıldım ah dedim koku yok sonra kafamı gömdüm bir koku geldi var ya tuvalete koştum direk öğürerek adam da şaşırdı artık ne yapacağını uzaktan bakıyor bana

Bende aynıyım eşime yaklaşamiyorum bile gecseydi şu aylar

Ben 2 defa yazdım sanırım akşama doğru yazdıydım belki gözden kaçmıştır

Bisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Bi de bzm kizlar desitin kullanirdi krem hep onu alirdik bi dekantaron yagi

Bisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Canım Aralık'ta doğacaklar üşütmeden hızlıca yıkayabilirsen ne ala.

Ben pamuk mendillerden kullanmıştım markasını hatırlamıyorum. Çok şükür hiç pişik vs olmadı.

[
8nstagramda doktor Öge var çok başarılı bir doktor özellikle kız çocuklarında ıslak mendil yerine yıkamayı öneriyor ama onu da ben yapabilir miyim sürekli bilmiyorum onu hızlı dikkatli yikiyacaksin kurutucaksin hızlıca giydireceksin

Evet kızlarda bir de temizlik yönü varmış.
Kız olursa öğreniriz.

Desitin nedir ? Kantaron yağı hemen fyda etmiyor ama mantıklı.. sürekli kış bebeğini günde üç kere bez değişiyorsan mesela nasıl yıkayacaksım üşütür kuzum yazın bile o sıklıkla yeni doğan sokulmaz suya yeni doğan olmasa da bir yaşından önce düşünsene her bez değişiminde yıkandığını abow balık mı bunlar

Evet kızlarda bir de temizlik yönü varmış.
Kız olursa öğreniriz.
Doktor öğe çok güzel anlatıyor bir de gebelik okulu var rahime boyar kendisi ebe eşi doktor ondan da çok şey öğreniyorum kız ve erkek bebeğin çok farki oluyor doktorun biri diyor ki erkek çocuğun cinsel organı niye tamamen dışarıda Çunku serin kalması gerekiyor üreme sağlığı için biz ne yapıyoruz diyor erkek çocuğa kilotlu çorabi giydiriyoruz ne mantık diyor

Benim tanıdıklarım pamuk kullandı, bebek temizliği için olanlar var sıcak suda ıslayıp kullanıyorlardı.

Benim tanıdıklarım pamuk kullandı, bebek temizliği için olanlar var sıcak suda ıslayıp kullanıyorlardı.
Bende düşünmüyor değilim gerçekten daha mantıklıda geliyor ama bi yandan da bi kaç kere öyle ıslak mendilsz kaldığımda evdeki pamukla yapmıştım aşırı pamuk gidiyor

Bende düşünmüyor değilim gerçekten daha mantıklıda geliyor ama bi yandan da bi kaç kere öyle ıslak mendilsz kaldığımda evdeki pamukla yapmıştım aşırı pamuk gidiyor
Evet öyledir canım yine ıslak mendili sıcak suyla ıslatıp kullananlar var. Ben aslında yurtdışında yaygın olan bebeklikten tuvalet eğitimi işini düşünüyorum ama zor olur sanırım çok istiyorum bakalım

Ya yaz bebeği olsa belki ama kış bebeğine p eğitim çok zor bence

Ya benim manevi ablam var onun oglunu hep oyle yıkarlardı sadece popoyu hop hop yikayiverirlerdi ama yenidogan degildi heralde cok zmn gecti hatirlamiyorum ki sorarim
Ev sicak oluncada farkeder mi hasta olur mu
Aman nebilym ben siz hepiniz deneyimlisiniz ben bir cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…