- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.901
Ya bırak yemek yemeği ben kocamı özledim sarılamıyorum bile dün sarıldım ah dedim koku yok sonra kafamı gömdüm bir koku geldi var ya tuvalete koştum direk öğürerekHamilelikte mide bulantısı oluyor diyorlardı ama ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Artık yemek yemeyi özledimaaa evet 9 haftalık
Aynen öyleBeyin yakıyorlar valla neye göre bez ayırt edip çıkarıyorlar anlamıyorum ki çıkar arkadaşım bi tane neyine yetmiyor
Ya bırak yemek yemeği ben kocamı özledim sarılamıyorum bile dün sarıldım ah dedim koku yok sonra kafamı gömdüm bir koku geldi var ya tuvalete koştum direk öğürerekadam da şaşırdı artık ne yapacağını uzaktan bakıyor bana
Allah sabır versin hepimize aminBende aynıyım eşime yaklaşamiyorum bile gecseydi şu aylar
Amin amin inşallah 9 ay devam etmezAllah sabır versin hepimize amin
Baygın balık yatıyorum evetAmin amin inşallah 9 ay devam etmezprilam içince çok tuhaf oluyor insan sizde de öyle mi
Ben 2 defa yazdım sanırım akşama doğru yazdıydım belki gözden kaçmıştırBende geçenlerde yazdım geri dönmedi, ertesi gün aradım açmadı da özellikle akşamları iletişim kurmaya çalışıyorum gündüz yoğun oluyodur diye. Normalde memnunum ama telefonla iletişim kuramıyorum bir türlü
Bisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?Kimyasala temizliğine o ladsr çok takılma en temiz denilen şeyin içinde bile var çok talılıyorsan temizleme pamuğu alacaksın saf suyla yapacaksın temizliğini bezide yıkanabilir kullanacaksın .. onada baktım 6 taneli 2-3 bin lira değişiyor fiyatları sonra düşündüm bunun iç pedi var yıkaması var var oğlu var vazgeçtim
Canım Aralık'ta doğacaklar üşütmeden hızlıca yıkayabilirsen ne ala.Bisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Bi de bzm kizlar desitin kullanirdi krem hep onu alirdik bi dekantaron yagi
8nstagramda doktor Öge var çok başarılı bir doktor özellikle kız çocuklarında ıslak mendil yerine yıkamayı öneriyor ama onu da ben yapabilir miyim sürekli bilmiyorum onu hızlı dikkatli yikiyacaksin kurutucaksin hızlıca giydireceksinBisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Burda 6+6. Bugün gittim sat a göre 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı.kaç haftalık şuan
Evet kızlarda bir de temizlik yönü varmış.[
8nstagramda doktor Öge var çok başarılı bir doktor özellikle kız çocuklarında ıslak mendil yerine yıkamayı öneriyor ama onu da ben yapabilir miyim sürekli bilmiyorum onu hızlı dikkatli yikiyacaksin kurutucaksin hızlıca giydireceksin
Desitin nedir ? Kantaron yağı hemen fyda etmiyor ama mantıklı.. sürekli kış bebeğini günde üç kere bez değişiyorsan mesela nasıl yıkayacaksım üşütür kuzumBisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Doktor öğe çok güzel anlatıyorEvet kızlarda bir de temizlik yönü varmış.
Kız olursa öğreniriz.
Benim tanıdıklarım pamuk kullandı, bebek temizliği için olanlar var sıcak suda ıslayıp kullanıyorlardı.Bisey sorucam silmek icin islak mendil fln yerine popoyu su altinda yikamak daha iyi degil mi? Hem pisik riski duser?
Bende düşünmüyor değilim gerçekten daha mantıklıda geliyor ama bi yandan da bi kaç kere öyle ıslak mendilsz kaldığımda evdeki pamukla yapmıştım aşırı pamuk gidiyorBenim tanıdıklarım pamuk kullandı, bebek temizliği için olanlar var sıcak suda ıslayıp kullanıyorlardı.
Evet öyledir canım yine ıslak mendili sıcak suyla ıslatıp kullananlar var. Ben aslında yurtdışında yaygın olan bebeklikten tuvalet eğitimi işini düşünüyorum ama zor olur sanırımBende düşünmüyor değilim gerçekten daha mantıklıda geliyor ama bi yandan da bi kaç kere öyle ıslak mendilsz kaldığımda evdeki pamukla yapmıştım aşırı pamuk gidiyor
Ya yaz bebeği olsa belki ama kış bebeğine p eğitim çok zor benceEvet öyledir canım yine ıslak mendili sıcak suyla ıslatıp kullananlar var. Ben aslında yurtdışında yaygın olan bebeklikten tuvalet eğitimi işini düşünüyorum ama zor olur sanırımçok istiyorum bakalım
DimiYa yaz bebeği olsa belki ama kış bebeğine p eğitim çok zor bence
Ya benim manevi ablam var onun oglunu hep oyle yıkarlardı sadece popoyu hop hop yikayiverirlerdi ama yenidogan degildi heralde cok zmn gecti hatirlamiyorum ki sorarimDesitin nedir ? Kantaron yağı hemen fyda etmiyor ama mantıklı.. sürekli kış bebeğini günde üç kere bez değişiyorsan mesela nasıl yıkayacaksım üşütür kuzumyazın bile o sıklıkla yeni doğan sokulmaz suya yeni doğan olmasa da bir yaşından önce düşünsene her bez değişiminde yıkandığını abow balık mı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?