2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Malesef canım bebeği tek kat tutmazsın anlayınca hemen altını açıp oturur pozisyona getiremezsin hep her yer çiş kaka olur o üç katı açana kadar sen yapar yavrum
Bir videoda kadın diyordu illa bulaşıcaksın zaten kakaya en azından böyle bulaş. Ama soğukta bebeğe sıkıntı olur kaç ay kış yaşayacak doğduktan sonra.

Bebekken çok üşüyorlar. Kansızlık oluyor.
Ev sıcak olsa da. Soy yıka giydir kurula zor olur. Yapılır ama.

Bizde unuttuk valla. Ben pek hatırlamıyorum. Hatırlamaya çalışıyorum anca.

Hiç unutmuyorum ablamın doğumunda kayınvaledesi diğer torunlarıyla gelmişti ziyarete.. bir bir buçuk yaşlarında bir kızdı.. altına yaptı bezli tabi .. teyzem çocuğu banyoya soktu sadece altını yıkadı haldır haldır bi çırpıda giydirdi etti biz hepimiz şok olmuştuk yıkanır belki ama bana ters şöyle ki altındaki kabayı almadan banyoya o şekilde götürüp pisliği abdest aldığın yetde temizlemek bana ters ve bide bunu her seferinde yapmak.. e kabasını alacaksan niye yıkıyorsun iki türlü zahmet. . o yüzden bacım sen boşver yıkamayı derim ben

Bir videoda kadın diyordu illa bulaşıcaksın zaten kakaya en azından böyle bulaş. Ama soğukta bebeğe sıkıntı olur kaç ay kış yaşayacak doğduktan sonra.
O şekilde bulaşmak ayrı bide cart cart yaparken açmaya çalışmak ayrı ay gözümün önüne geldi valla , üşütür tabi

Ben bu kadar detaylı hiç düşünmemiştim

Araştırırım ama ben yine seba Med kullanacağım ya bana göre en güzeli o anında. Kızarıklığı da geçiriyor pişiği de önlüyor
Bu eskiden turkiyede yoktu hep usadan getirirdik kac kisiye tasidim sayisini bilmiorum ama icerigin ibilmiorum hic arastirmadim dogal olarak. Smdi eczanelerde bile var. İsmini oyuzden biliyorum

Yaw okdr demedim cnm kabayi da aliriz bi zahmet kucukken diil de ben kendimi taniosam 5-6 aylikken sokarim suyun altina ugrasamam 5saat silmekle

Bu eskiden turkiyede yoktu hep usadan getirirdik kac kisiye tasidim sayisini bilmiorum ama icerigin ibilmiorum hic arastirmadim dogal olarak. Smdi eczanelerde bile var. İsmini oyuzden biliyorum
Aklımda olsun teşekkür ederim

Merhaba bir şey sormak istiyorum şu an tam 9 haftalık hamileyim sizce normal doğum tarihi ne zaman olur? Kasıma gelir mi yoksa aralıkta mı?

Kızlar bugün normalde 7+3 günlük olmam gerekirken kese 5+1 çıktı başına böyle bişey gelip sağlıklı devam eden var mı doktorum 10 gün sonra çağırdı boş gebelik mi bebek oluşacak mı görebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…