- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.921
Desitin nedir ? Kantaron yağı hemen fyda etmiyor ama mantıklı.. sürekli kış bebeğini günde üç kere bez değişiyorsan mesela nasıl yıkayacaksım üşütür kuzumyazın bile o sıklıkla yeni doğan sokulmaz suya yeni doğan olmasa da bir yaşından önce düşünsene her bez değişiminde yıkandığını abow balık mı bunlar
Malesef canım bebeği tek kat tutmazsın anlayınca hemen altını açıp oturur pozisyona getiremezsin hep her yer çiş kaka olur
Bir videoda kadın diyordu illa bulaşıcaksın zaten kakayaMalesef canım bebeği tek kat tutmazsın anlayınca hemen altını açıp oturur pozisyona getiremezsin hep her yer çiş kaka oluro üç katı açana kadar sen yapar yavrum
Bebekken çok üşüyorlar. Kansızlık oluyor.Ya benim manevi ablam var onun oglunu hep oyle yıkarlardı sadece popoyu hop hop yikayiverirlerdi ama yenidogan degildi heralde cok zmn gecti hatirlamiyorum ki sorarim
Ev sicak oluncada farkeder mi hasta olur mu
Aman nebilym ben siz hepiniz deneyimlisiniz ben bir cahil
Hiç unutmuyorum ablamın doğumunda kayınvaledesi diğer torunlarıyla gelmişti ziyarete.. bir bir buçuk yaşlarında bir kızdı.. altına yaptı bezli tabi .. teyzem çocuğu banyoya soktu sadece altını yıkadı haldır haldır bi çırpıda giydirdi etti biz hepimiz şok olmuştukYa benim manevi ablam var onun oglunu hep oyle yıkarlardı sadece popoyu hop hop yikayiverirlerdi ama yenidogan degildi heralde cok zmn gecti hatirlamiyorum ki sorarim
Ev sicak oluncada farkeder mi hasta olur mu
Aman nebilym ben siz hepiniz deneyimlisiniz ben bir cahil
O şekilde bulaşmak ayrı bide cart cart yaparken açmaya çalışmak ayrı ay gözümün önüne geldi valla ,Bir videoda kadın diyordu illa bulaşıcaksın zaten kakayaen azından böyle bulaş. Ama soğukta bebeğe sıkıntı olur kaç ay kış yaşayacak doğduktan sonra.
Ben bu kadar detaylı hiç düşünmemiştimHiç unutmuyorum ablamın doğumunda kayınvaledesi diğer torunlarıyla gelmişti ziyarete.. bir bir buçuk yaşlarında bir kızdı.. altına yaptı bezli tabi .. teyzem çocuğu banyoya soktu sadece altını yıkadı haldır haldır bi çırpıda giydirdi etti biz hepimiz şok olmuştukyıkanır belki ama bana ters şöyle ki altındaki kabayı almadan banyoya o şekilde götürüp pisliği abdest aldığın yetde temizlemek bana ters ve bide bunu her seferinde yapmak.. e kabasını alacaksan niye yıkıyorsun iki türlü zahmet. . o yüzden bacım sen boşver yıkamayı derim ben
Araştırırım ama ben yine seba Med kullanacağım ya bana göre en güzeli o anında. Kızarıklığı da geçiriyor pişiği de önlüyor
Artık düşünüyorsunBen bu kadar detaylı hiç düşünmemiştim
Tasvirin sayesinde gözümde canlandıArtık düşünüyorsun
Bu eskiden turkiyede yoktu hep usadan getirirdik kac kisiye tasidim sayisini bilmiorum ama icerigin ibilmiorum hic arastirmadim dogal olarak. Smdi eczanelerde bile var. İsmini oyuzden biliyorumAraştırırım ama ben yine seba Med kullanacağım ya bana göre en güzeli o anında. Kızarıklığı da geçiriyor pişiği de önlüyor
Yaw okdr demedim cnm kabayi da aliriz bi zahmetHiç unutmuyorum ablamın doğumunda kayınvaledesi diğer torunlarıyla gelmişti ziyarete.. bir bir buçuk yaşlarında bir kızdı.. altına yaptı bezli tabi .. teyzem çocuğu banyoya soktu sadece altını yıkadı haldır haldır bi çırpıda giydirdi etti biz hepimiz şok olmuştukyıkanır belki ama bana ters şöyle ki altındaki kabayı almadan banyoya o şekilde götürüp pisliği abdest aldığın yetde temizlemek bana ters ve bide bunu her seferinde yapmak.. e kabasını alacaksan niye yıkıyorsun iki türlü zahmet. . o yüzden bacım sen boşver yıkamayı derim ben
Aklımda olsun teşekkür ederimBu eskiden turkiyede yoktu hep usadan getirirdik kac kisiye tasidim sayisini bilmiorum ama icerigin ibilmiorum hic arastirmadim dogal olarak. Smdi eczanelerde bile var. İsmini oyuzden biliyorum
Yaw okdr demedim cnm kabayi da aliriz bi zahmetkucukken diil de ben kendimi taniosam 5-6 aylikken sokarim suyun altina ugrasamam 5saat silmekle
Ahahahaha o da bizim kismetiniz aralik anasi olarakHeyt be yazın ortasında sok tabi
Valla öyle en zor zamanlarında kış en kolay zamanlarında yaz olacakAhahahaha o da bizim kismetiniz aralik anasi olarak
16 Aralik gibiMerhaba bir şey sormak istiyorum şu an tam 9 haftalık hamileyim sizce normal doğum tarihi ne zaman olur? Kasıma gelir mi yoksa aralıkta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?