2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha önce hiç kontrole gittiniz mi

Stres yapma geç döllenme olabilir. Benim de uygulama 7+6 gösteriyo ama muhtemelen embriyo 6 haftada. Sakince bekle kötüyü düşünme çağırma

Daha önce hiç kontrole gittiniz mi
Evet gittim 2 hafta önce alttan kese göründü küçük daha 2 hafta sonra gel demişti ama geçen hafta lekelenmem olmuştu gitmiştim progestan başlamıştı o zamanda kese düzgün sağlıklı kanama alanı yok demişti bugün normalde kalp atışı icin çağırmıştı ama böyle göründü

Beta kaç canim

Stres yapma geç döllenme olabilir. Benim de uygulama 7+6 gösteriyo ama muhtemelen embriyo 6 haftada. Sakince bekle kötüyü düşünme çağırma
Bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum pco luyum geç yumurtlama oluyor zaten sadece 18. Ve 21. Günümde ilişki vardı

Selam kızlar
Ben 3martta vakumlu kürtaj oldum, 8 haftalık tı fakat kalbi atmıyordu.. Dr um bebek için ara vermememizi tavsiye etti. 31 martta regl oldum, 29 nisanda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım 6 mayıs Beta 506,4, 8mayıs beta 1264, 6 ve progesteron 25 çıktıbugün 5+6 olduk, karından keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için önünüzdeki haftaya randevu verdi eğer olmazsa sonraki hafta.. Ben bir önceki kürtajım nedeniyle çok tedirginim tabii, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebiklerimizi

merhaba hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

Bu Duygu hepimizde var canım kürtaj olan bolca dua et

Geç döllenmedir tatlım sağlıklı devam eden var tabiki

Evet gen testi fetal dna diye gecen. backslash gormemisim mesaji ben bugun yaptirdim. Allah insallah guzel sonuc almayi nasip eder
Onun zamanı geldi mi ay inşallah hepimiz sağlıklı güzel sonuçlar alalım. Benim yaş 34 o yüzden dr gen testi öneririm dedi ama daha zamanı var diye öyle yüzeysel geçti konu. Açıkçası çok fikrim yok bana biraz bilgi verirmisiniz hangi hastalıkları öğrenebiliyoruz nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…