- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.941
Kız çocuk erken erkek çocuk geç doğuyor derlerMerhaba bir şey sormak istiyorum şu an tam 9 haftalık hamileyim sizce normal doğum tarihi ne zaman olur? Kasıma gelir mi yoksa aralıkta mı?
Daha önce hiç kontrole gittiniz miKızlar bugün normalde 7+3 günlük olmam gerekirken kese 5+1 çıktı başına böyle bişey gelip sağlıklı devam eden var mı doktorum 10 gün sonra çağırdı boş gebelik mi bebek oluşacak mı görebilmek için
Stres yapma geç döllenme olabilir. Benim de uygulama 7+6 gösteriyo ama muhtemelen embriyo 6 haftada. Sakince bekle kötüyü düşünme çağırmaKızlar bugün normalde 7+3 günlük olmam gerekirken kese 5+1 çıktı başına böyle bişey gelip sağlıklı devam eden var mı doktorum 10 gün sonra çağırdı boş gebelik mi bebek oluşacak mı görebilmek için
Evet gittim 2 hafta önce alttan kese göründü küçük daha 2 hafta sonra gel demişti ama geçen hafta lekelenmem olmuştu gitmiştim progestan başlamıştı o zamanda kese düzgün sağlıklı kanama alanı yok demişti bugün normalde kalp atışı icin çağırmıştı ama böyle göründüDaha önce hiç kontrole gittiniz mi
Beta kaç canimEvet gittim 2 hafta önce alttan kese göründü küçük daha 2 hafta sonra gel demişti ama geçen hafta lekelenmem olmuştu gitmiştim progestan başlamıştı o zamanda kese düzgün sağlıklı kanama alanı yok demişti bugün normalde kalp atışı icin çağırmıştı ama böyle göründü
Bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum pco luyum geç yumurtlama oluyor zaten sadece 18. Ve 21. Günümde ilişki vardıStres yapma geç döllenme olabilir. Benim de uygulama 7+6 gösteriyo ama muhtemelen embriyo 6 haftada. Sakince bekle kötüyü düşünme çağırma
Beta bana hiç bakılmadı ilk gittiğimde keseyi gördüğü icin gerek duymadıBeta kaç canim
merhaba hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızSelam kızlar
Ben 3martta vakumlu kürtaj oldum, 8 haftalık tı fakat kalbi atmıyordu.. Dr um bebek için ara vermememizi tavsiye etti. 31 martta regl oldum, 29 nisanda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım6 mayıs Beta 506,4, 8mayıs beta 1264, 6 ve progesteron 25 çıktı bugün 5+6 olduk, karından keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için önünüzdeki haftaya randevu verdi eğer olmazsa sonraki hafta.. Ben bir önceki kürtajım nedeniyle çok tedirginim tabii, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebiklerimiziEki Görüntüle 3245886
Çok teşekkürler amin inşallah hepimizmerhaba hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Bende kız bebiş cok istıyorum yaValla bende kız istediğim için kız hissediyorım şu belirtim var falan diyorum hep ama erken oynadı bebiş umudum kalmadı
Bu Duygu hepimizde var canım kürtaj olan bolca dua etSelam kızlar
Ben 3martta vakumlu kürtaj oldum, 8 haftalık tı fakat kalbi atmıyordu.. Dr um bebek için ara vermememizi tavsiye etti. 31 martta regl oldum, 29 nisanda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım6 mayıs Beta 506,4, 8mayıs beta 1264, 6 ve progesteron 25 çıktı bugün 5+6 olduk, karından keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için önünüzdeki haftaya randevu verdi eğer olmazsa sonraki hafta.. Ben bir önceki kürtajım nedeniyle çok tedirginim tabii, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebiklerimiziEki Görüntüle 3245886
Ediyorum ediyorum, hepimiz içinBu Duygu hepimizde var canım kürtaj olan bolca dua et
Aralık ortası canımMerhaba bir şey sormak istiyorum şu an tam 9 haftalık hamileyim sizce normal doğum tarihi ne zaman olur? Kasıma gelir mi yoksa aralıkta mı?
Geç döllenmedir tatlım sağlıklı devam eden var tabikiKızlar bugün normalde 7+3 günlük olmam gerekirken kese 5+1 çıktı başına böyle bişey gelip sağlıklı devam eden var mı doktorum 10 gün sonra çağırdı boş gebelik mi bebek oluşacak mı görebilmek için
Bu gen testi mi oluyor?Merhaba herkese,
Aranızda Nifty testi yaptiran/yaptirmayi düşünen/doktoru mutlaka öneren var mı?
Evet gen testi fetal dna diye gecen.Bu gen testi mi oluyor?
Onun zamanı geldi mi ay inşallah hepimiz sağlıklı güzel sonuçlar alalım. Benim yaş 34 o yüzden dr gen testi öneririm dedi ama daha zamanı var diye öyle yüzeysel geçti konu. Açıkçası çok fikrim yok bana biraz bilgi verirmisiniz hangi hastalıkları öğrenebiliyoruz nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız?Evet gen testi fetal dna diye gecen.backslash gormemisim mesaji ben bugun yaptirdim. Allah insallah guzel sonuc almayi nasip eder
Umarım güzel sonuçlar alırsınızEvet gen testi fetal dna diye gecen.backslash gormemisim mesaji ben bugun yaptirdim. Allah insallah guzel sonuc almayi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?