- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.961
10.haftadan itibaren yapılabiliyor.Ben de 33üm hatta 34 olmak üzereyimOnun zamanı geldi mi ay inşallah hepimiz sağlıklı güzel sonuçlar alalım. Benim yaş 34 o yüzden dr gen testi öneririm dedi ama daha zamanı var diye öyle yüzeysel geçti konu. Açıkçası çok fikrim yok bana biraz bilgi verirmisiniz hangi hastalıkları öğrenebiliyoruz nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız?
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de geçtiğimiz yıl aynı sebeple 8. Haftada kalbi durunca vakumlu kürtaj olmuştum. Bize de perinatolog rahim kendini yeniler. Adet olduktan sonra deneyebilirsiniz demişti. İçiniz rahat olsun. Progestan corasprin falan verdi mi doktorunuz bu arada ?Selam kızlar
Ben 3martta vakumlu kürtaj oldum, 8 haftalık tı fakat kalbi atmıyordu.. Dr um bebek için ara vermememizi tavsiye etti. 31 martta regl oldum, 29 nisanda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım6 mayıs Beta 506,4, 8mayıs beta 1264, 6 ve progesteron 25 çıktı bugün 5+6 olduk, karından keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için önünüzdeki haftaya randevu verdi eğer olmazsa sonraki hafta.. Ben bir önceki kürtajım nedeniyle çok tedirginim tabii, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebiklerimiziEki Görüntüle 3245886
Benim doktorum da onerdi bana. Hem yas 35+ hem de ikizlerde ikili testin dogru cikma orani %60 a dusuyormus. 10. Haftadan itibaren yapilabiliyormus ama bebek genlerinin anne kanina iyice cikabilmesi icin 12. Hafta da yapmayi onerdi. Sanirim gttigim hastanenin anlasmali oldugu bir lab var, cunku evden gelip kan alacaklar californiyaya gidecek dedi. Kac para sormadim artik Allah bilir :)10.haftadan itibaren yapılabiliyor.Ben de 33üm hatta 34 olmak üzereyimBenim doktorum tercihi sana bırakıyorum dedi,ben de araştırıyorum su anda.Sık görülen kromozom anomalilerine bakılıyor ancak taramalardan farklı olarak olasılık değil %99 doğruluk oranıyla sonuç veriyor
İnternette 2500-3500tl arası yazıyor ama burda başka bir arkadaş sormuş 8000 tl demişler. Böyle şeylerin bedava olması gerekirken bu kadar pahalı olması normal değil bence. Nasıl yapacağız çoğunuz bilmiyorum..Benim doktorum da onerdi bana. Hem yas 35+ hem de ikizlerde ikili testin dogru cikma orani %60 a dusuyormus. 10. Haftadan itibaren yapilabiliyormus ama bebek genlerinin anne kanina iyice cikabilmesi icin 12. Hafta da yapmayi onerdi. Sanirim gttigim hastanenin anlasmali oldugu bir lab var, cunku evden gelip kan alacaklar californiyaya gidecek dedi. Kac para sormadim artik Allah bilir :)
su parayla yapilan genetik testi mi yaptirdiniz 12. haftada mi yaptirdinizEvet gen testi fetal dna diye gecen.backslash gormemisim mesaji ben bugun yaptirdim. Allah insallah guzel sonuc almayi nasip eder
Size de geçmiş olsunHayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de geçtiğimiz yıl aynı sebeple 8. Haftada kalbi durunca vakumlu kürtaj olmuştum. Bize de perinatolog rahim kendini yeniler. Adet olduktan sonra deneyebilirsiniz demişti. İçiniz rahat olsun. Progestan corasprin falan verdi mi doktorunuz bu arada ?
Ben bir kaç parça aldım açıkçası şimdiden, düz renklerden her ikisine olabilecek şekilde, battaniye felan örmüştüm yelek felan, bebek düşünmeden biberon almıştım iyi ki de almışım diyorum, ufak tefek şeylerden zarar gelmez diye düşünüyorumbebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
Bende almaya başladım cinsiyet gerektirmeyen şeylerden başladım açıkçası bu aralar göğüs pompasıyla valiz araştırıyorumbebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
Aynen yaa bende ördüm bişiler. Dikişte biliyorum makinemde var. Kocaman müslin kumaş almışım fi tarihinde şimdi ondan bişiler dikcemBen bir kaç parça aldım açıkçası şimdiden, düz renklerden her ikisine olabilecek şekilde, battaniye felan örmüştüm yelek felan, bebek düşünmeden biberon almıştım iyi ki de almışım diyorum, ufak tefek şeylerden zarar gelmez diye düşünüyorum
Şey diyodum ben philips avent almıcam hiç bişeyini gereksiz pahalı o ne öyle falan. Sonra işte ilk aldığım şey philips avent başlangıç biberon setiBen de kararsiz kaldim bugun ama baslamama karari aldim. Philips avent elektrikli sut sagma alt modeli 1000 tl ye dusmus amazonda. Yine de almak isteyenin haberi olsun
Dayanabilirsem 6 ya da 5. Ayda baslarim
Vallah her şey o kadar pahalı ki, A101’den almıştım bir kaç şey uygunken, bimden küvet takımını kaçırdım artık böyle ufak ufak alıp bir kutuya dolduruyorumAynen yaa bende ördüm bişiler. Dikişte biliyorum makinemde var. Kocaman müslin kumaş almışım fi tarihinde şimdi ondan bişiler dikcem
Ben eurofins e yaptirdim. Bizim hastane onlarla anlasmali. 3 paket var bitanesi basic 360euro bitanesi 650euro biride asiri kapsamli ve esinizden de kan aliyor 1200euroOnun zamanı geldi mi ay inşallah hepimiz sağlıklı güzel sonuçlar alalım. Benim yaş 34 o yüzden dr gen testi öneririm dedi ama daha zamanı var diye öyle yüzeysel geçti konu. Açıkçası çok fikrim yok bana biraz bilgi verirmisiniz hangi hastalıkları öğrenebiliyoruz nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız?
Amin insallahUmarım güzel sonuçlar alırsınız
bu testi ikili tarama yaptirip mi yaptirdiniz ucret ne kadarEvet gen testi fetal dna diye gecen.backslash gormemisim mesaji ben bugun yaptirdim. Allah insallah guzel sonuc almayi nasip eder
10. Haftada anne kanina karisiyor bebegin dnasi oyuzden ben 10+2de yaptirdim bugun. Dna bulamazlarsa bi kan daha alirlar ama o 80kg uzeri ve boyu daha kisalarda oluyomus. Bugun hemsire soledi.su parayla yapilan genetik testi mi yaptirdiniz 12. haftada mi yaptirdiniz
Hayir yaptirmicam ikili tarama testi. Dogruluk payi cok dusukmus ben ztn 38 yasindayim sacma sapan yanlis bisey gorup uzmek istemiyorum kendimibu testi ikili tarama yaptirip mi yaptirdiniz ucret ne kadar
Küvet seti trendyolda çok daha indirimli oluyor canım ben küvet file kova küçük kovasini katlamalı set olarak 270 TL almıştım o zaman sadece aynı küvet bim de 220 TL gibi bir şeydiVallah her şey o kadar pahalı ki, A101’den almıştım bir kaç şey uygunken, bimden küvet takımını kaçırdım artık böyle ufak ufak alıp bir kutuya dolduruyorum
Ya ne kadar tatlı şimdi onun dnasi kanimizda mi10. Haftada anne kanina karisiyor bebegin dnasi oyuzden ben 10+2de yaptirdim bugun. Dna bulamazlarsa bi kan daha alirlar ama o 80kg uzeri ve boyu daha kisalarda oluyomus. Bugun hemsire soledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?