- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.661
Bir kaç hafta önce ben sordum 40 bekler miyiz diye yok 39 da alırız 14-15 aralık demişti.Öf sanki keyfimizdensana tarih verdi mi?
Hadi gözün aydınDün saat 12 civarı yazmıştım hatırlayan arkadaslar olacaktır hepinizin güzel dilekleri için öncelikle teşekkür ederim onun haricinde doğumum buğun sabah 10 buçuk itibariyle gerçekleşti. Normal doğum oldu ve bebiş de bende çok iyiyiz dualarınızı her daim hissettim nerdeyse bir gün sürse de hayatımın en güzel şeyine kavustugum için gerçekten herşeyi unuttum. Darısı istediğiniz tarihlerde sizlerin başına
Benim kan değerlerim ne kullanırsam kullanırım düşük belki ihmal etmek istemedi o yüzden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne yapalım artık
✌Süper bir açıklamamantıklı
Tansiyon her gün değişebilir ki sürekli inip çıkabilirHayır canım çarşamba günü baktirdim sağlık ocağında normaldi birşey demdi hearlde ama bu gün baktiramdim ve bu gün çok artı sinirden tahlil de yaptırmadım eşime çok kırgınım gerçekten hep onun yüzünden
Ya şeker yoksa kilo almasında ne sakınca olsun kiNe bileyim bana mı güvenemiyor nedirKendime ben de güvenemiyorum gerçi de bakcaz artık
Hadi gözün aydınyarın oğlumu eve getireceğiz sonundabugün emzirmeye aldılar beni çok güzel geçti müthiş bir duyguymuş.. yarın 11 de eve getireceğiz.. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Selamlar. Bir dogurdum dedim bir kayboldum kusura bakmayin. Oncelikle hersey yolunda
Allah kolaylık versin. İyi olmanıza sevindik.Selamlar. Bir dogurdum dedim bir kayboldum kusura bakmayin. Oncelikle hersey yolundamerak edenler icin tesekkur ederim. Gorebildiklerimi alintiladim.
Kontrole diye gidip doguma girmemle basladi maraton. Bebekler 2 gece solunum destegi aldi, toplam 3 gece kuvezde kaldi. Beni de tuttular hastanede bu surede. 3 saatte bir yogun bakima gidip emzirdim, sonra odaya dönüp süt sagdim. Emerek doymuyorlardi cunku gucsuz olduklari icin. Siringa ile veriyorlardi sütümü. Haliyle uyumaya bile vakit olmuyordu. Sonra odaya yanima getirdirler, 1 gece daha beraber kaldik hastanede. Sonra eve geldik :)
Evde de ayni tempo tabi. Yogun bakimda siringa ile beslemeyi bize de ogrettiler. 3 saatte bir emzirmeye çalistim. Hemen uyuduklari icin 1 saat ugrasiyordum. Sonra siringa ile veriyordum. Bu sirada gaz icin yardimcilarima veriyorum, 2. Bebek icin de ayni islemleri yapiyordum. En son da sut sagiyordum. Sonra ilk bebek acikmaya basliyordu
2 gunde bir doktor kontrole cagirdi. Kilo ve sarilik takibi icin. O da zor bir operasyondu. Ama kontrollu gittik, doyduklarina dair icim rahat etti. Sarilik da olmadilar cok sukur.
Bir yandan da bunlar olurken, memeler tam bosalmadigi icin 2 gunde bir atesim cikti. Masajlarla lahanalarla bosaltmaya calistim ( lahanayi hic sormayinsaka tabi benimle ayni problemi yasayan arastirsin. Haslanmis lahanayi sicak olarak memelere koyuyoruz, yumusatiyor.)
Simdi 2 gundur bir buyuduler sanki :) emmeler kolaylasti ve sure uzadi. Kendilerini emerek doyurabilmeye basladilar. Sagma isi en azindan azaldi.
Siz nasilsiniz? Mesajlari okumamin imkani yok. 3 haftadir telefonu pek elime alamadim
Bitki çayını pek önermiyorlar rahim kasılmalarını tetiklediği içinKızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Bir fincan ıhlamur içebilirsin demişti doktor. Bir de zencefil limon sıcak suya. İyi geliyor. Boğaz ağrın varsa.Kızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Bana da hepsi saçma gelir ama sacımi ben de kestiremedim. Bı arkadasım kuaföre gitmiş hamileyken. Kuaför demiş ki hamile misin ? Kesmem. Kiminkini kessem düşük yaptı demiş. Onu duydum ya ben Rapunzel gibi geziyorum. Allah'tan canlandı da hamilelikte taraması falan kolay oluyor.Ay evet bu yıkanmış kıyafeti gece dışarda bırakmama durumunu annem de söyledineyse ki teknoloji gelişti de kurutmalar var ben normalde inanmam batıl şeylere ama saçımı kestirmedim hamilelikten beri cesaret edemedim uçları iyice saçaklandı artık
Geçmiş olsun sıcak suya bal limon cok az da toz zencefil karıştırıp içmiştim ben ıhlamur yerineKızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Papatya çayı iç, benimKızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Canım genel olarak 2 hafta önde ve 2 hafta geride problem değil, dr Kaan Kocatepe söylüyor bunuKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Geçmiş olsun canım ıhlamurun bi zararı yok diye biliyorum ballı ıhlamur içebilirsinKızlar son 6 gün kaldı size bir şey sorucam çok fena soğuk almışım nane limon kaynattıp içiyorum ıhlamurda içsem bir zararı olurmu son günlerya o yüzden sormak istedim
Şu an kaç haftalıksın peki sıkma canınıKızlar doktordan çıktım şimdi keyfim kaçtı. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş. 2100 gr olmuşMinyon olacak heralde. Babası da ben de 4 kilo üzerinde doğmuşuz. O kadar sağlıklı besleniyorum, sebze ve protein ağırlıklı ama fayda etmiyor. Doktor her şeye dikkat etsen de bazı bebekler yapısal minyon olabiliyor dedi ama yine de üzgünüm. Nst sırası bekliyorum şimdi, sonra da diyetisyen
Ben birazdan kestiricemBana da hepsi saçma gelir ama sacımi ben de kestiremedim. Bı arkadasım kuaföre gitmiş hamileyken. Kuaför demiş ki hamile misin ? Kesmem. Kiminkini kessem düşük yaptı demiş. Onu duydum ya ben Rapunzel gibi geziyorum. Allah'tan canlandı da hamilelikte taraması falan kolay oluyor.
34+0Şu an kaç haftalıksın peki sıkma canını
Sonlara doğru haftada 500 gr alabiliyor çok düşük gelmedi bana kilosu bol bol meyve ye benim de o hafta senden 100 gr fazlaydı hemen hemen aynı yani hamur işi de ekle beslenmene mercimekli bulgur pilavı iyi kilo aldırıyor
En güzelini yapıyorsunuzBen birazdan kestiricembenim hiç batıl inancım yok çünkü bunların sonu yok hepsine inanacak olsak kafayı yiyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?