2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
Ben 4.5 ayda başlamıştım ilkinde bunda 7.ay düşünüyorum ama öne de çekebilirim kız olursa hersey hazır da erkek olursa yenidoğan setleri sıfırdan alacağım

Bakilan hastaliklar brosurde var hangi testte hangisine bakiliyor diye. Tum firmalar asagi yukari ayni oldugu icin paylasiyorum

Size de geçmiş olsun hayır herhangi bir ilaç vermedi, onlar ne işe yarıyor acaba sormam gerekir mi
Bana da vakumlu kürtaj sonrası hamileliğimde coraspin ve progesteron başlattı doktorum benim ki pıhtılaşma vb değildi

Ya ne kadar tatlı şimdi onun dnasi kanimizda mi
Ya aklimi yitirdim bunu duyunca nasil guzel bir his degil miiiiive en enteresani dogundan saatler sonra anne vucudu yok ediyormus bu dna yi. Hamilelikte musade ediyormus sadece.
Buyuzden de 2. 3. Cocukta da bakilabiliyormus test

Şey diyodum ben philips avent almıcam hiç bişeyini gereksiz pahalı o ne öyle falan. Sonra işte ilk aldığım şey philips avent başlangıç biberon seti
Ben de Philips avent başlangıç setini 520 TL gibi bir şeye almistim Kasım'da şimdi 1000 i geçmiş

Ya aklimi yitirdim bunu duyunca nasil guzel bir his degil miiiiive en enteresani dogundan saatler sonra anne vucudu yok ediyormus bu dna yi. Hamilelikte musade ediyormus sadece.
Buyuzden de 2. 3. Cocukta da bakilabiliyormus test
Cidden çok duygulandım resmen mucize ya

Bende almaya başladım cinsiyet gerektirmeyen şeylerden başladım açıkçası bu aralar göğüs pompasıyla valiz araştırıyorum
Göğüs pompası yerine canım sağma makinası daha rahat diyorlar istersen ona bak

sizinle aynı durumdayız martta kürtaj oldum ve 5+6 hamileyim keseyi göreük kalp atışına iki hafta sonra dedi

N 11 in Çarkıfelek uygulaması var 400 TL ye 50 TL indirim gibi orada e bebek in 999 ayar gümüş kapağını Çarkıfelek indirimi ile 175 TL gibi Bir şeye almistim isterseniz bakabilirsiniz

Göğüs pompası yerine canım sağma makinası daha rahat diyorlar istersen ona bak
Ya ona da baktım bilmiyorum ki belki çok gerek kalkacak ama benimde makine alasım var. Lansinoh önerdiler hep yakınımdakiler ona bakcam. Bu hafta alırım muhtemelen.

Ci
Hepsiburada da ucuz 760 a geldi yeni aldım 1 hafta oluyo
Gerçekten Hepsiburadanin %15 net indirim günlerinde ciddi anlamda Uygun oluyor bu bebek odaları falan da Hepsiburada da çok uygundu bir de premium olunca kurulumu da o zaman 1 TL'ye yapıyorlardı

Ben bu testleri gereksiz buluyorum Anomali olursa aldırabilecek misin bebeğini ?
Asla buyuk konusmak istemiyorum suan Allah sinamasin rek duam bu
Ama eger buna tamamen karsiysa yaptirmayi dusunen bence yaptirmaya gerek yok ne bunu ne ikili taramayi

Küvet taki
Vallah her şey o kadar pahalı ki, A101’den almıştım bir kaç şey uygunken, bimden küvet takımını kaçırdım artık böyle ufak ufak alıp bir kutuya dolduruyorum
küvet takımını ebebekten almıştım şuan 250 filan olması lazım katlanabilir olandan almadım ama bir kaç yerde plastik yerlerden su kaçırıyor şikâyeti vardı

Ya ona da baktım bilmiyorum ki belki çok gerek kalkacak ama benimde makine alasım var. Lansinoh önerdiler hep yakınımdakiler ona bakcam. Bu hafta alırım muhtemelen.
Ben de bu markanın almıştım kuzenim ilk hamileligimde indirimdeyken al al demişti 2 lisini 600 liraya almıştım eve geldi denemedim ama biberonu çantası iki başlığı makinanin üzerindeki özellikleri cidden iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…