- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.981
Ben 4.5 ayda başlamıştım ilkinde bunda 7.ay düşünüyorum ama öne de çekebilirim kız olursa hersey hazır da erkek olursa yenidoğan setleri sıfırdan alacağımbebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
10.haftadan itibaren yapılabiliyor.Ben de 33üm hatta 34 olmak üzereyimBenim doktorum tercihi sana bırakıyorum dedi,ben de araştırıyorum su anda.Sık görülen kromozom anomalilerine bakılıyor ancak taramalardan farklı olarak olasılık değil %99 doğruluk oranıyla sonuç veriyor
Bana da vakumlu kürtaj sonrası hamileliğimde coraspin ve progesteron başlattı doktorum benim ki pıhtılaşma vb değildiSize de geçmiş olsunhayır herhangi bir ilaç vermedi, onlar ne işe yarıyor acaba sormam gerekir mi
Ya aklimi yitirdim bunu duyuncaYa ne kadar tatlı şimdi onun dnasi kanimizda mi
Ben de Philips avent başlangıç setini 520 TL gibi bir şeye almistim Kasım'daŞey diyodum ben philips avent almıcam hiç bişeyini gereksiz pahalı o ne öyle falan. Sonra işte ilk aldığım şey philips avent başlangıç biberon seti
Cidden çok duygulandım resmen mucize yaYa aklimi yitirdim bunu duyuncanasil guzel bir his degil miiiii ve en enteresani dogundan saatler sonra anne vucudu yok ediyormus bu dna yi. Hamilelikte musade ediyormus sadece.
Buyuzden de 2. 3. Cocukta da bakilabiliyormus test
Göğüs pompası yerine canım sağma makinası daha rahat diyorlar istersen ona bakBende almaya başladım cinsiyet gerektirmeyen şeylerden başladım açıkçası bu aralar göğüs pompasıyla valiz araştırıyorum
sizinle aynı durumdayız martta kürtaj oldum ve 5+6 hamileyim keseyi göreük kalp atışına iki hafta sonra dediSelam kızlar
Ben 3martta vakumlu kürtaj oldum, 8 haftalık tı fakat kalbi atmıyordu.. Dr um bebek için ara vermememizi tavsiye etti. 31 martta regl oldum, 29 nisanda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım6 mayıs Beta 506,4, 8mayıs beta 1264, 6 ve progesteron 25 çıktı bugün 5+6 olduk, karından keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için önünüzdeki haftaya randevu verdi eğer olmazsa sonraki hafta.. Ben bir önceki kürtajım nedeniyle çok tedirginim tabii, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebiklerimiziEki Görüntüle 3245886
Ben bu testleri gereksiz buluyorum Anomali olursa aldırabilecek misin bebeğini ?Eki Görüntüle 3246074
Bakilan hastaliklar brosurde var hangi testte hangisine bakiliyor diye. Tum firmalar asagi yukari ayni oldugu icin paylasiyorum
Hepsiburada da ucuz 760 a geldi yeni aldım 1 hafta oluyoBen de Philips avent başlangıç setini 520 TL gibi bir şeye almistim Kasım'daşimdi 1000 i geçmiş
Hatta arkadasim hastaneden kirala once hemen alma dediGöğüs pompası yerine canım sağma makinası daha rahat diyorlar istersen ona bak
Göğüs pompası lansinoh almanı öneririm elektrikli asla pişman olmazsın ben ilk almadım sonra diğerleri çekmeyince bu bana ilaç gibi geldiBende almaya başladım cinsiyet gerektirmeyen şeylerden başladım açıkçası bu aralar göğüs pompasıyla valiz araştırıyorum
Ya ona da baktım bilmiyorum ki belki çok gerek kalkacak ama benimde makine alasım var. Lansinoh önerdiler hep yakınımdakiler ona bakcam. Bu hafta alırım muhtemelen.Göğüs pompası yerine canım sağma makinası daha rahat diyorlar istersen ona bak
Gerçekten Hepsiburadanin %15 net indirim günlerinde ciddi anlamda Uygun oluyor bu bebek odaları falan da Hepsiburada da çok uygundu bir de premium olunca kurulumu da o zaman 1 TL'ye yapıyorlardıHepsiburada da ucuz 760 a geldi yeni aldım 1 hafta oluyo
Asla buyuk konusmak istemiyorum suan Allah sinamasin rek duam buBen bu testleri gereksiz buluyorum Anomali olursa aldırabilecek misin bebeğini ?
küvet takımını ebebekten almıştım şuan 250 filan olması lazım katlanabilir olandan almadım ama bir kaç yerde plastik yerlerden su kaçırıyor şikâyeti vardıVallah her şey o kadar pahalı ki, A101’den almıştım bir kaç şey uygunken, bimden küvet takımını kaçırdım artık böyle ufak ufak alıp bir kutuya dolduruyorum
Ben de bu markanın almıştım kuzenim ilk hamileligimde indirimdeyken al al demişti 2 lisini 600 liraya almıştım eve geldi denemedim ama biberonu çantası iki başlığı makinanin üzerindeki özellikleri cidden iyidiYa ona da baktım bilmiyorum ki belki çok gerek kalkacak ama benimde makine alasım var. Lansinoh önerdiler hep yakınımdakiler ona bakcam. Bu hafta alırım muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?