- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.001
Darısı bize diyelim o zamanBu arada benim mide bulantım iki gündür azaldı ilaçta almıyorum biraz rahatladım misafir bile kabul ettim
Büyük konuşmak istemiyorum ama kurtuldum mide bulantımdanDarısı bize diyelim o zaman
Benim kuzenim kullanmıştı hamileyken bana çalışıyorsun ugrasamzsin kesin al indirimdeyken dedi manuel çok zaman alıyor falan başımın etini yedi iyi ki de yemişHatta arkadasim hastaneden kirala once hemen alma dedi
Calisiyosaniz alin aynen. Cunku arkdsm sen nasil olsa hemen calismicaksin hemen almana gerek yok gerekirse kiralarsin dediBenim kuzenim kullanmıştı hamileyken bana çalışıyorsun ugrasamzsin kesin al indirimdeyken dedi manuel çok zaman alıyor falan başımın etini yedi iyi ki de yemişlanshion aldırdı bana
Sırf o sakarlığı bende yapmayayım diye katlanmaz olandan aldımKızlar ben sadece küveti katlanır aldım yerim yok çünkü İstanbul’da evler küçük maalesef. Ama benim ailemde herkes sakar şimdi kendimi de biliyorum o yüzden kovayı normal alcam çünkü biz o kovayı kaldırırken indirirken komple katlarız suyuda odaya bi güzel dökeriz. Katlanır takımlarda böyle sorun çok oluyomuş. Bide evet gerçekten küçük küvet. Trendyoldan aldım bende.
Kızlar ben sadece küveti katlanır aldım yerim yok çünkü İstanbul’da evler küçük maalesef. Ama benim ailemde herkes sakar şimdi kendimi de biliyorum o yüzden kovayı normal alcam çünkü biz o kovayı kaldırırken indirirken komple katlarız suyuda odaya bi güzel dökeriz. Katlanır takımlarda böyle sorun çok oluyomuş. Bide evet gerçekten küçük küvet. Trendyoldan aldım bende.
Hahaha bu söylediklerin bana çok tanıdık geldiKızlar ben sadece küveti katlanır aldım yerim yok çünkü İstanbul’da evler küçük maalesef. Ama benim ailemde herkes sakar şimdi kendimi de biliyorum o yüzden kovayı normal alcam çünkü biz o kovayı kaldırırken indirirken komple katlarız suyuda odaya bi güzel dökeriz. Katlanır takımlarda böyle sorun çok oluyomuş. Bide evet gerçekten küçük küvet. Trendyoldan aldım bende.
Aynen yaa indirimleri takip etmek lazım bebekte 999₺ sonra internetten baktık daha uyguna geldi.Ci
Gerçekten Hepsiburadanin %15 net indirim günlerinde ciddi anlamda Uygun oluyor bu bebek odaları falan da Hepsiburada da çok uygundu bir de premium olunca kurulumu da o zaman 1 TL'ye yapıyorlardı
Bence sen de al canım başkası da kullanmış olacak ya onu ne kadar temizlesen de aklında şüphe kalırCalisiyosaniz alin aynen. Cunku arkdsm sen nasil olsa hemen calismicaksin hemen almana gerek yok gerekirse kiralarsin dedi
Küvetten de korkuyorum da Allahtan sabitleyici bacakları var inşallah sorun olmazbi an katlandigini hayal ettim
ay çok eminim iki anneme ve kocama bu konuda asla güvenmiyorum yaparlar çünkü şuan bunu dediğim için kesin bende yaparımHahaha bu söylediklerin bana çok tanıdık geldisakarlik konusu
Bence sen de al canım başkası da kullanmış olacak ya onu ne kadar temizlesen de aklında şüphe kalır
Bakınca görürsün içinde ince plastik borular var süt oradan geliyor o borularin içi tam dezenfekte edelebilir değilCalisiyosaniz alin aynen. Cunku arkdsm sen nasil olsa hemen calismicaksin hemen almana gerek yok gerekirse kiralarsin dedi
Ay hayırlı olsuuuunnBüyük konuşmak istemiyorum ama kurtuldum mide bulantımdandarısı size
Misafir gelecek kadar iyiysen yırtmışsın demektir maşallahBu arada benim mide bulantım iki gündür azaldı ilaçta almıyorum biraz rahatladım misafir bile kabul ettim
Instagramda video var dede gidiyor hafif basıyor olduğu gibi su dökülüyorKüvetten de korkuyorum da Allahtan sabitleyici bacakları var inşallah sorun olmaz
ay çok eminim iki anneme ve kocama bu konuda asla güvenmiyorum yaparlar çünkü şuan bunu dediğim için kesin bende yaparım
Aynen öyle oluyor bebek uzun ve kilolu doğarsa yeni doğan bezi 1 paket bile bitmeden olmuyor demişti arkadaşımben küvet setini 101 den almıştım galiba büyüklüğü falan iyiydi ana kucağı ve bolca zıbın almıştım bimden memnun kaldım sizin gibi o zaman ablamda bana yeni doğan bebek bezi fazla al çok altlarına yapıyorlar dedi kızım doğunca bir hafta büyük tuvalete çıkmadı uzun süre kabızlık yaşadı haliyle bez çok gitmedi büyüdüğü için yenidoğanlar olmadı evde kaldı başkasına verdim iki set hastane çıkışı aldım yaz bebeğiydi hep zıbınla kaldı giydiremeden küçüldü hastane çıkışı yani indirimde ve güzel bulduğunuz şeyleri ufaktan alın ama her bebeğin ihriyaçları aynı olmayabiliyor onu düşünün
Çok şükür midem o kadar kötüydü ki telefonu elime alamadım insallah böyle mide bulantısız devam eder darısı sanaMisafir gelecek kadar iyiysen yırtmışsın demektir maşallah
Ay yeriniz varsa katlanmaz alın yaa ben mecbur aldım yani. Katlanmayalar çok güzel Hepsiburada kiler daha güzel. Kız bunların bile akıllısı çıkmış uşağı kendi kendine yıkıyo zaarSırf o sakarlığı bende yapmayayım diye katlanmaz olandan aldımben unutkanim basarım gider
Amiiin amiiinnnnn.. ilaç akşam aldı eşim içtim bugün hiç kusmadım şükürler olsun ama malesef kokular ekşime ve ağız tadı hala mevcut yatıyorum halsiz halsizÇok şükür midem o kadar kötüydü ki telefonu elime alamadım insallah böyle mide bulantısız devam eder darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?