- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.021
Heee aynen gördüydüm onuInstagramda video var dede gidiyor hafif basıyor olduğu gibi su dökülüyor
Herşeyin kolayı çıkıyor artık ama çok para oluncaAy yeriniz varsa katlanmaz alın yaa ben mecbur aldım yani. Katlanmayalar çok güzel Hepsiburada kiler daha güzel. Kız bunların bile akıllısı çıkmış uşağı kendi kendine yıkıyo zaar
Ağız tadı bendede gitmedi hala kötü yatmadan önce kullanmıyor musun gün içinde alırsan sürekli uyku yapr demişti doktorumAmiiin amiiinnnnn.. ilaç akşam aldı eşim içtim bugün hiç kusmadım şükürler olsun ama malesef kokular ekşime ve ağız tadı hala mevcut yatıyorum halsiz halsiz
Yok oyle olmuyor set tamamen sifir oluyor sadece motor kismi kiralaniyor. Medela hastane tipi demisBence sen de al canım başkası da kullanmış olacak ya onu ne kadar temizlesen de aklında şüphe kalır
Bende aynı durumdayım küçücük minicik herşeyin kokusunu o kadar iyi alıyorum ki mide bulantısı yapıyorAmiiin amiiinnnnn.. ilaç akşam aldı eşim içtim bugün hiç kusmadım şükürler olsun ama malesef kokular ekşime ve ağız tadı hala mevcut yatıyorum halsiz halsiz
Ona hayatta para vermem diye büyük konuşmak istemiyorum. Almam dediğim herşeyi alıyorumdaHerşeyin kolayı çıkıyor artık ama çok para olunca
Böyle rahat rahat konuşuruz doğunca bakalım nasıl olacakOna hayatta para vermem diye büyük konuşmak istemiyorum. Almam dediğim herşeyi alıyorumda
Öyle bir imkanın varsa çok iyimis canım ama yine fiyat karsilastir bence evde senin olabilecek bir şeyle ayniya geliyorsa satın al benceYok oyle olmuyor set tamamen sifir oluyor sadece motor kismi kiralaniyor. Medela hastane tipi demis
Ben de baktigimda spectra dunyada 2. Secilmis ciftlisi bilmemnesi varmis.
Bugün pastane önünden geçtim anaaaaamm aklıma geldikçe bile midem bulanıyorBende aynı durumdayım küçücük minicik herşeyin kokusunu o kadar iyi alıyorum ki mide bulantısı yapıyor
Corasprini bana ilk bebişin kalbi durduğu için verdi. Kalp durmaları genelde pıhtı atmasından dolayı oluyormuş. Progestanı da aynı şekilde düşük önlemek için verdi sanırım. Corasprini kestik kanamam olduğu için . Progestanı arttırdık. Size ihtiyaç olmadığı için vermemiş olabilirSize de geçmiş olsunhayır herhangi bir ilaç vermedi, onlar ne işe yarıyor acaba sormam gerekir mi
Gece içiyorum ama canlılık yok bende gece yada gündüz farketmiyor uyku ya ilaç yapıyor ya hamilelik uykusu bende fazla oldu anlamadım.. hep halsiz ve uykusuzum zombi gibi geziyorumAğız tadı bendede gitmedi hala kötü yatmadan önce kullanmıyor musun gün içinde alırsan sürekli uyku yapr demişti doktorum
İnanın bende aynıyım görüntüsü gözüm önüne gelse bile midem bulanıyor. Bu ayı atlatirsak belki rahatlariz diye düşünüyorum inşallahBugün pastane önünden geçtim anaaaaamm aklıma geldikçe bile midem bulanıyorkız biz bugün 9+1 olduk bana 8.hafta bitmek bilmedi gibi geldi
ilk bebis minolacak insallah ben de kararsizim genetik test konusundaHayir yaptirmicam ikili tarama testi. Dogruluk payi cok dusukmus ben ztn 38 yasindayim sacma sapan yanlis bisey gorup uzmek istemiyorum kendimi
Aynen aynen. İlk maximum 1ay kiralarim zaten. Gidisata gore kullanicakmiyim kullanmayacakmiyim diye. Sonra bence de satin almak uzjn vaadede saha ucuza gelir.Öyle bir imkanın varsa çok iyimis canım ama yine fiyat karsilastir bence evde senin olabilecek bir şeyle ayniya geliyorsa satın al bence
İlk olacak Allah nasip ettiyse. Ve dedigim gbi 38yasindayim amh fln yerlerdeydi. Oyuzden mecbur yaptirdim. İnsallah guzel sonuc gelir ne diymilk bebis minolacak insallah ben de kararsizim genetik test konusunda
Kararlilik kararsizlik soyle.demin serayda yazdi eger herhalukarda kabulum diyorsaniz yaptirmayin ama saglikli olmasi onceliginiz ise yaptirin. Cok asiri kisisel birsey builk bebis minolacak insallah ben de kararsizim genetik test konusunda
Ay inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladıİnanın bende aynıyım görüntüsü gözüm önüne gelse bile midem bulanıyor. Bu ayı atlatirsak belki rahatlariz diye düşünüyorum inşallah
Evet uyku gun içinde bende de var 12.hafta da bitiyor sanırım az kaldıGece içiyorum ama canlılık yok bende gece yada gündüz farketmiyor uyku ya ilaç yapıyor ya hamilelik uykusu bende fazla oldu anlamadım.. hep halsiz ve uykusuzum zombi gibi geziyorum
Banada öyle geldiBugün pastane önünden geçtim anaaaaamm aklıma geldikçe bile midem bulanıyorkız biz bugün 9+1 olduk bana 8.hafta bitmek bilmedi gibi geldi
Ah bu anneler işteAy inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?