2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet uyku gun içinde bende de var 12.hafta da bitiyor sanırım az kaldı
Bitsin hepsi bitsin canlanalım inşallah ya evimi toplamayı temizlik yapmayı yemek yiyebilmek için mutfağa gitmeyi su içmeyi kocama sarılmayı herşeyi özledim

Ay inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladı
Ben bayramda bi kaç kişiye söylemiştim o kadarla kaldı hala kimse bilmiyor desem yeridir

Ben iyileşeceğimize inanıyorum çünkü iyileşmeliyiz. Yoksa yani doğuma kadar her sabah kusarak bilmiyorum nasıl olur

bebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
Ben bebek arabası anne yanı yatağı, ana kucağını yıl başından hemen önce almıştım zam gelmeden. Bebek odası yapmayı düşünmüyorum.
Kıyafetleri vs de doğuma yakın alırım gelişimine göre. Nevresimdi. Biberonu küvet vs de indirim yakalarsam unisex alırım

İlk olacak Allah nasip ettiyse. Ve dedigim gbi 38yasindayim amh fln yerlerdeydi. Oyuzden mecbur yaptirdim. İnsallah guzel sonuc gelir ne diym
ben de ayni yastayim hayirli saglikli bir sekilde dogar insallah bebisler amh ile ilgisi ne tam anlayamadim bu testin

ben de ayni yastayim hayirli saglikli bir sekilde dogar insallah bebisler amh ile ilgisi ne tam anlayamadim bu testin
Bunun testle ilgisi yok da benim amh cok dusuktu oyuzden tup bebek yaptik yas ileri. Buyuzden korkularim fazla. 27-28 yasinda olsaydim keske diye cok gecirdim icimden ama kismet ..

Ben iyileşeceğimize inanıyorum çünkü iyileşmeliyiz. Yoksa yani doğuma kadar her sabah kusarak bilmiyorum nasıl olur
İlk gebeliğimde ben öyleydim işte kustum sanahları , o safra çıkmadan kahvaltı edemezdm gün içnde de kustuğum çok oluyordu dengesizdim dokuz ay devam etti diyebilirim

Kararlilik kararsizlik soyle.demin serayda yazdi eger herhalukarda kabulum diyorsaniz yaptirmayin ama saglikli olmasi onceliginiz ise yaptirin. Cok asiri kisisel birsey bu

Bunun testle ilgisi yok da benim amh cok dusuktu oyuzden tup bebek yaptik yas ileri. Buyuzden korkularim fazla. 27-28 yasinda olsaydim keske diye cok gecirdim icimden ama kismet ..
testin sonucu ne zaman cikacak hayirli haberlerini aliriz ins. benim amh 1 yil once 3 kusurdu yaşla bazen ilgisi olmayabiliyor 26li yaslarda amh sıkıntısı yasayanlar da olabiliyor

testin sonucu ne zaman cikacak hayirli haberlerini aliriz ins. benim amh 1 yil once 3 kusurdu yaşla bazen ilgisi olmayabiliyor 26li yaslarda amh sıkıntısı yasayanlar da olabiliyor
12gun sonra. İnsallah guzel haberler gelir tek dilegim
Bnm 0,49du baya baya dusuk

Şimdi bi reklamla çıktı karşıma sizde görün istedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-11-17-03-31-518_com.instagram.android.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben bu testleri gereksiz buluyorum Anomali olursa aldırabilecek misin bebeğini ?
Tercih meselesi, su an bilmiyorum muhtemelen sonlandirmam ama bilmek isterim. Belirsizlik benim icin daha zor. Mesela aptal saptal seylere para harcayacagima onu nasil rahat ettirecegimi arastirip ona para biriktiririm. Benim icim bilmekle rahat ediyor.

Bunları bilmiyordum, geçmiş olsun çokkanama alanım yok şu an, diğerinde de yoktu. Hiç lekelenme de yaşamadım ben. Kalbi hiç atmadı benim belki o yüzdendir

Her zaman aynı endişeyi taşımışımdır herkes gibi... Ama bilmem birşeyi değiştirmeyecek üzüleceğim ve belki bu stres karnımdayken bebeğimi daha çok etkileyecek... Bir anomlisi varsa yanlış hatırlamıyorsam 6. Aydan sonra eğitimleri başlıyor ve ömür boyuda sürüyor bu hizmet devletin ücretsiz evden alan evine bırakan eğitim merkezleri var onlara kayıt olmak için heyet raporu gerekiyor ... Bedenen veya Beynen bir farklılık farketmiyor... Hatta hafif mental bozukluklar için bile Özel hocalar eğitim veriyor vs vs ... Daha detayıda var tabi.. hepsi hakkında bilgi sahibiyim sizinde aklınızda olsun bunlar rabbim kimseyi çaresiz bir rahatsızlıkla sınamasın inşallah

sizinle aynı durumdayız martta kürtaj oldum ve 5+6 hamileyim keseyi göreük kalp atışına iki hafta sonra dedi
Yaaaa haftamız bile aynıbana bugün stresten uzak dur, kötü şeyler düşünme, günlük rutinine devam et ve folikasite devam sigaraya son dedi sadece o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…