- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.041
Bitsin hepsi bitsin canlanalım inşallah ya evimi toplamayı temizlik yapmayı yemek yiyebilmek için mutfağa gitmeyi su içmeyi kocama sarılmayı herşeyi özledimEvet uyku gun içinde bende de var 12.hafta da bitiyor sanırım az kaldı
Ben bayramda bi kaç kişiye söylemiştim o kadarla kaldı hala kimse bilmiyor desem yeridirAy inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladı
Ben iyileşeceğimize inanıyorum çünkü iyileşmeliyiz. Yoksa yani doğuma kadar her sabah kusarak bilmiyorum nasıl olurBanada öyle geldiüçüncü aya girdik bakalım kaçımız bu hfta iyileşecek kaçımız aynı devam edecek abimle konuşuyorum bugün nasılım diye merak etmiş dedim hep yatıyorum bunalımda depresyonda hastayım , habire dedim neftlix den dizi izliyorum İngiltere tarihini bitirdim dalga geçiyor beş senede çekilen diz bitti senin kusman bitmedi diye
Ben bebek arabası anne yanı yatağı, ana kucağını yıl başından hemen önce almıştım zam gelmeden. Bebek odası yapmayı düşünmüyorum.bebek alışverişine ne zaman başlayacaksınız hanımlar? ben henüz erken diye düşünüyorum ama her gün her şeyin fiyatı arttığı için başlasam mı da demiyor değilim.
ben de ayni yastayim hayirli saglikli bir sekilde dogar insallah bebisler amh ile ilgisi ne tam anlayamadim bu testinİlk olacak Allah nasip ettiyse. Ve dedigim gbi 38yasindayim amh fln yerlerdeydi. Oyuzden mecbur yaptirdim. İnsallah guzel sonuc gelir ne diym
Bunun testle ilgisi yok da benim amh cok dusuktu oyuzden tup bebek yaptik yas ileri. Buyuzden korkularim fazla. 27-28 yasinda olsaydim keske diye cok gecirdim icimden ama kismet ..ben de ayni yastayim hayirli saglikli bir sekilde dogar insallah bebisler amh ile ilgisi ne tam anlayamadim bu testin
Bir aya geçecek sonra cinsiyet belli olacak tatlı heyecanlar eklenecekBitsin hepsi bitsin canlanalım inşallah ya evimi toplamayı temizlik yapmayı yemek yiyebilmek için mutfağa gitmeyi su içmeyi kocama sarılmayı herşeyi özledim
AmiinnAh bu anneler işterabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bence çok iyi bilmemeleri kimseye sürpriz olmadı bende yaa. Sende sürpriz yapabilirsinBen bayramda bi kaç kişiye söylemiştim o kadarla kaldı hala kimse bilmiyor desem yeridir
İlk gebeliğimde ben öyleydim işte kustum sanahları , o safra çıkmadan kahvaltı edemezdm gün içnde de kustuğum çok oluyordu dengesizdim dokuz ay devam etti diyebilirimBen iyileşeceğimize inanıyorum çünkü iyileşmeliyiz. Yoksa yani doğuma kadar her sabah kusarak bilmiyorum nasıl olur
Kararlilik kararsizlik soyle.demin serayda yazdi eger herhalukarda kabulum diyorsaniz yaptirmayin ama saglikli olmasi onceliginiz ise yaptirin. Cok asiri kisisel birsey bu
testin sonucu ne zaman cikacak hayirli haberlerini aliriz ins. benim amh 1 yil once 3 kusurdu yaşla bazen ilgisi olmayabiliyor 26li yaslarda amh sıkıntısı yasayanlar da olabiliyorBunun testle ilgisi yok da benim amh cok dusuktu oyuzden tup bebek yaptik yas ileri. Buyuzden korkularim fazla. 27-28 yasinda olsaydim keske diye cok gecirdim icimden ama kismet ..
İnşallah geçsin şu halim canlanayım da heyecanı yaşayayım çok istiyorum yaBir aya geçecek sonra cinsiyet belli olacak tatlı heyecanlar eklenecek
Cinsiyet bi belli olsunda Instagram'da reals yapıp paylaşacağım ben herkes o zaman duyacakAmiinn
bence çok iyi bilmemeleri kimseye sürpriz olmadı bende yaa. Sende sürpriz yapabilirsin
12gun sonra. İnsallah guzel haberler gelir tek dilegimtestin sonucu ne zaman cikacak hayirli haberlerini aliriz ins. benim amh 1 yil once 3 kusurdu yaşla bazen ilgisi olmayabiliyor 26li yaslarda amh sıkıntısı yasayanlar da olabiliyor
olsun insallah ilk bebise kavusacaksin hemen ikinci dusunuyor musun ben de oyle bir fikir olusmuyor degil12gun sonra. İnsallah guzel haberler gelir tek dilegim
Bnm 0,49du baya baya dusuk
Tercih meselesi, su an bilmiyorum muhtemelen sonlandirmam ama bilmek isterim. Belirsizlik benim icin daha zor. Mesela aptal saptal seylere para harcayacagima onu nasil rahat ettirecegimi arastirip ona para biriktiririm. Benim icim bilmekle rahat ediyor.Ben bu testleri gereksiz buluyorum Anomali olursa aldırabilecek misin bebeğini ?
Bir göz atayım teşekkür ederim canımKüvet seti trendyolda çok daha indirimli oluyor canım ben küvet file kova küçük kovasini katlamalı set olarak 270 TL almıştım o zaman sadece aynı küvet bim de 220 TL gibi bir şeydi
Bunları bilmiyordum, geçmiş olsun çokCorasprini bana ilk bebişin kalbi durduğu için verdi. Kalp durmaları genelde pıhtı atmasından dolayı oluyormuş. Progestanı da aynı şekilde düşük önlemek için verdi sanırım. Corasprini kestik kanamam olduğu için . Progestanı arttırdık. Size ihtiyaç olmadığı için vermemiş olabilir
Her zaman aynı endişeyi taşımışımdır herkes gibi... Ama bilmem birşeyi değiştirmeyecek üzüleceğim ve belki bu stres karnımdayken bebeğimi daha çok etkileyecek... Bir anomlisi varsa yanlış hatırlamıyorsam 6. Aydan sonra eğitimleri başlıyor ve ömür boyuda sürüyor bu hizmet devletin ücretsiz evden alan evine bırakan eğitim merkezleri var onlara kayıt olmak için heyet raporu gerekiyor ... Bedenen veya Beynen bir farklılık farketmiyor... Hatta hafif mental bozukluklar için bile Özel hocalar eğitim veriyor vs vs ... Daha detayıda var tabi.. hepsi hakkında bilgi sahibiyim sizinde aklınızda olsun bunlar rabbim kimseyi çaresiz bir rahatsızlıkla sınamasın inşallahTercih meselesi, su an bilmiyorum muhtemelen sonlandirmam ama bilmek isterim. Belirsizlik benim icin daha zor. Mesela aptal saptal seylere para harcayacagima onu nasil rahat ettirecegimi arastirip ona para biriktiririm. Benim icim bilmekle rahat ediyor.
Yaaaa haftamız bile aynısizinle aynı durumdayız martta kürtaj oldum ve 5+6 hamileyim keseyi göreük kalp atışına iki hafta sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?