- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.061
Ay inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladı
Benim 13 günüm kaldı 2. Trimestra haber veririm biterse.Evet uyku gun içinde bende de var 12.hafta da bitiyor sanırım az kaldı
10.haftamıza girdik buğün bulantı haricinde güzel giden bir hamileliğim var Maşallah arada bir mide yanması yaalnızlık o kadar 1 ay sonra ikili tarama testi yaptırıcam biraz korkim ondan var bu 3.gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olucakKızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
Merhaba bulantılar ne zaman başlıyor acaba10.haftamıza girdik buğün bulantı haricinde güzel giden bir hamileliğim var Maşallah arada bir mide yanması yaalnızlık o kadar 1 ay sonra ikili tarama testi yaptırıcam biraz korkim ondan var bu 3.gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olucaksağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin
Benim ilk 6 hafta oldu sonra tamamen bitti suan 8.haftadaymMerhaba bulantılar ne zaman başlıyor acaba
Benim ilk gebelik 8+3deyim kalp atışını falan duymuştum 1ay sonra gel dedi doktor o bir ay gelmiyor her an merak ediyorum insAllah güzel olur herşey hissetmeyi falanda çok istiyorum hem içimde rahatlar diye10.haftamıza girdik buğün bulantı haricinde güzel giden bir hamileliğim var Maşallah arada bir mide yanması yaalnızlık o kadar 1 ay sonra ikili tarama testi yaptırıcam biraz korkim ondan var bu 3.gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olucaksağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin
Ayyyy gerçekten mi Allahım inşallah böyle devam eder. Kaçıncı haftadan bu müjdeli haberi veriyosun:)Bu arada benim mide bulantım iki gündür azaldı ilaçta almıyorum biraz rahatladım misafir bile kabul ettim
Birde şuan folik asit kullanıyorum kan tahlilinde B12 azıcık düşük çıkmış henüz doktora göstermedim ama arkadaşlarım Yemen'e dikkat et 3aydan sonra multivitamin alırsın acaba doğru mu beklemem onuda bilmiyorum10.haftamıza girdik buğün bulantı haricinde güzel giden bir hamileliğim var Maşallah arada bir mide yanması yaalnızlık o kadar 1 ay sonra ikili tarama testi yaptırıcam biraz korkim ondan var bu 3.gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olucaksağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin
Bugün 10+1 olduk çok şükür, mide bulantılarım bir kaç gündür iyi gibiKızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
10+1Kızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
Biz 8+4’üzKızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
Selamm, benim 10+4 oldu ultrasona göre 3 gün önde gidiyoruz. Bende sadece uykudan uyandığımda midem kıvıl kıvıl oluyor bulantı gibi desem değil, bir de göğüslerim şiş ve dokununca acıyor onun dışında bi belirti yok. Korkum ise 12-14 hafta arası serklaj olcam. Geçen hafta 2 gün adet gibi süren kanamam oldu. İnşallah bi daha olmaz serklajım tehlikeye girer yoksaKızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
Merhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisiniBugün 10+1 olduk çok şükür, mide bulantılarım bir kaç gündür iyi gibib12 eksik çıktı b12 ve folik asit kullanıyorum yine de akşam yatmadan bir tane prilam atıyorum korkudan. Daha önce düşük yaşadığım için akıntı oldu mu hemen bakma hissi geliyor acaba kan mı diye..
Çok fazla uyku hali yaptığı için gece içmemizi istiyorlar aslında. Ben 2 gün sadece gece kullandım ama bir gün sonra bile uyku hali beni mahvettiği için bugün hiç içmedim. Bide gündüz içsem gözümü açamazdım sanırım.Merhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisini
Bence çok iyi bişi buBen annem ve eşim hariç hala kimseye demedim
Yaa bende işte çok zorlandığımı söyledim diye verdi uyku yaparsa yandık işte uyurum artıkÇok fazla uyku hali yaptığı için gece içmemizi istiyorlar aslında. Ben 2 gün sadece gece kullandım ama bir gün sonra bile uyku hali beni mahvettiği için bugün hiç içmedim. Bide gündüz içsem gözümü açamazdım sanırım.
Yavaş salınımlı bir ilaç olduğu için akşamdan tavsiye ediliyor ama kullanmadım ben de daha yorum yapamayacağımMerhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?