2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu arada bir sey almiyorum ama senelerdir ördüğüm amigurumiler var :) yatagin alti oyuncak dolu :) hatta bebek sekeri icin de ufak bir seyler örmek istiyorum. Ama simdilik kendime hedef koydum yarim örülmüş oyuncaklari bitirecegim önce.

Ay inşallah yaa hayırlısıyla. Birileri duyunca nazar olcak diye strese giriyorum yaa herkeste duymuş güya 12hafta bitince dicektim. Annelerim sağolsun kalp atışı duyunca fizandan tebrik mesajları gelmeye başladı
Ben annem ve eşim hariç hala kimseye demedim

Kızlar kimler kaçıncı hafta ne gibi belirtiniz va,ne gibi korkularınız var
10.haftamıza girdik buğün bulantı haricinde güzel giden bir hamileliğim var Maşallah arada bir mide yanması yaalnızlık o kadar 1 ay sonra ikili tarama testi yaptırıcam biraz korkim ondan var bu 3.gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olucak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin

Merhaba bulantılar ne zaman başlıyor acaba

Benim ilk gebelik 8+3deyim kalp atışını falan duymuştum 1ay sonra gel dedi doktor o bir ay gelmiyor her an merak ediyorum insAllah güzel olur herşey hissetmeyi falanda çok istiyorum hem içimde rahatlar diye

Birde şuan folik asit kullanıyorum kan tahlilinde B12 azıcık düşük çıkmış henüz doktora göstermedim ama arkadaşlarım Yemen'e dikkat et 3aydan sonra multivitamin alırsın acaba doğru mu beklemem onuda bilmiyorum

Bugün 10+1 olduk çok şükür, mide bulantılarım bir kaç gündür iyi gibi b12 eksik çıktı b12 ve folik asit kullanıyorum yine de akşam yatmadan bir tane prilam atıyorum korkudan. Daha önce düşük yaşadığım için akıntı oldu mu hemen bakma hissi geliyor acaba kan mı diye..

10+1
Mide bulantım yok ama halsizliğim ve uykulu halim devam ediyor..
Ozel bir korkum yok açıkcası her türlü olumsuz duyguyu da çok hızlı bir sekilde icimden atmaya çalışıyorum Güzel düşünelim hersey güzel olsun

Biz 8+4’üz mide bulantısı yavaşlıyor mu tam olarak emin değilim ama yedikten yarım saat sonra açlık bastırıyor sürekli atıştırıyorum (badem,yoğurt,meyve vb.) yorgunluk ve uyku hali had safhada hala her gün ultrasonda görme isteği var bşr şey olacak korkusu maalesef hep insanın aklında

Selamm, benim 10+4 oldu ultrasona göre 3 gün önde gidiyoruz. Bende sadece uykudan uyandığımda midem kıvıl kıvıl oluyor bulantı gibi desem değil, bir de göğüslerim şiş ve dokununca acıyor onun dışında bi belirti yok. Korkum ise 12-14 hafta arası serklaj olcam. Geçen hafta 2 gün adet gibi süren kanamam oldu. İnşallah bi daha olmaz serklajım tehlikeye girer yoksa

Merhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisini

Ben imom primo folik asit kullanıyorum bir kere bile kusmadım. Hap da küçücük yutması kolay . Folik asit kaynaklı kusma olabilir mi acaba ?

Çok fazla uyku hali yaptığı için gece içmemizi istiyorlar aslında. Ben 2 gün sadece gece kullandım ama bir gün sonra bile uyku hali beni mahvettiği için bugün hiç içmedim. Bide gündüz içsem gözümü açamazdım sanırım.

Yaa bende işte çok zorlandığımı söyledim diye verdi uyku yaparsa yandık işte uyurum artık

Yavaş salınımlı bir ilaç olduğu için akşamdan tavsiye ediliyor ama kullanmadım ben de daha yorum yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…