2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İki tane akşam yatmadan yut canım bütün günün rahat geçiyor gündüz ben atmıyorum çünkü uyku yapıyor. Aç karnına kuzum

B12 olarak ne kullaniyorsunuz

B12 olarak ne kullaniyorsunuz

Yaa bende işte çok zorlandığımı söyledim diye verdi uyku yaparsa yandık işte uyurum artık
Ben raporluyum o yüzden içtim evde sürekli uyku modundaydım. Sanırım çalışırken asla içemem :) he bulantıyı kesti mi eve içtiğim günler yemek yiyebildim ama o uyku sersemlik hali çok rahatsız etti bu sefer. Sizde bi deneyin ama belki olmaz sizde öyle.

Evet kişiden kişiye değişir belki ben bir deneyeyim yada diğer arkadaşların dediği gibi gece içerim uyku yaparsa

Aile hekimim bir de folic asit içeren besinler tüket dedi. İlaç içmeme rağmen. Et, süt, yumurta gibi.

Kızlar doktorunuz ne sıklıkla kontrol e çağırıyor? Birde 2li test yaptircakmisiniz kaçıncı haftada yaptiricaksinz
Ayda 1 kez çağırıyor. Yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaparız dedi doktorumu da çok seviyorum o dediyse vardır bir bildiği diyorum

olsun insallah ilk bebise kavusacaksin hemen ikinci dusunuyor musun ben de oyle bir fikir olusmuyor degil
Cok guzel soru:) ben tek cocugum esim de oyle. Ve tek cocuk igrenc birsey. Hamile kalana kdr en az 2 diyodum ama suan bilmiyorum. Yani bitsnsyi becerebilicek miyim le basliyor muhabbet bir de bizim tup; 2. De tup olucak mantiken e bu fetal dna muahbbeti ve riskleri yas ilerledikce ilerliyor oyuzden suan icin cok erken
Hamilelik ve ilk 6aya bagli sanirim. Anca ozmn yorum yapabilirim

Kizlar bugun aksam 7 gibi kanama oldu oyle damla seklinde felan degil fazla
acile gittik. Normal doktordan once, asistan sorular sordu sonra doktor, telefonda asistana bir seyler sordu derken yarim saate geldi bakti dusuk riski var dedi ilac igne yazdi.

B 12 destekli folik asit kullan tatlım.
3. Aydan sonra folik asit sürecimiz bitiyor doğru multivitamin grubuna geçiyoruz.

Kanama alanı mi olmis canım çok geçmiş olsun

Tatlım sabah bulantısı için yatmadan alman gerekiyor o içip yattığn ilaçların sana faydası olacak çünkü

Kesedemi bisey varmis kanama alani mi olmus dua edelim hep beraberproluton mu yaptilar. O keser aslinda. Smdi nasilsin ne durumdasin? Yatis verdiler mi bugece icin?

Yarın kadın doğum uzmanına gidip teferruatlı bir baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…