- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.081
İki tane akşam yatmadan yut canım bütün günün rahat geçiyor gündüz ben atmıyorum çünkü uyku yapıyor. Aç karnına kuzumMerhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisini
B12 olarak ne kullaniyorsunuzBugün 10+1 olduk çok şükür, mide bulantılarım bir kaç gündür iyi gibib12 eksik çıktı b12 ve folik asit kullanıyorum yine de akşam yatmadan bir tane prilam atıyorum korkudan. Daha önce düşük yaşadığım için akıntı oldu mu hemen bakma hissi geliyor acaba kan mı diye..
B12 olarak ne kullaniyorsunuzBugün 10+1 olduk çok şükür, mide bulantılarım bir kaç gündür iyi gibib12 eksik çıktı b12 ve folik asit kullanıyorum yine de akşam yatmadan bir tane prilam atıyorum korkudan. Daha önce düşük yaşadığım için akıntı oldu mu hemen bakma hissi geliyor acaba kan mı diye..
Ben raporluyum o yüzden içtim evde sürekli uyku modundaydım. Sanırım çalışırken asla içemem :) he bulantıyı kesti mi eve içtiğim günler yemek yiyebildim ama o uyku sersemlik hali çok rahatsız etti bu sefer. Sizde bi deneyin ama belki olmaz sizde öyle.Yaa bende işte çok zorlandığımı söyledim diye verdi uyku yaparsa yandık işte uyurum artık
Benexol b12B12 olarak ne kullaniyorsunuz
Evet kişiden kişiye değişir belki ben bir deneyeyim yada diğer arkadaşların dediği gibi gece içerim uyku yaparsaBen raporluyum o yüzden içtim evde sürekli uyku modundaydım. Sanırım çalışırken asla içemem :) he bulantıyı kesti mi eve içtiğim günler yemek yiyebildim ama o uyku sersemlik hali çok rahatsız etti bu sefer. Sizde bi deneyin ama belki olmaz sizde öyle.
Ayda 1 kez çağırıyor. Yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaparız dedi doktorumu da çok seviyorum o dediyse vardır bir bildiği diyorumKızlar doktorunuz ne sıklıkla kontrol e çağırıyor? Birde 2li test yaptircakmisiniz kaçıncı haftada yaptiricaksinz
Çilekte çok iyi bir folik asit kaynağıAile hekimim bir de folic asit içeren besinler tüket dedi. İlaç içmeme rağmen. Et, süt, yumurta gibi.
Cok guzel soru:) ben tek cocugum esim de oyle. Ve tek cocuk igrenc birsey. Hamile kalana kdr en az 2 diyodum ama suan bilmiyorum. Yani bitsnsyi becerebilicek miyim le basliyor muhabbet bir de bizim tup; 2. De tup olucak mantiken e bu fetal dna muahbbeti ve riskleri yas ilerledikce ilerliyor oyuzden suan icin cok erkenolsun insallah ilk bebise kavusacaksin hemen ikinci dusunuyor musun ben de oyle bir fikir olusmuyor degil
B 12 destekli folik asit kullan tatlım.Birde şuan folik asit kullanıyorum kan tahlilinde B12 azıcık düşük çıkmış henüz doktora göstermedim ama arkadaşlarım Yemen'e dikkat et 3aydan sonra multivitamin alırsın acaba doğru mu beklemem onuda bilmiyorum
Kanama alanı mi olmis canım çok geçmiş olsunKizlar bugun aksam 7 gibi kanama oldu oyle damla seklinde felan degil fazla
acile gittik. Normal doktordan once, asistan sorular sordu sonra doktor, telefonda asistana bir seyler sordu derken yarim saate geldi bakti dusuk riski var dedi ilac igne yazdi.
Tatlım sabah bulantısı için yatmadan alman gerekiyor o içip yattığn ilaçların sana faydası olacak çünküMerhaba bana da doktorum prilam yazdı sabah 2 akşam 2 dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum. Birde ben gece almak istemiyorum gündüz bulanıyor sonuçta sabah içerim 1 tane diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum nasıl gösteriyor etkisini
Ayda bir tatlım ikili test yaptırmayacağımKızlar doktorunuz ne sıklıkla kontrol e çağırıyor? Birde 2li test yaptircakmisiniz kaçıncı haftada yaptiricaksinz
Kesedemi bisey varmis kanama alani mi olmus dua edelim hep beraberKizlar bugun aksam 7 gibi kanama oldu oyle damla seklinde felan degil fazla
acile gittik. Normal doktordan once, asistan sorular sordu sonra doktor, telefonda asistana bir seyler sordu derken yarim saate geldi bakti dusuk riski var dedi ilac igne yazdi.
Yarın kadın doğum uzmanına gidip teferruatlı bir baktır istersenKizlar bugun aksam 7 gibi kanama oldu oyle damla seklinde felan degil fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?