- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.101
ozeldeki doktor kanama alanin var yol bulup cikabilir demisti 2 hafta onceden o mu bilmiyorum ki :/Kanama alanı mi olmis canım çok geçmiş olsun
Progesteron vermişler miydi canimozeldeki doktor kanama alanin var yol bulup cikabilir demisti 2 hafta onceden o mu bilmiyorum ki :/
e devletteki gittigim doktor geldi dedi dusuk riski var dinlen ben de tam anlamadimYarın kadın doğum uzmanına gidip teferruatlı bir baktır istersen
inan hicbir sey anlamadim doktor cok rahatti ayni zamanda gittigim doktor kendisi. kalbi atiyor dedi dusuk riski bu haftalarda oluyormus ya bir ssy de demedi igne ilac o kadar sag ol guzel dualarin icinKesedemi bisey varmis kanama alani mi olmus dua edelim hep beraberproluton mu yaptilar. O keser aslinda. Smdi nasilsin ne durumdasin? Yatis verdiler mi bugece icin?
aslinda kanama alani varken verdi ben kullanmadim suan ilk dega yasadim cok tuhaf hissettimProgesteron vermişler miydi canim
Benim de kanama alanım vardı ama dışarıya akmadi çok şükür sabah akşam 100 mg progesteron verdi doktorum çok şükür bu gittiğimde rahim çekmişti progestoron iyi geliyoraslin
aslinda kanama alani varken verdi ben kullanmadim suan ilk dega yasadim cok tuhaf hissettim
ben de kullanayim madem oyle acaba progesteron degerimiz mi dusuyor zaman icinde saglikli bir sekilde gelsinler insBenim de kanama alanım vardı ama dışarıya akmadi çok şükür sabah akşam 100 mg progesteron verdi doktorum çok şükür bu gittiğimde rahim çekmişti progestoron iyi geliyor
Kanama alanı neden oluyor kimse bilmiyor da progesteron rahmi kalinlastirdigi için çoğu zaman akmadan rahmin içine cekmesini sağlıyorben de kullanayim madem oyle acaba progesteron degerimiz mi dusuyor zaman icinde saglikli bir sekilde gelsinler ins
Kacinci haftadasin sen? Hangi igneyi yaptilar ? Ne ilac verdiler?Yarin baska bi doktora mi gitsen acaba?inan hicbir sey anlamadim doktor cok rahatti ayni zamanda gittigim doktor kendisi. kalbi atiyor dedi dusuk riski bu haftalarda oluyormus ya bir ssy de demedi igne ilac o kadar sag ol guzel dualarin icin
Anladım teşekkür ederim 6. Haftadayım bende başlamadı öyle bulantı var diyemem merak ettimBenim ilk 6 hafta oldu sonra tamamen bitti suan 8.haftadaym
Ayda 1defa gidiyorum 14. Haftadan yaptırıcam bir ay sonra yani 11.hafta ve14.haftalarda yapılıyorKızlar doktorunuz ne sıklıkla kontrol e çağırıyor? Birde 2li test yaptircakmisiniz kaçıncı haftada yaptiricaksinz
2 li test için en iyi hafta 12. Hafta canımAyda 1defa gidiyorum 14. Haftadan yaptırıcam bir ay sonra yani 11.hafta ve14.haftalarda yapılıyor
Canım san yazmaya geldim gittim ama kese gözükmedi 5+5 normalde gözükmesi lazımdı beta değerini hesaplayıncada 6 gün önce kadar 1400 lerdeydi doktor gözükmesi lazımdı dedi.
Teşekür ederim canım2 li test için en iyi hafta 12. Hafta canım
Tekrar HCG istemedi mi doktorunuzCanım san yazmaya geldim gittim ama kese gözükmedi 5+5 normalde gözükmesi lazımdı beta değerini hesaplayıncada 6 gün önce kadar 1400 lerdeydi doktor gözükmesi lazımdı dedi.2 seçenek var dedi cumartesi kesinleşcek, haber edicem
İnsallah canimİnşallah geçsin şu halim canlanayım da heyecanı yaşayayım çok istiyorum ya
Ooo masallah benim daha 8.hafta daBenim 13 günüm kaldı 2. Trimestra haber veririm biterse.
8.haftanın sonlarındaki erken olabilir benim bu sevincimAyyyy gerçekten mi Allahım inşallah böyle devam eder. Kaçıncı haftadan bu müjdeli haberi veriyosun:)
Çilek yiyorum ama hormonlu olduğu için için de hiç rahat değil yerken. Fayda mı veriyor zarar mı bilmiyorum.Çilekte çok iyi bir folik asit kaynağı
Canım beta baktır mutlaka.Canım san yazmaya geldim gittim ama kese gözükmedi 5+5 normalde gözükmesi lazımdı beta değerini hesaplayıncada 6 gün önce kadar 1400 lerdeydi doktor gözükmesi lazımdı dedi.2 seçenek var dedi cumartesi kesinleşcek, haber edicem
10. haftadayim 50mg progestan igne 5 gun ve sabah aksam 200mg progestan hap verdiler. ozeldeki doktoru aradim o da tamam bu sekilde aciklama yeterli dediKacinci haftadasin sen? Hangi igneyi yaptilar ? Ne ilac verdiler?Yarin baska bi doktora mi gitsen acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?