2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesedemi bisey varmis kanama alani mi olmus dua edelim hep beraberproluton mu yaptilar. O keser aslinda. Smdi nasilsin ne durumdasin? Yatis verdiler mi bugece icin?
inan hicbir sey anlamadim doktor cok rahatti ayni zamanda gittigim doktor kendisi. kalbi atiyor dedi dusuk riski bu haftalarda oluyormus ya bir ssy de demedi igne ilac o kadar sag ol guzel dualarin icin

aslin

aslinda kanama alani varken verdi ben kullanmadim suan ilk dega yasadim cok tuhaf hissettim
Benim de kanama alanım vardı ama dışarıya akmadi çok şükür sabah akşam 100 mg progesteron verdi doktorum çok şükür bu gittiğimde rahim çekmişti progestoron iyi geliyor

Benim de kanama alanım vardı ama dışarıya akmadi çok şükür sabah akşam 100 mg progesteron verdi doktorum çok şükür bu gittiğimde rahim çekmişti progestoron iyi geliyor
ben de kullanayim madem oyle acaba progesteron degerimiz mi dusuyor zaman icinde saglikli bir sekilde gelsinler ins

ben de kullanayim madem oyle acaba progesteron degerimiz mi dusuyor zaman icinde saglikli bir sekilde gelsinler ins
Kanama alanı neden oluyor kimse bilmiyor da progesteron rahmi kalinlastirdigi için çoğu zaman akmadan rahmin içine cekmesini sağlıyor

inan hicbir sey anlamadim doktor cok rahatti ayni zamanda gittigim doktor kendisi. kalbi atiyor dedi dusuk riski bu haftalarda oluyormus ya bir ssy de demedi igne ilac o kadar sag ol guzel dualarin icin
Kacinci haftadasin sen? Hangi igneyi yaptilar ? Ne ilac verdiler?Yarin baska bi doktora mi gitsen acaba?

Aylin19 canım nerelerdesin?
Kanaman kesildi mi?
Gittin mi bu hafta doktora?
Canım san yazmaya geldim gittim ama kese gözükmedi 5+5 normalde gözükmesi lazımdı beta değerini hesaplayıncada 6 gün önce kadar 1400 lerdeydi doktor gözükmesi lazımdı dedi. 2 seçenek var dedi cumartesi kesinleşcek, haber edicem

Tekrar HCG istemedi mi doktorunuz

Çilekte çok iyi bir folik asit kaynağı
Çilek yiyorum ama hormonlu olduğu için için de hiç rahat değil yerken. Fayda mı veriyor zarar mı bilmiyorum.
Canım beta baktır mutlaka.
İki seçenek neymiş
Dış gebelik ihtimali varsa mtx iğne ne kadar erken teşhis edilip vurulursan o kadar iyi.

Sağ ya da sol tüpünde ağrı var mı?
Kanama alanı ne durumda?
Kanaman tamamen kesildi mı?

Kacinci haftadasin sen? Hangi igneyi yaptilar ? Ne ilac verdiler?Yarin baska bi doktora mi gitsen acaba?
10. haftadayim 50mg progestan igne 5 gun ve sabah aksam 200mg progestan hap verdiler. ozeldeki doktoru aradim o da tamam bu sekilde aciklama yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…