2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kendini dinlendir iş yapma vücut hassaslasiyor ağırlık var bide son haftalar kemikler yumusuyor daha hassas oluyor

Kendini dinlendir iş yapma vücut hassaslasiyor ağırlık var bide son haftalar kemikler yumusuyor daha hassas oluyor
Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum arada az az öbür sancım oluyor şiddetini ayırt edemiyorum çok müşkül durumdayım Allah yardımcımız olsun kadın olmak ne zor

Hu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMM minnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle

Kızlar ben doğum yaptım Tam 40haftalik
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün Doğum hikayenizi merakla bekliyoruz

Masallah masallah Allah anali babali buyutsun insallah

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
hayırlı olsun sağlıkla büyütün

Gözünüz aydın

Çok teşekkürler bizimde bu 3. Gün azalmaya başladı

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Dün sabah ben ne zaman doğurcam derken şu an oğluşum kollarımda. 39+3 3800 gr 51 cm doğdu.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün nasıl oldu doğumunuz? Hastaneden memnun kaldınız mı ortamdan? Ben de sizi merak ediyordum yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…