- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.001
Kendini dinlendir iş yapma vücut hassaslasiyor ağırlık var bide son haftalar kemikler yumusuyor daha hassas oluyorGünaydın kızlar dünden beri belimde tutulma gibi ağrı var bir kaç egzersiz yapmıştım ters hareket mi yaptım anlamadım yürüyemiyorum bile sol tarafım çok fena. Tuvalete zor gidiyorum uyudum falan hiç düzelme yok ne kadar sürede iyileşir bilmiyorum 40+2deyim. Bu haldeyken sancım olur diye korkmaya başladım, birde sezaryen olmam gerekirse iki ağrı ile bebekle asla ilgilenemem. Dua edin lütfen bana
Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum arada az az öbür sancım oluyor şiddetini ayırt edemiyorum çok müşkül durumdayımKendini dinlendir iş yapma vücut hassaslasiyor ağırlık var bide son haftalar kemikler yumusuyor daha hassas oluyor
Evet canım yarın
AyEvet canım yarın
Tabi ki bildireceğim neler oldu nasıl geçtiAyAllah kavuştursun. İyi ve müsait olunca bize yazmayı unutma.
Hu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMMminnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptımTam 40haftalik
ÖncesiDoğum öncesi mi sonrası mı sonrası ise benimde yanıyor dikislerin bitim yeri
Masallah masallah Allah anali babali buyutsun insallahHu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMMminnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünHu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMMminnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle
hayırlı olsun sağlıkla büyütünKızlar ben doğum yaptımTam 40haftalik
Hu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMMminnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle
Gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptımTam 40haftalik
Oncesi bı kaç gün kasik ve çatı ağrısı yaşadım acilmadan olmuş kontrolunu aksatma simdikiler pek bı aceleci hemen çıkmak istiyorÖncesi
Çok teşekkürlerBen İstanbul'dayım o tekirdağ da yaşıyor doğumdan hemen sonra görüşemedik bende rahatsız etmek istemediğim için çok arayıp sormadım sonrasında konusabildik net bilmiyorum ama bizim ki kuvozde kaldı doktor kontrolünde, sizle aynı durum değildir muhakkak bir şeyler vermişlerdir bebeğe ama mesafe olarak yakın olmadığım için bilemiyorum net olarak yanlış bilgi vermiyim
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünHepinize teşekkür ederim kızlar. Dün sabah ben ne zaman doğurcam derken şu an oğluşum kollarımda. 39+3 3800 gr 51 cm doğdu.
Sancı denen sey zaten kasılmalar canımKizlar ya bişi sorucam dogum icin duzenli sanci sart mi duzenli kasilma da iş goruyor mu
Aaa adet sancisi gibi sancilar olmuyo mu ya. Mesela kasilma dedigim sey bebegin iste karnin bi tarafinda sertlesmesi gibi birsey degil miSancı denen sey zaten kasılmalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?