- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.961
Teşekkürler siz de sorunsuz kucağınıza alın inşallahÇok sevindim sizde sağlıkla büyütün meleğinizi insallahhhbende 13. Haftada soyledi doktor detaylı ultrasonda da söylendi ama yukari çıkar dediler malesef 28.haftada hiç değişiklik yoktu yerinde o yüzden doktorda bu saatten sonra daha zor diye konuştu normalde hiç takmazdım ama şimdi arastirmaya basladim olumlu tecrubeleri okuyunca rahatliyorum acikcasi
Canım 40+4 oluyor ya sen mi istedin artık alalım diye doktorun mu , neden beklemediniz 41 + lara kadarKızlar merhaba, bugün 40+0 olduk. Kontrolümüz vardı sancı yok, keyfi yerinde. Çarşambaya kadar kendi gelmezse suni sancıyla süreci başlatacağız. Daha önce suni sancıyı deneyimleyeniniz oldu mu? Vajinal fitil şeklinde verecekmiş doktorum
Canım daha da gerilememiş ama 1 hafta gerideydi öyle kalmış şükürKızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?
Benimki baş aşağı ama yukarıda dedi daha kanala girmemişCanım daha da gerilememiş ama 1 hafta gerideydi öyle kalmış şükürki dediğin gibi yanılma payı da var ben senden 1 hafta gerideyim benimki de doğum kanalına girmedi, yokluyorum hala makat pozisyonunda sağ kaburgamda takılıyor. Son anda dönen bile varmış, her şey güzel olacak takma kafana kilosunu, pozisyonunu
3.010 du 2820 doğdu normal kilosu 2.7001 kilo bile yanılma oluyor, mm ölçüm hatasıyla hersey değişiyor, çok takma geride ileride.. 2 hafta hepsi normal…
3.010 demişti 2.820 doğdu asıl kilosu 2.700Kızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?
Kaç günlükken düştü canımKızlar göbek bağımız düştü şimdi en önemli kısmı ne yapacağım göbek bağını
42yi beklemeyi düşünüyorum benMerhaba kızlar, benım de bugun 39+0 kontrole gittim hiç bir dogum belirtisi yok. Sanırım bir hafta daha bekleyip suni sancı alacağım gelmezse.
Benim doktorum önermedi beklemeyiz dedi çünkü benim gobek kordonunda bir damar eksik. Ama kilosu iyi çok şükür. Bu da benim gibi bu durumu yaşayanlara umut olsun. Hamılelıgım gercekten streslı gectı ya kılosu dusuk cıkarsa ya erkenden sezaryene alınırsam diye her kontrolde gerildim cunku bebege gıden besin ve oksijenı etkılıyor bu durum. O yüzden 40 dan sonrayı beklemeyeceğiz.42yi beklemeyi düşünüyorum ben
Ben cuma günü 39+5 de gittim hiç bir şey yoktu. Bugün 39+6 sancım geliyor 5-7-10 dakikaya birMerhaba kızlar, benım de bugun 39+0 kontrole gittim hiç bir dogum belirtisi yok. Sanırım bir hafta daha bekleyip suni sancı alacağım gelmezse.
Evet öyle olabiliyormuş sağlıklı olsunlar da önemli değil biraz daha beklerizBen cuma günü 39+5 de gittim hiç bir şey yoktu. Bugün 39+6 sancım geliyor 5-7-10 dakikaya birbüyük ihtimalle başlayacak . Bir anda başlayabiliyor yani
Bu sancı nasıl bir şey oluyor?Ben cuma günü 39+5 de gittim hiç bir şey yoktu. Bugün 39+6 sancım geliyor 5-7-10 dakikaya birbüyük ihtimalle başlayacak . Bir anda başlayabiliyor yani
Şuan benim adet olursun ya birden sancı girer onun gibi oluyor 20-30 saniye sürüyor. Doğum sancisi mi bilmiyorum sıklasmasini bekliyorumBu sancı nasıl bir şey oluyo
Amin inşallah kolay doğumlarımiz olsun inşallahEvet öyle olabiliyormuş sağlıklı olsunlar da önemli değil biraz daha bekleriz
Amin ınsallahAmin inşallah kolay doğumlarımiz olsun inşallah
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?