2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Teşekkürler siz de sorunsuz kucağınıza alın inşallah

Canım 40+4 oluyor ya sen mi istedin artık alalım diye doktorun mu , neden beklemediniz 41 + lara kadar

Canım daha da gerilememiş ama 1 hafta gerideydi öyle kalmış şükür ki dediğin gibi yanılma payı da var ben senden 1 hafta gerideyim benimki de doğum kanalına girmedi, yokluyorum hala makat pozisyonunda sağ kaburgamda takılıyor. Son anda dönen bile varmış, her şey güzel olacak takma kafana kilosunu, pozisyonunu

Bugün çok sessiz buralar. Neler yaptınız kızlar?

Edit. O kadar da sessiz değilmiş benim arka planda açık kalmış, bildirimler gelmemiş.

Benimki baş aşağı ama yukarıda dedi daha kanala girmemiş

3.010 demişti 2.820 doğdu asıl kilosu 2.700

Ben sıkıldım ya beklemekten vazgeçtim artik valla. Bu beyefendinin kendi seçimleri var anladim kabullendim.. yok ana babasinin tanışma yildonumuymus yok bilmem neymiş umuru değil beyefendinin. Nişan gelmemiş olsaydi beklentiye de girmeyecektim

Son düzenleme:
42yi beklemeyi düşünüyorum ben
Benim doktorum önermedi beklemeyiz dedi çünkü benim gobek kordonunda bir damar eksik. Ama kilosu iyi çok şükür. Bu da benim gibi bu durumu yaşayanlara umut olsun. Hamılelıgım gercekten streslı gectı ya kılosu dusuk cıkarsa ya erkenden sezaryene alınırsam diye her kontrolde gerildim cunku bebege gıden besin ve oksijenı etkılıyor bu durum. O yüzden 40 dan sonrayı beklemeyeceğiz.

Merhaba kızlar, benım de bugun 39+0 kontrole gittim hiç bir dogum belirtisi yok. Sanırım bir hafta daha bekleyip suni sancı alacağım gelmezse.
Ben cuma günü 39+5 de gittim hiç bir şey yoktu. Bugün 39+6 sancım geliyor 5-7-10 dakikaya bir büyük ihtimalle başlayacak . Bir anda başlayabiliyor yani

Kızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış 2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…