2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?

Kızlar ben doğum yaptım Tam 40haftalik
Yaa tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

Ben hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?
Bende vardı. 35. Haftadan itibaren midem ağzıma geliyor ve beni uykudan fırlatıyordu. 38. Haftadan sonra doktor Pulcet diye mide koruyucu verdi. Sabahları aç karnına içiyorum ve mide yanmaların gitti. Şu an 39+2 deyim.

Amin kuzum Allah razı olsun. Ben de dediğin gibi primanın premature bezini kullanıyorum. Kıyafetler vs dediğin gibi hep bol bol üstüne. Kıyafetten ziyade uyanmamak problemimiz. Zorla kaldırıyorum. Bugün ben de uyuyakalmışım. Alarmı falan duymamışım. 4 saat aç kalmış yavrum nasıl yapacağım edeceğim hiç bilmiyorum. Yanıma annem geldi sözde ama o da hasta geldi. Ne bana yanaşabiliyor ne bebeğe. Anca evi toplayıp yemek yapıp tek başına takılıyor. Aşırı zorlanıyorum. İnşallah sarılık olmadan,hasta olmadan bu süreci atlatabiliriz

Aminnn biz olduk sarılık 14.6 dedi yarın bidaha kontrol var 2 saate bir emzir düşebilir kendi kendine dedi inşallah dusuyordur canım

O 4 saat uyku sana ne iyi gelmiştir ama ne güzel dinlenmişsindir. Şifa olmuştur.

Benim oluyordu canım son 1 hafta ejderha yuttum sanki ne şurup ne süt fayda etmedi çocuk çok toplanmaya başlamıştı strese girmiş acil sezeryana alındım açılmam flnda başlamıştı sonra 2 dakikada çıkarıp direk solunum desteği verdiler 1 buçuk saat kontrol ihmal etme kişiden kişiye değişir bence sancı durumları yanma fln

Benim pek mide bulantım olmadı hatta hamileliğim boyunca hiç kusmadım. Yedinci ayda falan hafif bir yanma olmuştu sadece ya da altıncı ayda tam hatırlamıyorum.o zamandan beri hiçbir şey yok. Birkaç gündür bulantı var ben de doğum belirtisi mi diye düşündüm bir de uyuyamıyorum. Şimdi uyandım iyiyim gece yatarken oluyor.

Mide yanması 8inci aya kadar bende de oluyodu. Ayva çok iyi geliyor mideye

Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için

Hergün yaşıyorum hem gece hem gündüz gece uykularım uzun zamandır yok huzursuz bacak diye kendime teşhis koydum bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sürekli tuvalete gitme isteği Dr a sorduğumda hepsine normal diyo

Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için
Benimkide sütüm çok ama iki memeyide boşaltıyor bazen hıçkırık tutuyor ağzından geliyor daha devam ediyor normal bence ya

Aaa adet sancisi gibi sancilar olmuyo mu ya. Mesela kasilma dedigim sey bebegin iste karnin bi tarafinda sertlesmesi gibi birsey degil mi
İşte ona bir de adet sancısına benzer bir sancı eşlik ediyor. Benim karnım patlayacak gibi şişiyordu. Bir yandan da önden arkadan adet sancisı gibi sancı vuruyordu aynı zamanda.

Aynen öyle valla somuruyor resmen ama sonunda mama da buluyoruz kendimizi küçücük mide bu kadar yiyince şok oluyoruz
Sürekli çiş yapıyorlar acikiyorlar altını alıyorum kuş gibi ağzını açıyor emziriyorum bu sirada bidaha çiş yapıyor

O bacaklar beni mahvediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…