- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.021
Hu huuuuuu kızlar bu mesajı gece hiç uyumamış ama şimdi aşkla uyuyan, tam bana benzeyen, ve meme aranan bir bebişin annesi olarak yazıyorum. BEN DOĞUM YAPTIIIIMNMMMminnak bi kızımız oldu demek isterdim ama 3900 doğdu tontiş biz iyiyiz , bu arada normal doğum yaptım. Süreç biraz farklı oldu ama doktor vd ebenin kıymetini çok iyi anladım. Bizden haberler böyle
Yaa tebrik ederimKızlar ben doğum yaptımTam 40haftalik
Bende vardı. 35. Haftadan itibaren midem ağzıma geliyor ve beni uykudan fırlatıyordu. 38. Haftadan sonra doktor Pulcet diye mide koruyucu verdi. Sabahları aç karnına içiyorum ve mide yanmaların gitti. Şu an 39+2 deyim.Ben hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?
Amin kuzum Allah razı olsun. Ben de dediğin gibi primanın premature bezini kullanıyorum. Kıyafetler vs dediğin gibi hep bol bol üstüne. Kıyafetten ziyade uyanmamak problemimiz. Zorla kaldırıyorum. Bugün ben de uyuyakalmışım. Alarmı falan duymamışım. 4 saat aç kalmış yavrumAllah analı babalı sağlıkla büyütsün canım gözünüz aydın benim kızıma da 3 kilo demişlerdi 2700 doğdu olsun canları içinde olsun da büyür giderler Prima pramature bez kullanıyorum takımların hiç biri olmuyor zaten 51 cm doğduk bizde
Aminnn biz olduk sarılık 14.6 dedi yarın bidaha kontrol var 2 saate bir emzir düşebilir kendi kendine dedi inşallah dusuyordur canımAmin kuzum Allah razı olsun. Ben de dediğin gibi primanın premature bezini kullanıyorum. Kıyafetler vs dediğin gibi hep bol bol üstüne. Kıyafetten ziyade uyanmamak problemimiz. Zorla kaldırıyorum. Bugün ben de uyuyakalmışım. Alarmı falan duymamışım. 4 saat aç kalmış yavrumnasıl yapacağım edeceğim hiç bilmiyorum. Yanıma annem geldi sözde ama o da hasta geldi. Ne bana yanaşabiliyor ne bebeğe. Anca evi toplayıp yemek yapıp tek başına takılıyor. Aşırı zorlanıyorum. İnşallah sarılık olmadan,hasta olmadan bu süreci atlatabiliriz
O 4 saat uyku sana ne iyi gelmiştir ama ne güzel dinlenmişsindir. Şifa olmuştur.Amin kuzum Allah razı olsun. Ben de dediğin gibi primanın premature bezini kullanıyorum. Kıyafetler vs dediğin gibi hep bol bol üstüne. Kıyafetten ziyade uyanmamak problemimiz. Zorla kaldırıyorum. Bugün ben de uyuyakalmışım. Alarmı falan duymamışım. 4 saat aç kalmış yavrumnasıl yapacağım edeceğim hiç bilmiyorum. Yanıma annem geldi sözde ama o da hasta geldi. Ne bana yanaşabiliyor ne bebeğe. Anca evi toplayıp yemek yapıp tek başına takılıyor. Aşırı zorlanıyorum. İnşallah sarılık olmadan,hasta olmadan bu süreci atlatabiliriz
Benim oluyordu canım son 1 hafta ejderha yuttum sanki ne şurup ne süt fayda etmedi çocuk çok toplanmaya başlamıştı strese girmiş acil sezeryana alındım açılmam flnda başlamıştı sonra 2 dakikada çıkarıp direk solunum desteği verdiler 1 buçuk saat kontrol ihmal etme kişiden kişiye değişir bence sancı durumları yanma flnBen hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?
Bende vardı. 35. Haftadan itibaren midem ağzıma geliyor ve beni uykudan fırlatıyordu. 38. Haftadan sonra doktor Pulcet diye mide koruyucu verdi. Sabahları aç karnına içiyorum ve mide yanmaların gitti. Şu an 39+2 deyim.
Benim pek mide bulantım olmadı hatta hamileliğim boyunca hiç kusmadım. Yedinci ayda falan hafif bir yanma olmuştu sadece ya da altıncı ayda tam hatırlamıyorum.o zamandan beri hiçbir şey yok. Birkaç gündür bulantı var ben de doğum belirtisi mi diye düşündüm bir de uyuyamıyorum. Şimdi uyandım iyiyim gece yatarken oluyor.Benim oluyordu canım son 1 hafta ejderha yuttum sanki ne şurup ne süt fayda etmedi çocuk çok toplanmaya başlamıştı strese girmiş acil sezeryana alındım açılmam flnda başlamıştı sonra 2 dakikada çıkarıp direk solunum desteği verdiler 1 buçuk saat kontrol ihmal etme kişiden kişiye değişir bence sancı durumları yanma fln
Mide yanması 8inci aya kadar bende de oluyodu. Ayva çok iyi geliyor mideyeBen hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?
Canım yetmediğini nereden nasıl anlıyorsunuzKızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için
Hergün yaşıyorum hem gece hem gündüz gece uykularım uzun zamandır yok huzursuz bacak diye kendime teşhis koydum bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sürekli tuvalete gitme isteği Dr a sorduğumda hepsine normal diyoBen hiç uyuyamıyorum bugün aşırı mide yanması var ağrım acım yok ama karnım sertleşiyor. Ya da depremden korktum diye uyuyamıyorum bilmiyorum. Doğum öncesi böyle mide yanması yaşayan var mı?
Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için
İşte ona bir de adet sancısına benzer bir sancı eşlik ediyor. Benim karnım patlayacak gibi şişiyordu. Bir yandan da önden arkadan adet sancisı gibi sancı vuruyordu aynı zamanda.Aaa adet sancisi gibi sancilar olmuyo mu ya. Mesela kasilma dedigim sey bebegin iste karnin bi tarafinda sertlesmesi gibi birsey degil mi
Ben mamayla destekliyorum canım emerken yanağıyla oynuyorum burnuyla oynuyorum uyandırayım diye devamlıkızım sarılık oldu uyuyor bugün hiç durmadan zorla uyandiriyorum az emiyor öyle kalıyor sarılık olanlar ne yaptı bilgi verirlerse sevinirim yarın doktora goturcrz
Ağlıyor ve elimizi ağzına getirdiğimizde ağzını açıp emmek istiyorCanım yetmediğini nereden nasıl anlıyorsunuz
Aynen öyle valla somuruyor resmen ama sonunda mama da buluyoruz kendimizi küçücük mide bu kadar yiyince şok oluyoruzBenimkide sütüm çok ama iki memeyide boşaltıyor bazen hıçkırık tutuyor ağzından geliyor daha devam ediyor normal bence ya
Sürekli çiş yapıyorlar acikiyorlar altını alıyorum kuş gibi ağzını açıyor emziriyorum bu sirada bidaha çiş yapıyorAynen öyle valla somuruyor resmen ama sonunda mama da buluyoruz kendimizi küçücük mide bu kadar yiyince şok oluyoruz
O bacaklar beni mahvediyor zaten.Hergün yaşıyorum hem gece hem gündüz gece uykularım uzun zamandır yok huzursuz bacak diye kendime teşhis koydum bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sürekli tuvalete gitme isteği Dr a sorduğumda hepsine normal diyo
Belki emme refleksinden dolayıdır, emzik bile durdurabilir ağlamasını, bilemedim bu kadar beslemek doğru mu, doymadığı anlamına mı gelir bu aslında doktora sormak lazımAğlıyor ve elimizi ağzına getirdiğimizde ağzını açıp emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?