2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım gözünüz aydın benim kızıma da 3 kilo demişlerdi 2700 doğdu olsun canları içinde olsun da büyür giderler Prima pramature bez kullanıyorum takımların hiç biri olmuyor zaten 51 cm doğduk bizde

Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Günaydın kızlar dünden beri belimde tutulma gibi ağrı var bir kaç egzersiz yapmıştım ters hareket mi yaptım anlamadım yürüyemiyorum bile sol tarafım çok fena. Tuvalete zor gidiyorum uyudum falan hiç düzelme yok ne kadar sürede iyileşir bilmiyorum 40+2deyim. Bu haldeyken sancım olur diye korkmaya başladım, birde sezaryen olmam gerekirse iki ağrı ile bebekle asla ilgilenemem. Dua edin lütfen bana

Doğumdan sonra düzelir, siyatik sinirine baskı yapıyordur bebek… benim de orayla ilgili problemim var bazen tutukluk yapıyo, uzanıp sonrasında biraz yürüyüş yapınca geciyo…

Doğumdan sonra düzelir, siyatik sinirine baskı yapıyordur bebek… benim de orayla ilgili problemim var bazen tutukluk yapıyo, uzanıp sonrasında biraz yürüyüş yapınca geciyo…
Ben şuan hareket bile edemiyorum sol bacak üstüne basamıyorum tutulmuş gibi. Doğumu geçtim şuan inşallah hemen düzelir her hareketimde acı veriyor

Bir buçuk saat araliklarla emzirdim şuan çok şükür atlattık
Evet bir gün baygın gibiydi çok şükür emiyor 14.6 geldi değer 17 olmadan tedaviye gerek yokmuş kendi kendine düşer emiyorsa dedi salı bidaha gostercez topuğu nu deliyorlar içim gidiyor gerek kalmaz inşallah tam atlatırız

Şuan benim adet olursun ya birden sancı girer onun gibi oluyor 20-30 saniye sürüyor. Doğum sancisi mi bilmiyorum sıklasmasini bekliyorum
Dogum sancısı karnın sivrilir kasılır sepsert olur kasiklara doğruda adet ağrısı gibi bi sızlama yayılır 50 saniye sürer sonra karnın yumuşar bu şekilde düzenli aralıklarla gelir

Maşallah aynı şekilde devam et hiç bir şeyi kalmaz zaten düşüşe geçmesi iyi beslendiği anlamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…