- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.981
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
Gözünüz aydınKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
Doktorum kendisi dedi zaten gelişimi tamamlandı daha fazla strese sokmayalım 41e kadar bekleyip diye. Biz de tamam dedik. Kendisi o zamana kadar gelmek isterse çok daha iyi olur tabiiCanım 40+4 oluyor ya sen mi istedin artık alalım diye doktorun mu , neden beklemediniz 41 + lara kadar
Gözünüz aydınKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım gözünüz aydın benim kızıma da 3 kilo demişlerdi 2700 doğdu olsun canları içinde olsun da büyür giderler Prima pramature bez kullanıyorum takımların hiç biri olmuyor zaten 51 cm doğduk bizdeKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlar dün 38+3 te sezaryen ile doğum yaptım. Korktuğum gibi geçmedi. Sandığımdan daha rahatmış2650 gr, 46 cm doğduk biz. Beklenenden küçük geldi kızım. Ama çok şükür bir sıkıntısı yok. Sabah 9 da da çıkışımızı yaptık, evimize geldik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor ❤
9.gün canımKaç günlükken düştü canım
Doğum öncesi mi sonrası mı sonrası ise benimde yanıyor dikislerin bitim yeriKızlar sağ kasık ağrısı normal mi
Benim de çok kasık ağrım oluyor, hemKızlar sağ kasık ağrısı normal mi
Doğumdan sonra düzelir, siyatik sinirine baskı yapıyordur bebek… benim de orayla ilgili problemim var bazen tutukluk yapıyo, uzanıp sonrasında biraz yürüyüş yapınca geciyo…Günaydın kızlar dünden beri belimde tutulma gibi ağrı var bir kaç egzersiz yapmıştım ters hareket mi yaptım anlamadım yürüyemiyorum bile sol tarafım çok fena. Tuvalete zor gidiyorum uyudum falan hiç düzelme yok ne kadar sürede iyileşir bilmiyorum 40+2deyim. Bu haldeyken sancım olur diye korkmaya başladım, birde sezaryen olmam gerekirse iki ağrı ile bebekle asla ilgilenemem. Dua edin lütfen bana
Ben şuan hareket bile edemiyorum sol bacak üstüne basamıyorum tutulmuş gibi. Doğumu geçtim şuan inşallah hemen düzelir her hareketimde acı veriyorDoğumdan sonra düzelir, siyatik sinirine baskı yapıyordur bebek… benim de orayla ilgili problemim var bazen tutukluk yapıyo, uzanıp sonrasında biraz yürüyüş yapınca geciyo…
kızım sarılık oldu uyuyor bugün hiç durmadan zorla uyandiriyorum az emiyor öyle kalıyor sarılık olanlar ne yaptı bilgi verirlerse sevinirim yarın doktora goturcrz
Evet bir gün baygın gibiydi çok şükür emiyor 14.6 geldi değer 17 olmadan tedaviye gerek yokmuş kendi kendine düşer emiyorsa dedi salı bidaha gostercez topuğu nu deliyorlar içim gidiyor gerek kalmaz inşallah tam atlatırızBir buçuk saat araliklarla emzirdim şuan çok şükür atlattık
Dogum sancısı karnın sivrilir kasılır sepsert olur kasiklara doğruda adet ağrısı gibi bi sızlama yayılır 50 saniye sürer sonra karnın yumuşar bu şekilde düzenli aralıklarla gelirŞuan benim adet olursun ya birden sancı girer onun gibi oluyor 20-30 saniye sürüyor. Doğum sancisi mi bilmiyorum sıklasmasini bekliyorum
Maşallah aynı şekilde devam et hiç bir şeyi kalmaz zaten düşüşe geçmesi iyi beslendiği anlamına geliyorEvet bir gün baygın gibiydi çok şükür emiyor 14.6 geldi değer 17 olmadan tedaviye gerek yokmuş kendi kendine düşer emiyorsa dedi salı bidaha gostercez topuğu nu deliyorlar içim gidiyor gerek kalmaz inşallah tam atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?