- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.041
Henüz yorumunu okumamıştım az önce tesadüfen ayva yedim.Mide yanması 8inci aya kadar bende de oluyodu. Ayva çok iyi geliyor mideye
Benim de ellerimde hep uyuşma oluyor ama sanırım üstüne yatıyorum. Bakalım benim son günler artık gelsin istiyorumHergün yaşıyorum hem gece hem gündüz gece uykularım uzun zamandır yok huzursuz bacak diye kendime teşhis koydum bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sürekli tuvalete gitme isteği Dr a sorduğumda hepsine normal diyo
Ya iyi ki doğurmuşuzSürekli çiş yapıyorlar acikiyorlar altını alıyorum kuş gibi ağzını açıyor emziriyorum bu sirada bidaha çiş yapıyor
Hiç bilmiyorum ki bizim de kafamız karışıkBelki emme refleksinden dolayıdır, emzik bile durdurabilir ağlamasını, bilemedim bu kadar beslemek doğru mu, doymadığı anlamına mı gelir bu aslında doktora sormak lazım
Keşke ilk kilo takibine kadar mama vermeseydin, tabii sarılık yoksa. Çünkü bebekler emme refleksleri çok istekli ve kuvvetli insancıklarAğlıyor ve elimizi ağzına getirdiğimizde ağzını açıp emmek istiyor
Memeler arasında gaz cıkarma yapıyosunuz deıl mı? Yapmıyorsanız ondan dolayı da gerı gelıyor olabılırBenimkide sütüm çok ama iki memeyide boşaltıyor bazen hıçkırık tutuyor ağzından geliyor daha devam ediyor normal bence ya
Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan
Ay inşallah sizinki de düşer. En yakın zamanda toparlar kuzumAminnn biz olduk sarılık 14.6 dedi yarın bidaha kontrol var 2 saate bir emzir düşebilir kendi kendine dedi inşallah dusuyordur canım
Ay orası öyle ama kalkamadığımı anlayınca başladım ağlamaya. Arada lohusalık güncellemesi geliyor bana galibaO 4 saat uyku sana ne iyi gelmiştir ama ne güzel dinlenmişsindir. Şifa olmuştur.
Canım bebek strese girmiş ne demek, ntsde kalbi mi hızlı atıyordu?Benim oluyordu canım son 1 hafta ejderha yuttum sanki ne şurup ne süt fayda etmedi çocuk çok toplanmaya başlamıştı strese girmiş acil sezeryana alındım açılmam flnda başlamıştı sonra 2 dakikada çıkarıp direk solunum desteği verdiler 1 buçuk saat kontrol ihmal etme kişiden kişiye değişir bence sancı durumları yanma fln
Cooook gecmis olsunCanim ben mama kullanmadım hiç sagip verdik sonra sık sık emzirdim o sekilde giremiyorum fazla k.bakma kizim hastaydı bebege de geçti onlarla uğraşıyorum surekli
Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için
Benim yok şu anda cumartesi kesildi normalmi bilmiyorumYa iyi ki doğurmuşuzyesinler ne yapalım bu arada kanamalar ne zaman kesilir bizlerin
Yapıyorum ama hiç gaz çıkmıyor canım ilk günler çıkıyordu gaz olmasın diye pek bişey yemiyorum ondan olabilirmikiMemeler arasında gaz cıkarma yapıyosunuz deıl mı? Yapmıyorsanız ondan dolayı da gerı gelıyor olabılır
Ay inşallah sizinki de düşer. En yakın zamanda toparlar kuzum
[/QUO
Aminnn inşallah
Bilmiyorum valla doktor öyle dedi kasılma sertleşme hiç gitmedi benden son gün onami dedi acabaCanım bebek strese girmiş ne demek, ntsde kalbi mi hızlı atıyordu?
İkinci memeden sonra da mı cıkmıyor?Yapıyorum ama hiç gaz çıkmıyor canım ilk günler çıkıyordu gaz olmasın diye pek bişey yemiyorum ondan olabilirmiki
Doğum yaptım diye yazmadı henüz.Oezzi29 doğum yaptım i bugün onun günüydü yazdimi benmi gözden kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?