2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Mide yanması 8inci aya kadar bende de oluyodu. Ayva çok iyi geliyor mideye
Henüz yorumunu okumamıştım az önce tesadüfen ayva yedim. teşekkür ederim.
Benim de ellerimde hep uyuşma oluyor ama sanırım üstüne yatıyorum. Bakalım benim son günler artık gelsin istiyorum

Ağlıyor ve elimizi ağzına getirdiğimizde ağzını açıp emmek istiyor
Keşke ilk kilo takibine kadar mama vermeseydin, tabii sarılık yoksa. Çünkü bebekler emme refleksleri çok istekli ve kuvvetli insancıklar tamamen huysuzlugundan da yapıyor olabilir. Benim kızımda öyleydi çok ağlıyordu ve ben her doktor kontrolünde söyleniyordu. Çok ağlıyor aç mı doymuyor mu diye doktor bir artıyor 1 kg 1200kg almış, ben şimdi bu çocuğa nasıl mama verdireyim yazık annesi diyordu.

Benim miniğin bezleri hep çişli. Kakalı bezi pek olmuyor. Gazını çıkarıyor. Bir rahatsızlık belirtisi vs de yok ama az çıkıyor gibi geliyor bana yani. Normal mi

Canım bebek strese girmiş ne demek, ntsde kalbi mi hızlı atıyordu?

Canim ben mama kullanmadım hiç sagip verdik sonra sık sık emzirdim o sekilde giremiyorum fazla k.bakma kizim hastaydı bebege de geçti onlarla uğraşıyorum surekli
Cooook gecmis olsun
Kızlar benim kız mememi emiyor sonra sütümü sağıp veriyorum sonra yetmiyor mama veriyoruz bu kadar yemesi normal mi yeni doğan için

Benim bebegim de boyle.Asla doyuramiyorum

Yapıyorum ama hiç gaz çıkmıyor canım ilk günler çıkıyordu gaz olmasın diye pek bişey yemiyorum ondan olabilirmiki
İkinci memeden sonra da mı cıkmıyor?
Süt normalde de gaz yapar, bılemedım kı, tecrubelı anneler ne dıyecek bakalımm. Emzırme egıtımınde demıslerdı her memeden sonra gaz cıksrma yapıcaksınız dıye

Bugün kontrole gittim 39+3, ntsde bebek toplanıp gerilince felan bu sancı mi diye cihaza bakıyorum hiç sancım yok 19 20lerde hep, bebegin kalbi o an hızlı atıyor, düşüyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…