- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.081
Bir daha girmedi, üyeliğini pasifleştirdi diye biliyorumEvet ya ne güzel rabbiim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Birsey soracağım bir bayan vardi erken dogum yapip genetik sikintilari vardi bebeginin tekrar yazdi mi o hic birkaç gündür aklıma geliyor iyilermi acaba isminide hatirlayamadim
Yok o bir daha yazmıycam kendinize iyi bakıp falan deyip gitti.Evet ya ne güzel rabbiim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Birsey soracağım bir bayan vardi erken dogum yapip genetik sikintilari vardi bebeginin tekrar yazdi mi o hic birkaç gündür aklıma geliyor iyilermi acaba isminide hatirlayamadim
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar.Kızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla bebeğibe kavuşanlara gözünüzaydın diyorum.
Benin kızım bugün tam 4 haftalık oldu ama şu an yenidoğan yoğunbakımında. Kreşe giden oğlumdan rsv virüsü kaptı ve çok ağır geçiriyor. Lütfen evinize misafir kabul etmeyin. Lütfen bize de dualarınızı gönderin. Çok çok hassaslar
Heeeee aynen öyle ya ama git gide mamayı vermemeye başladım savaş açtım bendeYa aynı durumdayız ben bu kızı nasıl doyurucam diye kendime soruyorum. Emiyo üstüne mama yiyo tekrar beni emiyo babası kucağına aldığında babasında meme arıyo doymuyooo
Bestlak diye bir süt artırıcı var hastaneden çıkarken verdiler birde aktardan anason kimyon rezene aldım çayını yapıyorum baya iyi geldi dene istersenBizde 19 günlük olduk Başta öyle yapmıştım sonra baktım süt artmıyor herkes daha çok emzir diyince mamayı azalttım ama artık bende bu şekilde yapacağım memeden sonra da n az 100 cc zor doyuyor susuyor sonrada uzun süre uyuyor memeyü unutuyor sanki
Çok geçmiş olsun rsv malesef yeni doğan dönemde daha tehlikeli oluyormuş. bizdede kreşe giden abi var misafir kabul etmesek bile onun düzenini bozup göndermemek olmaz sanırım ne yapacaz bilmiyorum tamda hastalık aylarındayızKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla bebeğibe kavuşanlara gözünüzaydın diyorum.
Benin kızım bugün tam 4 haftalık oldu ama şu an yenidoğan yoğunbakımında. Kreşe giden oğlumdan rsv virüsü kaptı ve çok ağır geçiriyor. Lütfen evinize misafir kabul etmeyin. Lütfen bize de dualarınızı gönderin. Çok çok hassaslar
Geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşurKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla bebeğibe kavuşanlara gözünüzaydın diyorum.
Benim kızım eylülden beri hasta. Bir hafta okula gitse, diğer hafta göndermiyorum. Bebek doğunca alsam mı okuldan diyorum ama ne zamana kadar göndermiycem ki, seneye 1. Sınıf.Çok geçmiş olsun rsv malesef yeni doğan dönemde daha tehlikeli oluyormuş. bizdede kreşe giden abi var misafir kabul etmesek bile onun düzenini bozup göndermemek olmaz sanırım ne yapacaz bilmiyorum tamda hastalık aylarındayız
Anason kimyon rezene oranları nasıl, çayı nasıl yapıyorsun? Hepsinden ayrı ayrı var ama internette bir oranlama bulamadımBestlak diye bir süt artırıcı var hastaneden çıkarken verdiler birde aktardan anason kimyon rezene aldım çayını yapıyorum baya iyi geldi dene istersen
Bebeğim iyileştiğinde bağışıklığı bi süre daha zayıf olacak muhtemelen. Okullarda kışın rsv ve influenza salgını sırayla oluyormuş: yani kapıda influenza var şimdi. Biz sanırım oğlumu şubat ayına kadar göndermeyeceğiz. Çünkü benim oğlum da aynı sizin kızınız gibi zaten bi hafta gitse diğer hafta okula gidemiyor hastalıktan. Hem kıyamıyorum çok üzülüyorum onun hayatında böyle bi değişiklik yapacağımız için hem de çok evlatlarımın ikisini de düşünmek zorundayım. Doktor bebeğim için dedi ki bir sonraki üst solunum yolu enf da hemen ciğerlerine iner çok çabuk hastalanır artık dedi.Benim kızım eylülden beri hasta. Bir hafta okula gitse, diğer hafta göndermiyorum. Bebek doğunca alsam mı okuldan diyorum ama ne zamana kadar göndermiycem ki, seneye 1. Sınıf.
Bizim gittiğimiz kbb doktoru kendi 4 yaş kızını kreşten almış. Anneannesiyle evde oturuyor şimdi diyor. Napacağımı şaşırdım artık. Öksürük sesi duymaktan sinirlerim bozuldu artık.Bebeğim iyileştiğinde bağışıklığı bi süre daha zayıf olacak muhtemelen. Okullarda kışın rsv ve influenza salgını sırayla oluyormuş: yani kapıda influenza var şimdi. Biz sanırım oğlumu şubat ayına kadar göndermeyeceğiz. Çünkü benim oğlum da aynı sizin kızınız gibi zaten bi hafta gitse diğer hafta okula gidemiyor hastalıktan. Hem kıyamıyorum çok üzülüyorum onun hayatında böyle bi değişiklik yapacağımız için hem de çok evlatlarımın ikisini de düşünmek zorundayım. Doktor bebeğim için dedi ki bir sonraki üst solunum yolu enf da hemen ciğerlerine iner çok çabuk hastalanır artık dedi.
Geçmiş olsun canım, bugün dayanamayıp doktora gittim baktı iç dikişlerde falan sıkıntı yok kas zedelenmesi yaşıyorsundur dedi voltaren fitil verdi sıcak uygula 3-5 güne geçer dedi inşallah dediği gibi olur. Bugün hastanede tekerlekli sandalyeyle dolaştımB
En yaşadım pazartesi doğum yaptım aynı şeyleri yaşıyorum fitiklasma olmasın diye iç dikiş bitim yerlerini gerdiriyorlarmis ondanmis ağrı birde benim ekstradan sondanin yeri kendimi öyle sıkıyorum ki lavoboda
Çok geçmiş olsunBizim sarılık yukselmis kızlar kontrol vardı test yaptılar 1gece yatış verdiler mavi ışık veriliyor şimdi inşallah duzelir
Cok geçmiş olsun, okula giden cocukla taze bebek cok zormus. Dogum yaptm eve geldigim gun kizlarimin ikiside hastalandi biri ishal kusma, digeri grip oldu şükür bulasmadan atlattik simdide büyük kizim yine hasta grip olms onu incitmeden bebegi sakinmak beni cok yoruyor vallahiKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla bebeğibe kavuşanlara gözünüzaydın diyorum.
Gecmis olsun mavi isik hemen dusuruyormus zaten inşallah hemen taburcu olursunuzBizim sarılık yukselmis kızlar kontrol vardı test yaptılar 1gece yatış verdiler mavi ışık veriliyor şimdi inşallah duzelir
Allah şifa versinKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla bebeğibe kavuşanlara gözünüzaydın diyorum.
İnşallah olmaz yaBebeğim iyileştiğinde bağışıklığı bi süre daha zayıf olacak muhtemelen. Okullarda kışın rsv ve influenza salgını sırayla oluyormuş: yani kapıda influenza var şimdi. Biz sanırım oğlumu şubat ayına kadar göndermeyeceğiz. Çünkü benim oğlum da aynı sizin kızınız gibi zaten bi hafta gitse diğer hafta okula gidemiyor hastalıktan. Hem kıyamıyorum çok üzülüyorum onun hayatında böyle bi değişiklik yapacağımız için hem de çok evlatlarımın ikisini de düşünmek zorundayım. Doktor bebeğim için dedi ki bir sonraki üst solunum yolu enf da hemen ciğerlerine iner çok çabuk hastalanır artık dedi.
Kaç günlük oldunuz?Bizim sarılık yukselmis kızlar kontrol vardı test yaptılar 1gece yatış verdiler mavi ışık veriliyor şimdi inşallah duzelir
11 yaşında oğlum var normalde çok hassasız adı gibi biliyor.Cok geçmiş olsun, okula giden cocukla taze bebek cok zormus. Dogum yaptm eve geldigim gun kizlarimin ikiside hastalandi biri ishal kusma, digeri grip oldu şükür bulasmadan atlattik simdide büyük kizim yine hasta grip olms onu incitmeden bebegi sakinmak beni cok yoruyor vallahi
Gecmis olsun mavi isik hemen dusuruyormus zaten inşallah hemen taburcu olursunuz
Ah canım çok zor ikinci çocukla birincinin de kalbini kırmadan ilişkiyi sürdürebilmek evet. Biz de kardeşinin yanında öksürürken ağzını kapa dedik diye hem daha çok öksürdü hem de yüzüne yüzüne öksürdü. Şimdi perişanız kucağım boş oturuyorum evde öyle bebeğim orda ben burda.11 yaşında oğlum var normalde çok hassasız adı gibi biliyor.
Bebeğin yüzüne hapşırıp öksürüyor nerdeyse.
Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum.
Burnunu silip o eliyle bebeği sevmeye çalışıyor.
Anlatıyorum ama kardeş kıskançlığı olup incinmesin den de korkuyorum. Ama içim içimi de yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?