- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.121
Ben zaten 34te başladımDoktor bana 34’te bırak demişti. 32’de, 36’da bırakan arkadaşlar da oldu burda.
Bilemedim. Bana bundan sonra doğum olsa da sıkıntı olmaz demişti.Ben zaten 34te başladım
35 de bırakılıyor geneldeBen zaten 34te başladım
Senle sat günlermiz çok yakın ben de merak ediyorum ne zaman başlayacak bu doğum dieMerhaba kızlar, doğum yapan annelere soruyorum karnınız aşağı indikten kaç gün sonra doğumunuz başladı? Bende hala tepede duruyor. Acaba ocak annesi mi olacağım diye düşünüyorum. Bebeğin kilosu da maşallah çok iyi böyle giderse sanırım sezaryen olmak zorunda kalacağım. Ameliyat fobim var benim mecbur kalırsam tabi olurum ama gerekmedikçe olmak istemiyorum. Ne nişan var ne sancı ben erken gelcek diye beklerken çocuk trolledi bizidoktor 41 e kadar beklerız diyor yılbasından bır gun onceye denk gelıyor. Tabı bu arada 4 kiloyu geçerse onu bıle bekleyemeyiz diye dusunuyorum. O kadar kafam karısık ki anlatamam.
Vala biz tutamadık çıktı ama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorumBu sene bitmeyen bir illet var, herkes hasta. Dün öğretmeni fotoğraf atmış, sınıfın yarısı yok.
Biz doğurmayanlar bebeleri biraz daha tutalım içimizde.
Bence de bekle. Doktorun herhangi bir sakınca görmüyorsa niye beklemeyesin ki?Kızlar ben 39+5m herhangi bir sancım belirti yok. İnternetten de okudum 41, 42 haftada doğuranlar da çok olmuş özellikle Almanya İngiltere Kanada da 42nin dolmasını bile bekliyorlarmis.
Yeni yil olmasina da 10 gün var 41+3 oluyor, hicbir risk gözükmezse bende beklerim herhalde ne dersiniz
Merhaba nasıl oldu bebeğin sariligi bizde dün gece fototerapi aldık yukselebiliyormus sonra siz atlatabildinizmi nasıl bir yol izliyorsunuzFototerapi sonrasi dusmustu ama iki gundur tekrar yükselişe gectiNe yapacagim bilmiyorum.Cok cok gecmis olsun size
Risk yok derler ama sonra Allah korusun bir şey olsa kendimi kötü hissederim diye de korkuyorum, mesela pazartesi gitmiştim kontrole en son, Perşembe de gidicem bu 3 günde de kakasını yapmış olsa yapar haberim olmaz, ama ben erteleyelm 41+3te dogsun deyipte kakasını yapsa bir sey olsa kendimi suclayip dururum diye korkuyorumBence de bekle. Doktorun herhangi bir sakınca görmüyorsa niye beklemeyesin ki?
İşte bu kanadadaki ingilteredeki çocuklar yapmıyor mu ki kakasını?Risk yok derler ama sonra Allah korusun bir şey olsa kendimi kötü hissederim diye de korkuyorum, mesela pazartesi gitmiştim kontrole en son, Perşembe de gidicem bu 3 günde de kakasını yapmış olsa yapar haberim olmaz, ama ben erteleyelm 41+3te dogsun deyipte kakasını yapsa bir sey olsa kendimi suclayip dururum diye korkuyorum
Aynen doktorum zaten 41beklicez cok normal ilk gebelikte diyip duruyor, hic bir sıkıntı olmazsa 41+3 olsun diye fikir veririm en fazla, bende geç doğmuşum annem hep söylerdi, tabi önceden gelmek ister gelirse de yapacak bir sey yokİşte bu kanadadaki ingilteredeki çocuklar yapmıyor mu ki kakasını?
Yani sen ısrar etme de, doktoruna bırak.
Benim karnımda aşırı sertlik var bugün hiç geçmedi. Ama hala aşağı düşme yok. Karnım patlayacakmış gibi hissediyorum.Senle sat günlermiz çok yakın ben de merak ediyorum ne zaman başlayacak bu doğum diegeceleri yorulduğum zamanlarda biraz ağrım oluyo gibi aha geliyo derken sabah hiçbir şeyim kalmıyo. Karnım aşağıya ineli 45 gün oldu nerdeyse ama hiç belirti yok sanki ( bu çocuk içimde kaldı cidden
Benim kızımda fototerapi sonrası 2 saatte bir beslememe rağmen tekrar değerler artmıştı. Doktor bir meme, iki saat sonra mama olacak şekilde beslememi, 2500 kilo civarı doğan bebeklerin anne sütünü hazmedemediği için böyle olduğunu söylemişti. O şekilde beslenince kısa sürede düzelmişti.Çocuğu sarılık olupta fototerapi alanlar yazabilir mi acaba dönüş alamıyorum soru sorunca tekrarladım i ışık tedaviden sonra nasıl bir yol izlediniz naptiniz
Birde güneş ışığını biliyorum ama evde sıcak elleri hemen üşüyor ciplakmi kiyafetlemi yatırdınız güneşe karşıBenim kızımda fototerapi sonrası 2 saatte bir beslememe rağmen tekrar değerler artmıştı. Doktor bir meme, iki saat sonra mama olacak şekilde beslememi, 2500 kilo civarı doğan bebeklerin anne sütünü hazmedemediği için böyle olduğunu söylemişti. O şekilde beslenince kısa sürede düzelmişti.
Güneş ışığı da fototerapi etkisi yapıyor. Bebeği başına bere şapka takmadan cam önünde yatırabilirsin.
Ben bu sefer hastaneden gelince direkt böyle meme-mama devam etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Biz hipp combiotic 1 numara kullandık sarılık oldu ama fototrrapiye gerek kalmadan atlattıHangi mamayı kullandınız acaba hangisi iyi olurki
Sadece kafasının çıplak olması yeter ama benimki keldi. Kafa zaten çok büyük ya, ordan gerekeni alıyormuş. Kış günü çıplak yatırma. Çok saçlıysa bişey diyemiycem. Yine de yüzünden alır herhalde. Eldiven çıkarıyordu benimki, çok takamadım. Ellerinin burnunun soğuk olması normal demişti doktor. Ensesine göğsüne bak üşüdüğünü anlamak için demişti.Birde güneş ışığını biliyorum ama evde sıcak elleri hemen üşüyor ciplakmi kiyafetlemi yatırdınız güneşe karşı
MaşallahSütüm çok iyi geliyo ama bebiş sürekli emmek istiyor 1 haftada 400 gram aldı mama takviyesi de yaptım. Sürekli emmek istediği için sütümün doğurmadığını düşünüyorum sütümün yarayıp yaramadığını nasıl anlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?