- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.101
Ben sanırım artık psikopata bağlarım bebeğim eve geldiğinde. Dışarı filan da çıkmam bi süre. Eve de misafir kabul etmem.Cok geçmiş olsun, okula giden cocukla taze bebek cok zormus. Dogum yaptm eve geldigim gun kizlarimin ikiside hastalandi biri ishal kusma, digeri grip oldu şükür bulasmadan atlattik simdide büyük kizim yine hasta grip olms onu incitmeden bebegi sakinmak beni cok yoruyor vallahi
Gecmis olsun mavi isik hemen dusuruyormus zaten inşallah hemen taburcu olursunuz
Aminnn inşallah canım sağolÇok geçmiş olsunbir an önce toparlar umarım kuzucuk
Aminn inşallah öyle dedi doktorda inşallah cikariz yarınCok geçmiş olsun, okula giden cocukla taze bebek cok zormus. Dogum yaptm eve geldigim gun kizlarimin ikiside hastalandi biri ishal kusma, digeri grip oldu şükür bulasmadan atlattik simdide büyük kizim yine hasta grip olms onu incitmeden bebegi sakinmak beni cok yoruyor vallahi
Gecmis olsun mavi isik hemen dusuruyormus zaten inşallah hemen taburcu olursunuz
Benim kizimda 11 yas olmak üzere evde en cok o düşkün dakika basindan ayrilmiyor kardesinin annem az uzaktan bakisalim diyorum , elinden seviyorum diyor biİmkide11 yaşında oğlum var normalde çok hassasız adı gibi biliyor.
Bebeğin yüzüne hapşırıp öksürüyor nerdeyse.
Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum.
Burnunu silip o eliyle bebeği sevmeye çalışıyor.
Anlatıyorum ama kardeş kıskançlığı olup incinmesin den de korkuyorum. Ama içim içimi de yiyor.
Biri 5.sinif diğeri 2. Sinif mecbur devam edecek olan bir düzen var bizim evde inşallah en az hastalikla atlatiriz hepsi icin.Ben sanırım artık psikopata bağlarım bebeğim eve geldiğinde. Dışarı filan da çıkmam bi süre. Eve de misafir kabul etmem.
Bizimde kaka da kan vardi laktoz enzimi yetersizmis bi damla verdi biraz rahatladi onunla, bi seviye üstü süt alerjisi .cKizlar hepinize merhaba giremiyorum ya beş gün içinde kaç kişi doğum yaptı acaba aokuyamiyorum da hepiniz iyisinizdir inşallahtelefonu bile elime alamıyorum ya bebeğimle uğraştım ilk üç gün aut yoktu bebeğimin ciisi kanlı geldi iki üç bez çok korktum şükür birşey çıkmadı hep onunla uğraştık kızımda kıskançlık krizi yaşadı hep normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman düşmeye başladı acaba
Ya seninki çok küçük daha 4_5 hatırlıyorum.Ah canım çok zor ikinci çocukla birincinin de kalbini kırmadan ilişkiyi sürdürebilmek evet. Biz de kardeşinin yanında öksürürken ağzını kapa dedik diye hem daha çok öksürdü hem de yüzüne yüzüne öksürdü. Şimdi perişanız kucağım boş oturuyorum evde öyle bebeğim orda ben burda.
Çok korktum inşallah birşeyi yoktur şu an geçmiş şükür beslenme yetersizliği dedilerBenim kizimda 11 yas olmak üzere evde en cok o düşkün dakika basindan ayrilmiyor kardesinin annem az uzaktan bakisalim diyorum , elinden seviyorum diyor biİmkidebilerek yahut kiskanclik eseri olarak yapmiyor ama kucuk kizim sevmeye gittigi an ondan kiskaniyor bebeği ben sevemiyorum kucagima alamiyorum o niye aliyor muhabbeti dönüyor..
Biri 5.sinif diğeri 2. Sinif mecbur devam edecek olan bir düzen var bizim evde inşallah en az hastalikla atlatiriz hepsi icin.
Bizimde kaka da kan vardi laktoz enzimi yetersizmis bi damla verdi biraz rahatladi onunla, bi seviye üstü süt alerjisi .c
Merhaba ayva çekirdeği jeli çok duydum işe yaradığını onu bi deneyin istersenizdoğum yapan arkadaşlar olmuş .hersey yolundadır umarım. Bız 2300 46 cm doğduk 23.11 37+3 de sımdı şükür 3200 u geçtik 3 haftada 1 kılo aldık. 3 saatte bır emzırme 15 dk 15 dk kalanı sağdık yetmediği yerde mama takviyesi verdik. Mama kabız ve gaz yaptığı ıcın bu surecı damla kullanarak hafıflettık. Emzırme ıcın hangi göğüsle bıtırdınse o göğüsle başlamamı söyledi hemsıreler bunun süt artırımında artısı varmış. Gündüz 1-4 arası uyku onerdıler bırde sut ıcın .Belkı ısınıze yarar. Doğumdan sonra çok takıp edemez oldum fırsatını bulduğum eiher an uyuyorum kalanda bebekle uğraşmakla geçiyor. Göğüs yararısı için onerısı olan var mı? Bızımkı tutmak ıcın o kadar çaba harcayınca sınırlenıp damakla eziyor ve yara oluyor maalesef kremler denedim gümüş ucu denedim kına sürdüm ama yok daha çözüm bulamadım.
Bu sene bitmeyen bir illet var, herkes hasta. Dün öğretmeni fotoğraf atmış, sınıfın yarısı yok.Kizlar herkesin ilk çocuklar hasta heralde benim de öyle bebeğin yüzüne özelikle oksuruyir kızım
Doktor bana 34’te bırak demişti. 32’de, 36’da bırakan arkadaşlar da oldu burda.Kızlar merhaba, 37+6 bugn. Progestan kullanıyorum, 3 cm açıklığım var, ağrım sancım yok. Bu dönemlerde progestan kullananınız oldu mu?
Bu aralar biraz sessiz ama doğumlar yeni, herkes emzirmede benceKızlar nasılsınız baya olmuş girmeyeli grubu takip etmeyi geç telefonu unutmuşum bebekleri eve getirdikten sonra hayatım olduğunca değişti bebeklerin gazı yemesi içmesi huzursuzluğu tahlil hastane vs. Zaman nasıl geçmiş anlamıyorum kuvezde bebisi olanlar vardı umarım sağ salim evlerine geçmiştir. Herkesler doğurdu mu bu arada hamilelikte hep birşeyleri sorardık anneler grubuda varmı çünkü şuan bnce daha fazla bilgi paylasimina ihtiyacım var o kdr bilmediğim şey varmış ki sağlıkçı olmama rağmen kendimi çok yetersiz hissettim
doğum yapan arkadaşlar olmuş .hersey yolundadır umarım. Bız 2300 46 cm doğduk 23.11 37+3 de sımdı şükür 3200 u geçtik 3 haftada 1 kılo aldık. 3 saatte bır emzırme 15 dk 15 dk kalanı sağdık yetmediği yerde mama takviyesi verdik. Mama kabız ve gaz yaptığı ıcın bu surecı damla kullanarak hafıflettık. Emzırme ıcın hangi göğüsle bıtırdınse o göğüsle başlamamı söyledi hemsıreler bunun süt artırımında artısı varmış. Gündüz 1-4 arası uyku onerdıler bırde sut ıcın .Belkı ısınıze yarar. Doğumdan sonra çok takıp edemez oldum fırsatını bulduğum eiher an uyuyorum kalanda bebekle uğraşmakla geçiyor. Göğüs yararısı için onerısı olan var mı? Bızımkı tutmak ıcın o kadar çaba harcayınca sınırlenıp damakla eziyor ve yara oluyor maalesef kremler denedim gümüş ucu denedim kına sürdüm ama yok daha çözüm bulamadım.
Ben turkıyede degılım maalesef. Onerıde bulunmadım oyuzden sütle sıkıyorum emdıkce ama bebek bıraz sınırlı hırslanıp kemırıyor resmen ucu oda carlıyor fayda etmedi bırsey. Ayva cekırdegı yazdılar onu bulabılırsem deneyeceğim. Mama için ama çalkalayarak yapılan mamalarda kopuk oluşumundan kaynaklı gaz yapma oranı artıyormuş bn çatal kaşıkla karıştırmaya başladım 3 gündür farkettı. Evet kılo alımı çok şükür ayı nerdeyse 1.300 kılo ole tamamlayacak . Burda çizelge var benim kullandığım. Takıp açısından bana çok faydası oldu. Olmasıngereken zaman / uyguladığım zaman / emzırme - sağma / mama veya anne sütü ne verdıysem bıberonla onun mıktarı ve mama veya anne sütü olarak belırtme ne kadar süt sagdıgım/ popodan ateş ölçme / her seferinde beş degısımı ve cıs kaka kontrolü / sonlu sıcak su torbası degısımı bebek vücudu sıcaklığını korumak ıcın ekstra enerji harcamasın anne karnındaki gıbı sıcak kalsın diye . 3 saatte bır uyguladığımız program bu. Ne yedi ne ıctı ne yaptı kontrol etmek bana baya kolay geldi bu süreçteKendi sutunuzle silin gogsunuzu cok iyi geliyor.Ben bir de sur sagarken geri yaslaniyorum pompanin borusundaki sut gogus basima birikiyor cok iyi geliyor.Cok kotu catlaklarim icin gamlastan pomad kullandim.Ama emerken silinmesi gerekiyor surekli sil tekrar sur vs yorucu oluyor.
Masallah bebis cok iyi kilo almisDamla ve mama olarak ne kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?