2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftanda geldi bebeğin? İyi misiniz şu an?

Merhaba nasıl oldu bebeğin sariligi bizde dün gece fototerapi aldık yukselebiliyormus sonra siz atlatabildinizmi nasıl bir yol izliyorsunuz

11le ciktik fototerapiden tekrar 14e kadar yukseldi sonra 12ye dustu takibi biraktilar.Uzamis sarilik oldugu icin 3 aya kadar uzatabilir ancak artik beyin kan bariyeri olustugu icin endişelenmeyin dediler.Ben bol bol beslemeye çalışıyorum.hem meme hem mama ile.Ama endisem hic gecmiyo malesef.Size de gecmis olsun cok umarim hizlica atlatirsiniz

Benim bazen 2 saat memede kaliyor.Bazen sut sagacak vaktim olmuyor benim memede kaldigi icin surekli.
Kilo alimi cok iyi olmadigindan mama ile destekliyorum ben.Cok uzun sure memede kalmasinin ona cok fazla enerji sarfettirdigini ve emdiginden fazla enerjiyi harcadigini soyledi danisman.

İki saat kalsın dedi mi? Bana 40 dk dan fazla tutma, seni oyuncak yapıyor demişti. Ben de tutuyordum yine de çünkü başka türlü baş edemiyordum.
Yalnızsan sağamazsın tabi. Birisinin destek olması lazım bu süreçte anneyi dinlendirmek ve yardımcı olmak adına. Sinir etmeden mümkünse

Bizim 14.6 idi ilk sonra 16 ya yükseldi bugün 10 günlük olduk inşallah düzelir erken doğum mu sizinkide erken doğum da çok oluyormus

Bizim 14.6 idi ilk sonra 16 ya yükseldi bugün 10 günlük olduk inşallah düzelir erken doğum mu sizinkide erken doğum da çok oluyormus

Erken dogum degil 39 haftalik ama dogum kilosu dusuk.Kilo alimi da iyi degil
Surekli doydu mu doymadi mi sarardi mi sararmadi mi endisesi tasiyorum.Uyusa sarilik yuklseldigi icin mi uyuyor diyorum uyumasa ac oldugu icin mi uyumuyor diyorum..Hastanedeki doktor bana her gun bu cocuk ac diyip durdu saniyorum bundan cok erkilendim hala da iyilesmedigi icin endiselerim devam ediyor.

Baba da saba emzik muamelesi yapmasin dedi ama ayirdigim anda cigliklar koptugu icin bazen uzun sure kalmadina izin veriyorum sonrasinda da mama veriyorum

Baba da saba emzik muamelesi yapmasin dedi ama ayirdigim anda cigliklar koptugu icin bazen uzun sure kalmadina izin veriyorum sonrasinda da mama veriyorum
Seni anlıyorum. Allah kolaylık versin. Sen yine kendi bildiğini yap. Ben de öyle yapıyordum çünkü ama emziğe de alıştırmaya çalış. Emzikle gece uykusu bile değişiyor. Senin dinlenmen de önemli çünkü süt üretimi için, kendi sağlığın için.

İnşallah iyilesirler biran önce 37+0 da doğdu benim kızımda

Bizimdanısman da bır memeyı tamamen emsın, ıkıncı memeyı sagıp ıcırın dedı ılk 15 gun, cok yorulmasın, terlemesın, kılo kaybı olmasın dedı

Doğuranlar gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.

Sanırım 3 kişi kaldık bildiğim en son salı gitmiştim kontrole yarına çağırmıştı bakalım yarın ne diyecek 39+3 oldum egzersizler merdiven çıkma hurma ananas yeme artık tüm tuşlara bastım başka bildiğiniz bişeyler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…