- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.141
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftanda geldi bebeğin? İyi misiniz şu an?Kızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Merhaba nasıl oldu bebeğin sariligi bizde dün gece fototerapi aldık yukselebiliyormus sonra siz atlatabildinizmi nasıl bir yol izliyorsunuz
Maşallahkilo alıyorsa yarıyordur. Onlar sadece açlar diye emmek istemiyorlar. 40 dk emzirme sonrası hala istiyorsa 30 cc mama ver, doymaması imkansız demişti doktor. Emzik verebiliyorsan iyi olur. Ben emzirdikten sonra hem sağdığımı verip hem 60 cc veriyordum mamayı, yine de bu çocuk aç diye bana getiriyorlardı. sonuçta memesiz uyumayan bi çocuğum oldu. 2,5 yaşına kadar da emdi. Ben ettim siz etmeyin.
Mesela diyorlar ya, o doyunca kendi bırakır diye. Ben o nasıl bişey hiç bilmiyorum. Hiç yaşamadım. Biberonu evet, ama memeyi hiç ben yeter artık demeden bırakmadı.
İki saat kalsın dedi mi? Bana 40 dk dan fazla tutma, seni oyuncak yapıyor demişti. Ben de tutuyordum yine de çünkü başka türlü baş edemiyordum.Benim bazen 2 saat memede kaliyor.Bazen sut sagacak vaktim olmuyor benim memede kaldigi icin surekli.
Kilo alimi cok iyi olmadigindan mama ile destekliyorum ben.Cok uzun sure memede kalmasinin ona cok fazla enerji sarfettirdigini ve emdiginden fazla enerjiyi harcadigini soyledi danisman.
Bizim 14.6 idi ilk sonra 16 ya yükseldi bugün 10 günlük olduk inşallah düzelir erken doğum mu sizinkide erken doğum da çok oluyormus11le ciktik fototerapiden tekrar 14e kadar yukseldi sonra 12ye dustu takibi biraktilar.Uzamis sarilik oldugu icin 3 aya kadar uzatabilir ancak artik beyin kan bariyeri olustugu icin endişelenmeyin dediler.Ben bol bol beslemeye çalışıyorum.hem meme hem mama ile.Ama endisem hic gecmiyo malesef.Size de gecmis olsun cok umarim hizlica atlatirsiniz
Bizim 14.6 idi ilk sonra 16 ya yükseldi bugün 10 günlük olduk inşallah düzelir erken doğum mu sizinkide erken doğum da çok oluyormus
İki saat kalsın dedi mi? Bana 40 dk dan fazla tutma, seni oyuncak yapıyor demişti. Ben de tutuyordum yine de çünkü başka türlü baş edemiyordum.
Yalnızsan sağamazsın tabi. Birisinin destek olması lazım bu süreçte anneyi dinlendirmek ve yardımcı olmak adına. Sinir etmeden mümkünse
Seni anlıyorum. Allah kolaylık versin. Sen yine kendi bildiğini yap. Ben de öyle yapıyordum çünküBaba da saba emzik muamelesi yapmasin dedi ama ayirdigim anda cigliklar koptugu icin bazen uzun sure kalmadina izin veriyorum sonrasinda da mama veriyorum
İnşallah iyilesirler biran önce 37+0 da doğdu benim kızımdaErken dogum degil 39 haftalik ama dogum kilosu dusuk.Kilo alimi da iyi degil
Surekli doydu mu doymadi mi sarardi mi sararmadi mi endisesi tasiyorum.Uyusa sarilik yuklseldigi icin mi uyuyor diyorum uyumasa ac oldugu icin mi uyumuyor diyorum..Hastanedeki doktor bana her gun bu cocuk ac diyip durdu saniyorum bundan cok erkilendim hala da iyilesmedigi icin endiselerim devam ediyor.
Rabbim sağ saglim yavruna kavuştursun inşallahKızlar dua eder misiniz bana da yatışım yapıldı doğum başlıyor
Allah bir avazda kurtarsın.Kızlar dua eder misiniz bana da yatışım yapıldı doğum başlıyor
Allah analı babalı büyütsünKızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Bizimdanısman da bır memeyı tamamen emsın, ıkıncı memeyı sagıp ıcırın dedı ılk 15 gun, cok yorulmasın, terlemesın, kılo kaybı olmasın dedıİki saat kalsın dedi mi? Bana 40 dk dan fazla tutma, seni oyuncak yapıyor demişti. Ben de tutuyordum yine de çünkü başka türlü baş edemiyordum.
Yalnızsan sağamazsın tabi. Birisinin destek olması lazım bu süreçte anneyi dinlendirmek ve yardımcı olmak adına. Sinir etmeden mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?