- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.161
Sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallahKızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Insallahh, cok tesekkur ederımSağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Bu çok güzel fikirmiş. Ben bitip bitmediğini anlamıyordum amaBizimdanısman da bır memeyı tamamen emsın, ıkıncı memeyı sagıp ıcırın dedı ılk 15 gun, cok yorulmasın, terlemesın, kılo kaybı olmasın dedı
Her memeyı yemek davetı gıbı dusunun dedı, once corba, sonra anayemek, en son tatlı dedı, bıraz ondan bıraz ondan olmaz dedı, bır meme tamamen bitecek, hanı bazen bıraz ondan bıraz fıgerınden rmzırenler oluyormus, sadece corba ıle beslenmıs oluyormus. Sen tatlı kısmını sagıp vermıssınBu çok güzel fikirmiş. Ben bitip bitmediğini anlamıyordum amasaate bakıp diğerini veriyordum. Sonra kalanları sağıyordum. Benimki bitti diye ağzını çekmiyordu hiç. Belki öyle boş boş emiyordu
Sağdıklarımı da sonraki sefer memeden sonra veriyordum zaten, gerçekten tatlı olmuşHer memeyı yemek davetı gıbı dusunun dedı, once corba, sonra anayemek, en son tatlı dedı, bıraz ondan bıraz ondan olmaz dedı, bır meme tamamen bitecek, hanı bazen bıraz ondan bıraz fıgerınden rmzırenler oluyormus, sadece corba ıle beslenmıs oluyormus. Sen tatlı kısmını sagıp vermıssın
Ay benimde yarın sezeryanim olucak. Heyecandan ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.Kızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAy benimde yarın sezeryanim olucak. Heyecandan ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Bazı bebekler temas bağımlısı olur, benim oğlumda öyleydi. Ay sonuna 2 kg dan fazla kilo aldığı oluyordu. Zaten haftada 400 gr aldıysa gayet yeterli hiç boşuna mama takviyesi yapmayın sadece emzirin bırakın isterse 3 dk da bir emmek istesin. Süreye vakte bakmaksızın emzirin belli ki kokunuzu almak istiyor sürekliSütüm çok iyi geliyo ama bebiş sürekli emmek istiyor 1 haftada 400 gram aldı mama takviyesi de yaptım. Sürekli emmek istediği için sütümün doğurmadığını düşünüyorum sütümün yarayıp yaramadığını nasıl anlayabilirim
Doğum oldu mu acaba sabah yazmıştı hayırlısıyla sağlıkla kavuştunuz inşallahKızlar dua eder misiniz bana da yatışım yapıldı doğum başlıyor
Senin adına ben de heyecanlıyım kuzumKızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Her gün 20 dk sıcak duş, sabah akşam 1 bardak adaçayıDoğuranlar gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.
Sanırım 3 kişi kaldık bildiğim en son salı gitmiştim kontrole yarına çağırmıştı bakalım yarın ne diyecek 39+3 oldum egzersizler merdiven çıkma hurma ananas yeme artık tüm tuşlara bastım başka bildiğiniz bişeyler var mı
Sen de başladın mı tuşlara basmaya?Her gün 20 dk sıcak duş, sabah akşam 1 bardak adaçayı
Aslında başlamak istemiyorm çünkü doktorum prş den ayın 3 üne kadar yok, bu hafta bir hurmaya başladım cumartesi de merdivene başlıcam yine de umarım 3 ünden önce gelmez gelecekse de önümüzdeki prş ye kadar gelsinSen de başladın mı tuşlara basmaya?
Ha bir de her gün sıcak duş alıyorum, yürüyüşü biraz azalttım ben tuvalet sıkıntısı oluyor bir de birden sol bacak arama ağrı giriyor kilitlenip kalıyorum korkutuyor beniAslında başlamak istemiyorm çünkü doktorum prş den ayın 3 üne kadar yok, bu hafta bir hurmaya başladım cumartesi de merdivene başlıcam yine de umarım 3 ünden önce gelmez gelecekse de önümüzdeki prş ye kadar gelsinsen neler yapıyorsun
Neden böyle bişey istiyorsunuz?Ayyy bi tek ben mi kaldım doğum yapmayan?? Yarın 40 haftalık olcamkıslar bugün kontrole gittim. Takıntılıyım biraz doğumda bazı isteklerim var. Göbek kordonunun 5 dk durmasını sonra kesilmesi vs istiyorum. Doktor da bugün dedi o kadar bekletmem. Bi sinir oldum başka doktora randevu aldım salı gününe
Bende yarın 40+0, özel mi devlet miAyyy bi tek ben mi kaldım doğum yapmayan?? Yarın 40 haftalık olcamkıslar bugün kontrole gittim. Takıntılıyım biraz doğumda bazı isteklerim var. Göbek kordonunun 5 dk durmasını sonra kesilmesi vs istiyorum. Doktor da bugün dedi o kadar bekletmem. Bi sinir oldum başka doktora randevu aldım salı gününe
Hemen kesilmesi hem psikolojik hem fizyolojik açıdan çok iyi değil. Kan akımı vs devam ediyor. Anemi riski azalıyor vsNeden böyle bişey istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?