- 8 Mayıs 2018
- 96
- 122
- 93
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.181
ÖzelBende yarın 40+0, özel mi devlet mi
Başlama daha erken bizeAslında başlamak istemiyorm çünkü doktorum prş den ayın 3 üne kadar yok, bu hafta bir hurmaya başladım cumartesi de merdivene başlıcam yine de umarım 3 ünden önce gelmez gelecekse de önümüzdeki prş ye kadar gelsinsen neler yapıyorsun
Ben bacağımı açıp yürüyemiyorum, sanki altımdaki kemikler dağılacak gibi. Penguen gibi yürüyorum.Ha bir de her gün sıcak duş alıyorum, yürüyüşü biraz azalttım ben tuvalet sıkıntısı oluyor bir de birden sol bacak arama ağrı giriyor kilitlenip kalıyorum korkutuyor beniNilsibel
Adaçayı sütü de etkilediği için pek önerilmiyor galibaHer gün 20 dk sıcak duş, sabah akşam 1 bardak adaçayı
Egzersiz hocam başla diyor, başın yerleşmesi lazımmış yerleşmezse zormuş. Erken başlayınca erken doğacak diye bir şey de yok sanırım biz sadece bu yaptıklarımızla yolu kolaylaştırıyormuşuz öyle diyince başlıyim bari dedimBaşlama daha erken bizeben de gün sayıyorum artık, 2 hafta kaldı ama çok yoruldu bedenim. Bebek doğunca daha çok yorulcaz gerçi ama bedenimiz bize ait olacak
Bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor siz araştırın mutlaka, egzersiz hocam söyledi sabah akşam bir bardak için diyeAdaçayı sütü de etkilediği için pek önerilmiyor galiba
MaşallahKızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Bir avazda inşallah nasıl oldu doğum oldu mu?Kızlar suyum geldi galiba ben bi hastaneye gidoyim
Bugün tam acaba naaptın nasılsın diye düşünmüştümKızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Ya ben de düşündükçe heyecanlanıyorum ki bana daha varAy benimde yarın sezeryanim olucak. Heyecandan ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Saka gibi benim 36, 37gibi öyle olmuştu sanki spor yapmışım da hamlamısım gibi , bazen bacağımı birlestiremiyordum bile sonra bu belirtiler bile gitti tamamenBen bacağımı açıp yürüyemiyorum, sanki altımdaki kemikler dağılacak gibi. Penguen gibi yürüyorum.
Evet ya baş kanala tam yerleşmedi inmiş ama yerleşmesi lazımmış hergunum hareketli egzersizleri de izleyip yapıyorum hergun artık bakalım ilk gebelikte çok erkenden yerleşmişti doktorum hep öyle diyordu bunda çok yürüyüş yapamadım ama yinede hareketsiz kalmamaya gayret ettim bakalım ne zaman geleceklerEgzersiz hocam başla diyor, başın yerleşmesi lazımmış yerleşmezse zormuş. Erken başlayınca erken doğacak diye bir şey de yok sanırım biz sadece bu yaptıklarımızla yolu kolaylaştırıyormuşuz öyle diyince başlıyim bari dedim
Senin günün belli oldu mu? Ben 4’üne sezaryen randevusu aldım. Sabah 8’de alacaklar.Maşallahgözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Bir avazda inşallah nasıl oldu doğum oldu mu?
Bugün tam acaba naaptın nasılsın diye düşünmüştüminşallah kolaycacık geçer, bir avazda kucağına alırsın canım
Ya ben de düşündükçe heyecanlanıyorum ki bana daha varçok güzel geçecek ucunda büyük ödül var sağlıkla sıhhatle al kucağına
Yok canım daha belli değil, pazartesi kontrolüm var o gün bir tarih verebilir. Geçen kontrolde doğum için yaklaşık dediği tarih 8 Ocak haftasına geliyor. Ben de sana soracaktım belli oldu mu diyeSenin günün belli oldu mu? Ben 4’üne sezaryen randevusu aldım. Sabah 8’de alacaklar.
Kızlar dua eder misiniz bana da yarışım yapıldı doğum başlıyor
Doğum oldu canım 3 kilo doğdu normal doğum oldu bende bebişte iyiyiz yanımızda çok şülürDoğum oldu mu acaba sabah yazmıştı hayırlısıyla sağlıkla kavuştunuz inşallah
Doğdu canım normal doğum olduMaşallahgözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Bir avazda inşallah nasıl oldu doğum oldu mu?
Bugün tam acaba naaptın nasılsın diye düşünmüştüminşallah kolaycacık geçer, bir avazda kucağına alırsın canım
Ya ben de düşündükçe heyecanlanıyorum ki bana daha varçok güzel geçecek ucunda büyük ödül var sağlıkla sıhhatle al kucağına
Gözün aydın, çok sevindik. Güle güle büyütün.Doğdu canım normal doğum oldu3 kilo doğdu kızım yanımda çok şükür
Doğum oldu canım 3 kilo doğdu normal doğum oldu bende bebişte iyiyiz yanımızda çok şülür
Hiç bize ait olmuyorBaşlama daha erken bizeben de gün sayıyorum artık, 2 hafta kaldı ama çok yoruldu bedenim. Bebek doğunca daha çok yorulcaz gerçi ama bedenimiz bize ait olacak
Bilmiyorum ya, ben sezaryen sonrası 2 günde ayaktaydım, temizlik yapıyordum. 10 günde 20 kilo verdim. Kuş gibi hissetmiştim kendimi. Psikolojik kısmına girmiyorum. İnşallah bu sefer de hemen fiziksel olarak rahatlarım, hiç iyi değilim çünkü. Ne oturduğum yerden kalkabiliyorum, ne yattığım yerde sağdan sola dönebiliyorum. Bedenen 96 yaşındayım.Hiç bize ait olmuyorsüt danası olarak devam ediyoruz. Ye süt olsunlarla surekli ye emzir ye emzir . Kanamalar. Kramplar. Duygusal buhranlar, uykusuz geceler (yüz üstü yatamiyorum hala sadece sebep değişti şimdi memeler yüzünden ) hamilelik zor sonrası daha zormus ama bu sürecin level artarak devam edecegini kabul ettim artık
Benim ilk gebeliğim başından sonuna kadar çok zor geçti. Hatta hep böyle yaşlı kadın gibi mi olucam hiç mi duzelemiycem dedim kendime. Yarın sezeryan olucam umarım duzelirim çocuğuma yetememekten çok korkuyorum çünkü.Bilmiyorum ya, ben sezaryen sonrası 2 günde ayaktaydım, temizlik yapıyordum. 10 günde 20 kilo verdim. Kuş gibi hissetmiştim kendimi. Psikolojik kısmına girmiyorum. İnşallah bu sefer de hemen fiziksel olarak rahatlarım, hiç iyi değilim çünkü. Ne oturduğum yerden kalkabiliyorum, ne yattığım yerde sağdan sola dönebiliyorum. Bedenen 96 yaşındayım.
İnşallah iyi geçer senin de. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Benim ilk gebeliğim başından sonuna kadar çok zor geçti. Hatta hep böyle yaşlı kadın gibi mi olucam hiç mi duzelemiycem dedim kendime. Yarın sezeryan olucam umarım duzelirim çocuğuma yetememekten çok korkuyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?