2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Başlama daha erken bize ben de gün sayıyorum artık, 2 hafta kaldı ama çok yoruldu bedenim. Bebek doğunca daha çok yorulcaz gerçi ama bedenimiz bize ait olacak

Ha bir de her gün sıcak duş alıyorum, yürüyüşü biraz azalttım ben tuvalet sıkıntısı oluyor bir de birden sol bacak arama ağrı giriyor kilitlenip kalıyorum korkutuyor beni Nilsibel
Ben bacağımı açıp yürüyemiyorum, sanki altımdaki kemikler dağılacak gibi. Penguen gibi yürüyorum.

Ya benim bacaklarımdaki ayaklarımdaki sezeryan ödemleri gitti ama ilginç bir şekilde 2 parmağımda kaldı gitmiyor ayağımda işaret ve orta parmağım hala davul gibi bütün ayağım indi o iki parmağım inmedi böyle bişey yaşayan var mı çok saçma duruyor

Başlama daha erken bize ben de gün sayıyorum artık, 2 hafta kaldı ama çok yoruldu bedenim. Bebek doğunca daha çok yorulcaz gerçi ama bedenimiz bize ait olacak
Egzersiz hocam başla diyor, başın yerleşmesi lazımmış yerleşmezse zormuş. Erken başlayınca erken doğacak diye bir şey de yok sanırım biz sadece bu yaptıklarımızla yolu kolaylaştırıyormuşuz öyle diyince başlıyim bari dedim

Kızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Kızlar suyum geldi galiba ben bi hastaneye gidoyim
Bir avazda inşallah nasıl oldu doğum oldu mu?
Kızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Bugün tam acaba naaptın nasılsın diye düşünmüştüm inşallah kolaycacık geçer, bir avazda kucağına alırsın canım
Ay benimde yarın sezeryanim olucak. Heyecandan ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum.
Ya ben de düşündükçe heyecanlanıyorum ki bana daha var çok güzel geçecek ucunda büyük ödül var sağlıkla sıhhatle al kucağına

Ben bacağımı açıp yürüyemiyorum, sanki altımdaki kemikler dağılacak gibi. Penguen gibi yürüyorum.
Saka gibi benim 36, 37gibi öyle olmuştu sanki spor yapmışım da hamlamısım gibi , bazen bacağımı birlestiremiyordum bile sonra bu belirtiler bile gitti tamamen

Evet ya baş kanala tam yerleşmedi inmiş ama yerleşmesi lazımmış hergunum hareketli egzersizleri de izleyip yapıyorum hergun artık bakalım ilk gebelikte çok erkenden yerleşmişti doktorum hep öyle diyordu bunda çok yürüyüş yapamadım ama yinede hareketsiz kalmamaya gayret ettim bakalım ne zaman gelecekler

Senin günün belli oldu mu? Ben 4’üne sezaryen randevusu aldım. Sabah 8’de alacaklar.

Senin günün belli oldu mu? Ben 4’üne sezaryen randevusu aldım. Sabah 8’de alacaklar.
Yok canım daha belli değil, pazartesi kontrolüm var o gün bir tarih verebilir. Geçen kontrolde doğum için yaklaşık dediği tarih 8 Ocak haftasına geliyor. Ben de sana soracaktım belli oldu mu diye (bugün 36+0 oldum)

Doğdu canım normal doğum oldu 3 kilo doğdu kızım yanımda çok şükür

Hiç bize ait olmuyor süt danası olarak devam ediyoruz. Ye süt olsunlarla surekli ye emzir ye emzir . Kanamalar. Kramplar. Duygusal buhranlar, uykusuz geceler (yüz üstü yatamiyorum hala sadece sebep değişti şimdi memeler yüzünden ) hamilelik zor sonrası daha zormus ama bu sürecin level artarak devam edecegini kabul ettim artık

Bilmiyorum ya, ben sezaryen sonrası 2 günde ayaktaydım, temizlik yapıyordum. 10 günde 20 kilo verdim. Kuş gibi hissetmiştim kendimi. Psikolojik kısmına girmiyorum. İnşallah bu sefer de hemen fiziksel olarak rahatlarım, hiç iyi değilim çünkü. Ne oturduğum yerden kalkabiliyorum, ne yattığım yerde sağdan sola dönebiliyorum. Bedenen 96 yaşındayım.

Benim ilk gebeliğim başından sonuna kadar çok zor geçti. Hatta hep böyle yaşlı kadın gibi mi olucam hiç mi duzelemiycem dedim kendime. Yarın sezeryan olucam umarım duzelirim çocuğuma yetememekten çok korkuyorum çünkü.

İnşallah iyi geçer senin de. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…