- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.201
39+5 haftalık hamileyim, benimde karnım yukarıda daha inmedi ve sancılar da daha başlamadı. Genetik galiba.. kuzenlerim ve teyzelerim hep 40’dan sonra rekor 41+3 de doğurmuşlar. Meraktan hepsine tek tek sordumMerhaba kızlar, doğum yapan annelere soruyorum karnınız aşağı indikten kaç gün sonra doğumunuz başladı? Bende hala tepede duruyor. Acaba ocak annesi mi olacağım diye düşünüyorum. Bebeğin kilosu da maşallah çok iyi böyle giderse sanırım sezaryen olmak zorunda kalacağım. Ameliyat fobim var benim mecbur kalırsam tabi olurum ama gerekmedikçe olmak istemiyorum. Ne nişan var ne sancı ben erken gelcek diye beklerken çocuk trolledi bizidoktor 41 e kadar beklerız diyor yılbasından bır gun onceye denk gelıyor. Tabı bu arada 4 kiloyu geçerse onu bıle bekleyemeyiz diye dusunuyorum. O kadar kafam karısık ki anlatamam.
Yok yok bende varimSuanda en eski sat tarihi olup doğurmayan bir ben kaldım herhalde39+6 kontrolden geldim hiçbir belirti sıkıntı yok şuan
Sizi tanımıyorum ama diğer hamileliğiniz de beraber hamileydik hikayenizi biliyorum bende 4, tüp bebekte oğlumu kucağıma aldim kendime benzettigim için sizi hep takipteydim ve de dualarimdaydiniz Rabbim sizede nasip etti şükürler olsun Allah bir avazda kurtarsın evladinizi güzel günlerde büyütünKızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Nasılsın canım doğumun oldumu bebisin nasıl sen nasilsinKızlar, Allah nasip ederse yarın sabh da ben sezeryana gırıyorum, 37+0 olacak, dualarınızı beklerim.. Korkuyorum, heyecanlıyım.. Çok tuhaf duygularım suan
Hayırlı olsun sağlıkla büyütünKızlar benim suyum sarı bi şekilde geldi sapsarı hemen hastaneye geldik kakasını yapmış gece saat 3:53 acil sezaryenle doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşDoğum oldu canım 3 kilo doğdu normal doğum oldu bende bebişte iyiyiz yanımızda çok şülür
Onu da yaşamadım demezsinMerhaba kızlar benim de çarşamba düzenli sancım vardı 13.30daki kontrolde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Perşembe günü saat 10a kadar açıklık artışı için uğraşıldı benim için çok zor bir süreçti doğum yapmayanların gözünü korkutmak istemem herkesin yapısı farklı. Gece doğum olur diye hazırlık yapıldı çok kez ama bebek tam aşağı rahim ağzına inemedi ne kadar uğraştıysam da. Bir de bu ıkınma olayı cok zor geldi bana yapamadım. En son kordon kısa kalmış olabilir vs riske atamayız artık denildi ve tam açıklıkla mecburi sezaryen oldum. Bebiş bunu seçti demekki hayırlısı buymuş bebeğimi riske atamazdım. İki doğum şeklini de yaşamış oldum. Doğum yapacak arkadaşlar hiç korkmasın Allah sabrını kesinlikle veriyor ve her şey bebeğini görene kadar dedikleri doğruymuş
Gözün aydınMerhaba kızlar benim de çarşamba düzenli sancım vardı 13.30daki kontrolde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Perşembe günü saat 10a kadar açıklık artışı için uğraşıldı benim için çok zor bir süreçti doğum yapmayanların gözünü korkutmak istemem herkesin yapısı farklı. Gece doğum olur diye hazırlık yapıldı çok kez ama bebek tam aşağı rahim ağzına inemedi ne kadar uğraştıysam da. Bir de bu ıkınma olayı cok zor geldi bana yapamadım. En son kordon kısa kalmış olabilir vs riske atamayız artık denildi ve tam açıklıkla mecburi sezaryen oldum. Bebiş bunu seçti demekki hayırlısı buymuş bebeğimi riske atamazdım. İki doğum şeklini de yaşamış oldum. Doğum yapacak arkadaşlar hiç korkmasın Allah sabrını kesinlikle veriyor ve her şey bebeğini görene kadar dedikleri doğruymuş
Gözün aydın canım eski mesajlarindan okudum 40+6da doğum yapmış oldun değil mi, aslında bir iki gün hastaneye gitmesen normali beklerler miydi, gittin diye sezeryana almislar gibi mi olmuşMerhaba kızlar benim de çarşamba düzenli sancım vardı 13.30daki kontrolde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Perşembe günü saat 10a kadar açıklık artışı için uğraşıldı benim için çok zor bir süreçti doğum yapmayanların gözünü korkutmak istemem herkesin yapısı farklı. Gece doğum olur diye hazırlık yapıldı çok kez ama bebek tam aşağı rahim ağzına inemedi ne kadar uğraştıysam da. Bir de bu ıkınma olayı cok zor geldi bana yapamadım. En son kordon kısa kalmış olabilir vs riske atamayız artık denildi ve tam açıklıkla mecburi sezaryen oldum. Bebiş bunu seçti demekki hayırlısı buymuş bebeğimi riske atamazdım. İki doğum şeklini de yaşamış oldum. Doğum yapacak arkadaşlar hiç korkmasın Allah sabrını kesinlikle veriyor ve her şey bebeğini görene kadar dedikleri doğruymuş
Gözün aydın canım eski mesajlarindan okudum 40+6da doğum yapmış oldun değil mi, aslında bir iki gün hastaneye gitmesen normali beklerler miydi, gittin diye sezeryana almislar gibi mi olmuş
Teşekkür ederim 39+5 de geldi.Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftanda geldi bebeğin? İyi misiniz şu an?
benim suyum gelince ve kakasını yapınca acil sezaryene alındım39+5 haftalık hamileyim, benimde karnım yukarıda daha inmedi ve sancılar da daha başlamadı. Genetik galiba.. kuzenlerim ve teyzelerim hep 40’dan sonra rekor 41+3 de doğurmuşlar. Meraktan hepsine tek tek sordumo yüzden rahat bir şekilde bekliyorum.
Amin teşekkür ederim.Hayırlı olsun sağlıkla büyütün
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş
Benim de bugün 40 oldu. 7 kat merdiven çıktım az önce yarın ahududu alıcam inşallahBenimde doktorum bugün 41i bekleyecez kendi sancınla gelmesi için dedi 2 gün sonra 40 doluyor pazartesi tekrar gel dedi inşallah şu iki günde gelir 41 de de gelmezse müdahale ile başlatılacak doğum valla herşeyi bebek belirliyor bunu daha iyi anladım o kadar hareket egzersiz yok gelmiyo
Yok canım devlet takipliydim mecburi olmadıkça sezaryene almıyorlar. Hocalar gelip durumu anlattılar. Evet 40 +6ydı. 6 saatte son 2 cm açılmayı bekledik normalde süreç bu kadar uzamazmış. Çok uğraşıldı gerçekten hastane tarafından da ama nasip değişmişGözün aydın canım eski mesajlarindan okudum 40+6da doğum yapmış oldun değil mi, aslında bir iki gün hastaneye gitmesen normali beklerler miydi, gittin diye sezeryana almislar gibi mi olmuş
Gözün aydın canım ben daha beklemedeyimMerhaba kızlar benim de çarşamba düzenli sancım vardı 13.30daki kontrolde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Perşembe günü saat 10a kadar açıklık artışı için uğraşıldı benim için çok zor bir süreçti doğum yapmayanların gözünü korkutmak istemem herkesin yapısı farklı. Gece doğum olur diye hazırlık yapıldı çok kez ama bebek tam aşağı rahim ağzına inemedi ne kadar uğraştıysam da. Bir de bu ıkınma olayı cok zor geldi bana yapamadım. En son kordon kısa kalmış olabilir vs riske atamayız artık denildi ve tam açıklıkla mecburi sezaryen oldum. Bebiş bunu seçti demekki hayırlısı buymuş bebeğimi riske atamazdım. İki doğum şeklini de yaşamış oldum. Doğum yapacak arkadaşlar hiç korkmasın Allah sabrını kesinlikle veriyor ve her şey bebeğini görene kadar dedikleri doğruymuş
Canım cok sık bi şekilde kontrole gidiyorum haftada 2 kere, devlet takipliyim acilden giriyorum iki haftadir felan, doktor 41de mudahale etmeye başlarız dedi zaten daha erken müdahale etmeyiz dedi, herhangi bir risk olusmazsa 41+2 yeniyilda dogmasini teklif edicem, ama suyu gelir kakasini yapar 31 Aralık bile olsa, sezeryan bile deseler kabul ederim, en onemlisi kizimin sağlıklı olmasi, ondan sonra 2024te dogmasi, ondan sonra normal doğum olmasi , dileklerim bu şekildeKumsari sen bekleyecek misin peki bebeğin gelmesini yoksa başlatcak mısın müdahale ile?
Sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsunuz, çok güzelTeşekkür ederim 39+5 de geldi.
benim suyum gelince ve kakasını yapınca acil sezaryene alındım
Amin teşekkür ederim.
Kızlar 20 Aralık karnım gerçekten aşırı şekilde sertleşmişti ve asla yumuşamıyordu ve sürekli tuvaletim geliyordu tuvalete gidiyordum tam anlayamadım meğerse sancım gelmiş. Sonra 1-2 kere sarı bir sızıntı geldi ama ben su olduğunu anladım sızıntı şeklinde geldi ilk başta. Eşimle emin olamadık ama aslında ben emin gibiydim sonra bir anda bir su boşalır gibi bir şey oldu bütün çamaşırımı kapladı. Tabi su olduğunu anladım ama rengi sapsarıydı. Bebekler kakasını yaparsa yeşil olur falan yazıyorlar ama benim sarıydı ve ben kakasını yaptığını anladım. Aler ecele hastaneye gittik gece saat 2:00’ye geliyordu. Doktor normalde doğumunda başladıgını ama 12 saat süreceğini ve bu bebek için risk oluşturacağını söyledi. Sezaryen önerdi ve bende kabul ettim. 1 saat içinde falan aldılar 21 aralık 3:53 de dogum gerceklestı. Yanı sıvınuz sarı gelırse bunu önemseyin. Şu an her şey yolunda sadece bir testte enfeksiyon çıktı akşamüstü tekrar yaptılar onda da çıksaydı küveze girecekti Allah’tan daha yeni yapmış kakayı o yüzden yeşermemiş ve rengi sarıymış.Şu an her şey yolunda.Yarın sabah taburcu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?