- 2 Ocak 2023
- 389
- 324
- 23
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.121
Hiç agrı yok kanama alanı da yok, 2 seçenekten biri dış gebelik, ikincisi oluşmuş ama gelişmedi dedi, ama ben şunu anlamadım senin dış gebelikte beta böyle düzenli artmışmıydıÇilek yiyorum ama hormonlu olduğu için için de hiç rahat değil yerken. Fayda mı veriyor zarar mı bilmiyorum.
Canım beta baktır mutlaka.
İki seçenek neymiş
Dış gebelik ihtimali varsa mtx iğne ne kadar erken teşhis edilip vurulursan o kadar iyi.
Sağ ya da sol tüpünde ağrı var mı?
Kanama alanı ne durumda?
Kanaman tamamen kesildi mı?
Cumartesi gideyim, vajinal bakacak sonra olayı çözer, ona göre kan tah. İster belkiTekrar HCG istemedi mi doktorunuz
Canım san yazmaya geldim gittim ama kese gözükmedi 5+5 normalde gözükmesi lazımdı beta değerini hesaplayıncada 6 gün önce kadar 1400 lerdeydi doktor gözükmesi lazımdı dedi.2 seçenek var dedi cumartesi kesinleşcek, haber edicem
Erken olmasın lütfeenn banada umut ol çünkü artık can yakıcı hale geldi bulantılar8.haftanın sonlarındaki erken olabilir benim bu sevincim
Bence aile hekimine gidin HCG testi verin yükseliş miktarından gebeliğin durumu hakkında az çok bilginiz olurCumartesi gideyim, vajinal bakacak sonra olayı çözer, ona göre kan tah. İster belki
Canım şimdi nasılsın bugün doktora gidecek misin?inan hicbir sey anlamadim doktor cok rahatti ayni zamanda gittigim doktor kendisi. kalbi atiyor dedi dusuk riski bu haftalarda oluyormus ya bir ssy de demedi igne ilac o kadar sag ol guzel dualarin icin
Canım ben ilk beta baktırdığımda 800-900 gibiydi.Hiç agrı yok kanama alanı da yok, 2 seçenekten biri dış gebelik, ikincisi oluşmuş ama gelişmedi dedi, ama ben şunu anlamadım senin dış gebelikte beta böyle düzenli artmışmıydı
Ben düşünüyorum canım hiç ikili test yaptırmayı düşünmüyorum bu hafta doktorumla konuşayım diyorum sen konuştun mu bilgin var mı fiyatları konusunda özellikle bir bilgim yokMerhaba herkese,
Aranızda Nifty testi yaptiran/yaptirmayi düşünen/doktoru mutlaka öneren var mı?
Mutsuzluk ekleniyo istifra ettikçe ben de çok yoruldum umarım bitmiştir mide bulantısıErken olmasın lütfeenn banada umut ol çünkü artık can yakıcı hale geldi bulantılar
Hamilelik belirtileri (bulanti kusma siskinlik vs) 6-12 haftalarda baslayip kaybolabilir diye aciklamisti benim doktorum. Nadiren doguma kadar surermis.Kızlar 9+3 haftalık gebeyim. Üç gün önceye kadar karnım 3-4 aylık gibiydi üç gündür şişkinliğim yok hamile değil gibi karnım. Göğüs hassasiyetim falan hala çok fazla. Pazartesi günü kontrolde kalp atışını dinledik artık riskin yok diyebiliriz doğum yapacağın hastaneye geçebilirsin dedi bi sorun yoktur di mi. Şişkinlikle ilişkilendirmek yanlış mı
Benim de şişkinligim çok vardı prilam içtikten sonra şişkinlik vb geçtiKızlar 9+3 haftalık gebeyim. Üç gün önceye kadar karnım 3-4 aylık gibiydi üç gündür şişkinliğim yok hamile değil gibi karnım. Göğüs hassasiyetim falan hala çok fazla. Pazartesi günü kontrolde kalp atışını dinledik artık riskin yok diyebiliriz doğum yapacağın hastaneye geçebilirsin dedi bi sorun yoktur di mi. Şişkinlikle ilişkilendirmek yanlış mı
Bana da oluyor canım çok normal şişlik gitmiştirKızlar 9+3 haftalık gebeyim. Üç gün önceye kadar karnım 3-4 aylık gibiydi üç gündür şişkinliğim yok hamile değil gibi karnım. Göğüs hassasiyetim falan hala çok fazla. Pazartesi günü kontrolde kalp atışını dinledik artık riskin yok diyebiliriz doğum yapacağın hastaneye geçebilirsin dedi bi sorun yoktur di mi. Şişkinlikle ilişkilendirmek yanlış mı
Evet pantolonlar sıkmaya başladı kilo olmadanHamilelik belirtileri (bulanti kusma siskinlik vs) 6-12 haftalarda baslayip kaybolabilir diye aciklamisti benim doktorum. Nadiren doguma kadar surermis.
Benim de siskinlik cok oluyor gececegi gunu bekliyorum :) haftalardir ilk defa dun disari ciktim, kot sıktı eve zor attim kendimi :) 8+5 im Halbuki hic kilo almadim.
Bence sorun yoktur normal bir durum zaten bundan sonra asıl şişmeye başlıcaz son düz hallerinin keyfini çıkartKızlar 9+3 haftalık gebeyim. Üç gün önceye kadar karnım 3-4 aylık gibiydi üç gündür şişkinliğim yok hamile değil gibi karnım. Göğüs hassasiyetim falan hala çok fazla. Pazartesi günü kontrolde kalp atışını dinledik artık riskin yok diyebiliriz doğum yapacağın hastaneye geçebilirsin dedi bi sorun yoktur di mi. Şişkinlikle ilişkilendirmek yanlış mı
Yaaa Prilam kullanıyodum bi haftadır ondan oldu o zamanBenim de şişkinligim çok vardı prilam içtikten sonra şişkinlik vb geçti
ozéldeki doktora yszdim hemsire ameliyatta cikinca aramasi icin not aldim dedi. progesterona basladim o da bas donmesi yapti ☺ kanama slanlarim vardi 20 gun onceden progestan hap ic demisti ama ne bileyim icmemistim insallah sahlikli bir sekilde duruyordur canim hepimizin insCanım şimdi nasılsın bugün doktora gidecek misin?
nipty needir acabaNipty için Ankara’da fiyat ve kurum önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?