2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hiç agrı yok kanama alanı da yok, 2 seçenekten biri dış gebelik, ikincisi oluşmuş ama gelişmedi dedi, ama ben şunu anlamadım senin dış gebelikte beta böyle düzenli artmışmıydı

canım tüp bebek benim, ilk muayenede doktorum beta 1800 den önce vajinadan kese göremeyiz demişti.
içini ferah tut bence

Cumartesi gideyim, vajinal bakacak sonra olayı çözer, ona göre kan tah. İster belki
Bence aile hekimine gidin HCG testi verin yükseliş miktarından gebeliğin durumu hakkında az çok bilginiz olur

Kızlar 9+3 haftalık gebeyim. Üç gün önceye kadar karnım 3-4 aylık gibiydi üç gündür şişkinliğim yok hamile değil gibi karnım. Göğüs hassasiyetim falan hala çok fazla. Pazartesi günü kontrolde kalp atışını dinledik artık riskin yok diyebiliriz doğum yapacağın hastaneye geçebilirsin dedi bi sorun yoktur di mi. Şişkinlikle ilişkilendirmek yanlış mı

Hiç agrı yok kanama alanı da yok, 2 seçenekten biri dış gebelik, ikincisi oluşmuş ama gelişmedi dedi, ama ben şunu anlamadım senin dış gebelikte beta böyle düzenli artmışmıydı
Canım ben ilk beta baktırdığımda 800-900 gibiydi.
Direk ilk beta ile ayrıntılı usg ye istedi doktorum sağ tüpte odak gördü.
Senin gibi erken dönemde beta takibi yaptırmadım hiç.
Sonra iğne oldum.
1800 e filan yükseldi.
Hem doktorum hem usg uzmanı gördü tüpte keseyi öyle emin oldular.
Betan düştüyse dış gebelik değildir.

Bence de sağlık ocağına git baktır iki dakika.
Yarını bekleme.

Kimyasal gebelik ise vücut atmıştır belki de.
Boşuna dış gebelik iğnesi olma bir de.

Merhaba herkese,
Aranızda Nifty testi yaptiran/yaptirmayi düşünen/doktoru mutlaka öneren var mı?
Ben düşünüyorum canım hiç ikili test yaptırmayı düşünmüyorum bu hafta doktorumla konuşayım diyorum sen konuştun mu bilgin var mı fiyatları konusunda özellikle bir bilgim yok

Hamilelik belirtileri (bulanti kusma siskinlik vs) 6-12 haftalarda baslayip kaybolabilir diye aciklamisti benim doktorum. Nadiren doguma kadar surermis.
Benim de siskinlik cok oluyor gececegi gunu bekliyorum :) haftalardir ilk defa dun disari ciktim, kot sıktı eve zor attim kendimi :) 8+5 im Halbuki hic kilo almadim.

Benim de şişkinligim çok vardı prilam içtikten sonra şişkinlik vb geçti

Bana da oluyor canım çok normal şişlik gitmiştir

Evet pantolonlar sıkmaya başladı kilo olmadan

Bence sorun yoktur normal bir durum zaten bundan sonra asıl şişmeye başlıcaz son düz hallerinin keyfini çıkart

Canım şimdi nasılsın bugün doktora gidecek misin?
ozéldeki doktora yszdim hemsire ameliyatta cikinca aramasi icin not aldim dedi. progesterona basladim o da bas donmesi yapti ☺ kanama slanlarim vardi 20 gun onceden progestan hap ic demisti ama ne bileyim icmemistim insallah sahlikli bir sekilde duruyordur canim hepimizin ins

Herkese merhaba arkadaşlar, ben de 6+5 oldum bugün. Dün randevumuz vardı, her şey normal çok şükür. Ama gece çok hafif bir kanamam, aslında lekelenme tarzı, oldu. Biz büyük bir endişe ve korkuyla en yakın hastaneye koştuk. Her şey normal dedi doktor. Ama iğne oldum, sanırım progestan içerikli. Bir de kasık ağrım için rektal fitil oldum. Bugün itibariyle de progestan 200'e başlıyorum sabah akşam vajinal. Bu kanama beni çok korkuttu, ara ara burayı okuyorum ama kaygı düzeyim bu ara aşırı yüksek olduğu için internetten kendimi uzak tutmaya da çalışıyorum. Bu tür kanama yaşayan arkadaşlarım varsa içimi biraz rahatlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…