2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende şeker çıkınca diyeti abartmiştım. 2 hafta geriye düşmüştü. Sonra bol.proteinle toparladık. Son kontrolde yine yeterince almamıştı ama ben yine biraz azaltmiştım yediklerimi.
Ben kahvaltıda 2 yumurta yiyordum birkac gundür 3 e cıkardım. Yarım avokado, bir yemek kasığı susam ve cörek otu. Öğle ve akşam el ayası büyükluğünde et, ara öğunlerde meyve, çerez ve kabak çekirdeği. Her öğünde de yoğurt yiyorum.

Canım ben zaten diyet yapıyorum sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum biz ona rağmen böyleyiz ve bu canımı çok sıkıyor. Yeme içmemden bağımsız

Karın gelişimi mi iki hafta geride? Benimkinin de kafa ölçüsünün biri ve bacak boyu geride olduğu için iki haftalık gerilik gözüküyor ama karnı gününde olduğu için bi sıkıntı yok diyor doktor.
Sağlık olsun, doğunca toparlar. Benim kızım bir ay geriydi doğduğunda, şimdi sınıfın en uzun kızlarından biri.

Senin bi de ikizler vardı di mi büyük? Doğru mu hatırlıyorum?

Benim bebeğinde aynı kafa ve ayak kemik ölçümü geride ama karın çevresi uyumlu olduğu için bi sıkıntı yok diyor.ayy artık her gece rüyalarımda doğuruyorum sancılanıyorum bugün oğlumun doğum günü bugünü beklese bugün doğsa diyorduk bugünü bile geçti gelmiyor hala

Canım ben zaten diyet yapıyorum sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum biz ona rağmen böyleyiz ve bu canımı çok sıkıyor. Yeme içmemden bağımsız
Anladım. Yemeyle alakalı olduğunu bilmesem alırdım bebeği dedi doktor anne karnında beslenemediği için. Tansiyon falan olçuyor musun? Son haftalarda yukselebiliyormiş ya o da etkiliyor gelişimini bebeğin. Ama belki de farkında olmadan yeterince yememeişsindir. Benim son kontrol zamanın öyle oldu. Doktor dedikten sonra düşününce farkettim.

Evet tansiyonum hep normal. Sadece hastaydım geçen hafta tam vücudumdan balgamı atabilmiş değilim hala gerçi bunun etkisi var mıdır bilmiyorum. Benim doktorum da bir daha kontrol edip gün belirlicek hazır değildim böyle bir şeye şu an elim ayağıma dolandı beynim error veriyor

ama bu yemek olayı gerçekten kafamı çok karıştırıyor, biz yemesek bile bebek bizden besleniyor diye düşünüyorum ben çünkü

Evet canım karın gelişimi geride ve hiç kilo almamış geçen haftadan beri. Boyu bile geçen hafta 48 cm görünüyordu bu ölçümde 46 çıktı nasıl oluyor anlamıyorum

Kızlarrr normal doğumdan korkmayın sakın
Ben dayanamam sandım son zamanlarda epidural istedim ebelerim hiç gerek görmediler ikna ettiler ve hiç pişman değilim herşey kendi kafamızda bitiyomuş suni sancı yok epidural yok kendi sancımla normal doğum yaptım. Evet zor ama inanın bebeğinizi gördüğünüz an herşey herşey bitiyo sabah 9 da gitmiştim hastaneye 17.35 de kucağımdaydı kızım

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün gelişimi nasıl bebeğin her şey yolunda mı?

Ay nice yıllara oğluna. Kreşe gidiyordu sanki. Kaç yaş? Benimki ekim 2018.
Biraz bacağı kısa falan diye üzülüyorum. Neyse erkek çocuk çok güzel olmasına gerek yok, zengin olsun yeter diyorum sonra şaka tabi, sağlıklı olsunlar da.

Evet canım karın gelişimi geride ve hiç kilo almamış geçen haftadan beri. Boyu bile geçen hafta 48 cm görünüyordu bu ölçümde 46 çıktı nasıl oluyor anlamıyorum
Benim doktorum bir haftalık arayla ölçümü birbiriyle kıyaslamayın, iki haftayı kıyaslayın dedi. Çünkü benim de bir haftada bir hafta gerilemiş görünüyordu. Normal sınırlar içinde olunca ölçümler çok önemli değil sanırım.
Bizim bi de böbreklerde genişleme çıktı bu hafta. Haftaya ona bi daha bakacak, gerekirse doğum sonrası yenidoğan ve çocuk doktoruna söyliycez. 20. Haftada vardı öyle bir şey. 26’da düzelmişti.

Merhaba oglunuza genetik testler de yapıldı mı acaba? Doğal yolla gebelik mi ve ameliyatı oldu mu

Bana hiç böyle söylemedi doktorum 4 gün sonra tekrar bakalım gün belirleyelim dedi Cuma da izne ayrılıyor ondan mı bilmiyorum umarım dönüşüne kadar bekletir ocakta gelsin en azından apar topar sezeryana hazır değilim

Ben bu ölçümlere inanmıyorum geçen hafta 2500 dedi kilosuna bu hafta 3 kilo olmuş dedi bir haftada 500 gr almış olamaz heralde iki ölçümden biri belki ikisi de tam değil. Tahmini bişey söylüyorlar

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım. Sen yine de moralini bozmamaya çalış. İnşallah gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…