- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.241
Canım hayırlısı, karnında büyümüyorsa dışarıda büyür kuzu. İçini ferah tut. Haftası iyi, çok erken bir doğum olmayacakKızlar doktordan geliyorum, nst, su, doppler hepsi iyi, bebeğimin hareketleri de güzel hissediyorum. Ama ultrasonda gelişimi 2 hafta geriye düşmüşDoktor riske atmayalım gün belirleyelim dedi, 4 gün sonra yine bekliyor. Bu durumda olan oldu mu aranızda, nasıl bir yol izlediniz?
Gözün aydın maşallah ne güzel geçmiş. Allah analı babalı büyütsünKızlarrr normal doğumdan korkmayın sakın
Ben dayanamam sandım son zamanlarda epidural istedim ebelerim hiç gerek görmediler ikna ettiler ve hiç pişman değilim herşey kendi kafamızda bitiyomuş suni sancı yok epidural yok kendi sancımla normal doğum yaptım. Evet zor ama inanın bebeğinizi gördüğünüz an herşey herşey bitiyo sabah 9 da gitmiştim hastaneye 17.35 de kucağımdaydı kızım
Çok teşekkür ederim evet herşey yolunda çok şükür gelişimi gayet güzelHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün gelişimi nasıl bebeğin her şey yolunda mı?
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözün aydın maşallah ne güzel geçmiş. Allah analı babalı büyütsün
Molfix pure soft sarı paketKizlar prima muadili diye sanirim molfix stoklamistiniz? Mavi paketli olan mi o.
Prima cep yakiyor ilk zamanlari kullanayim diyordum ama kac paket bez bitti simdiden farklı arayisa girdim sleepy aldim sevmedim hisir hışır gibi, ve 1 numarasi acayip kucuk elimdekiler bitince tekrar almam sanirim
Haftan kötü değil. Gün verene kadar da geçer bir hafta daha. Allah'ım en hayırlı ve güzel zamanda versinEvet tansiyonum hep normal. Sadece hastaydım geçen hafta tam vücudumdan balgamı atabilmiş değilim hala gerçi bunun etkisi var mıdır bilmiyorum. Benim doktorum da bir daha kontrol edip gün belirlicek hazır değildim böyle bir şeye şu an elim ayağıma dolandı beynim error veriyor
Ben de öyle düşünüyotdum mantıken. Zaten bir sürü de vitamin kullanıyoruz. Ama bende bariz oldu yani. 2 defa az yedim 2 defa kilo almadı bebeğim. İnsanlar oruç tutuyor hamileyken.ama bu yemek olayı gerçekten kafamı çok karıştırıyor, biz yemesek bile bebek bizden besleniyor diye düşünüyorum ben çünkü
Hep aynı tarafa yatamazsın bence ya. Ben de dönüyorum sağa çünkü uyandığımda uyuşmuş gibi ağrıyor gibi bişey oluyor. Sırt üstü iyi değilmiş. Ben normalde de yatamam hiç sırt üstü. Yüz üstü yatmayı özledim.Bugun 40+1, 12 kilo almışım, bacağımın kemikleri yan yatmaktan ağrıyordu bir de soluma yata yata kalbim sıkışmaya başladı, sağıma da çok yatıyorum o yüzden dönüşümlü bi zarari yok değil mi sağ tarafinda,
Kesinlikle sırtüstü yatamiyorm, nts cekilirken fln yatarsam bebeğin kalbi çok yüksek atıyor, acile alıyorlar, o yüzden evde tekken asla sırtüstü yatmiyorm
Bende merak ediyorum girip yazmadı hiç inşallah bir sıkıntı yoktur
Bebek hareketlerini hissetmiyordum ben sancım olduğunda yada kasılma olduğunda Nst de . Ama kişiden kişiye farklılık gosterebılır.Doğum yapan kızlar benim hiç belirtim yoktu ya, bebek hareketlerini de pek hissetmiyordum o yüzden sık sık kontrole gittim, simdi bebek hareketlerini hep rahmimde hissediyorum, doğum belirtisi mi acaba, başka sancım fln yok ztn
Ben akşam merdiven çıktım resmen sağ kasığımdaydı çocukDoğum yapan kızlar benim hiç belirtim yoktu ya, bebek hareketlerini de pek hissetmiyordum o yüzden sık sık kontrole gittim, simdi bebek hareketlerini hep rahmimde hissediyorum, doğum belirtisi mi acaba, başka sancım fln yok ztn
Seninle günlerimiz ayni miydi canım, sen bir an önce gelsin mi istiyosun artıkBen akşam merdiven çıktım resmen sağ kasığımdaydı çocuk
Evet aynıydı. Ya bir an önce gelsin istemiyorım da 41. hafta olduğunda doktor ben doğumu başlatırım dedi. İstiyorum doğum kendiliğinden başlasın. Kaka yutma vs olayları oluyor ya ondan dolayıSeninle günlerimiz ayni miydi canım, sen bir an önce gelsin mi istiyosun artık
Evet bazen benim de kulağım kıvrılmış oluyor. Nasıl beceriyorsam. Kulaklarım küçük oysaKumsari Nilsibel valla ben de hep yan yatıyorum ama ne tarafa yatarsam o taraftaki kalçamın yanları ağrıyor bi sağ bi sol gece helak oluyorum. Sırt üstü yatmıyorum ama eskaza yatarsam nefesim daralıyor, pozisyon değiştiriyorum. 2 gündür ne tarafıma yattıysam o taraftan kalkıyorum, üzerine uzun süre yattığım için kulağım bile ağrıyor Allah tüm hamişlere sabır versin. Tek derdim bu olsun diyorum
Hepsinden bir çay kaşığı koyuyorum aktardaki kişi öyle söylediAnason kimyon rezene oranları nasıl, çayı nasıl yapıyorsun? Hepsinden ayrı ayrı var ama internette bir oranlama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?