2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar prima muadili diye sanirim molfix stoklamistiniz? Mavi paketli olan mi o.
Prima cep yakiyor ilk zamanlari kullanayim diyordum ama kac paket bez bitti simdiden farklı arayisa girdim sleepy aldim sevmedim hisir hışır gibi, ve 1 numarasi acayip kucuk elimdekiler bitince tekrar almam sanirim

Canım hayırlısı, karnında büyümüyorsa dışarıda büyür kuzu. İçini ferah tut. Haftası iyi, çok erken bir doğum olmayacak İnşallah güzel bir vakitte, sağlıkla sıhhatle gelir yavrucuğun.

Gözün aydın maşallah ne güzel geçmiş. Allah analı babalı büyütsün

Molfix pure soft sarı paket

Haftan kötü değil. Gün verene kadar da geçer bir hafta daha. Allah'ım en hayırlı ve güzel zamanda versin

ama bu yemek olayı gerçekten kafamı çok karıştırıyor, biz yemesek bile bebek bizden besleniyor diye düşünüyorum ben çünkü
Ben de öyle düşünüyotdum mantıken. Zaten bir sürü de vitamin kullanıyoruz. Ama bende bariz oldu yani. 2 defa az yedim 2 defa kilo almadı bebeğim. İnsanlar oruç tutuyor hamileyken.

Bugun 40+1, 12 kilo almışım, bacağımın kemikleri yan yatmaktan ağrıyordu bir de soluma yata yata kalbim sıkışmaya başladı, sağıma da çok yatıyorum o yüzden dönüşümlü bi zarari yok değil mi sağ tarafinda,
Kesinlikle sırtüstü yatamiyorm, nts cekilirken fln yatarsam bebeğin kalbi çok yüksek atıyor, acile alıyorlar, o yüzden evde tekken asla sırtüstü yatmiyorm

Hep aynı tarafa yatamazsın bence ya. Ben de dönüyorum sağa çünkü uyandığımda uyuşmuş gibi ağrıyor gibi bişey oluyor. Sırt üstü iyi değilmiş. Ben normalde de yatamam hiç sırt üstü. Yüz üstü yatmayı özledim.

Kumsari Nilsibel valla ben de hep yan yatıyorum ama ne tarafa yatarsam o taraftaki kalçamın yanları ağrıyor bi sağ bi sol gece helak oluyorum. Sırt üstü yatmıyorum ama eskaza yatarsam nefesim daralıyor, pozisyon değiştiriyorum. 2 gündür ne tarafıma yattıysam o taraftan kalkıyorum, üzerine uzun süre yattığım için kulağım bile ağrıyor Allah tüm hamişlere sabır versin. Tek derdim bu olsun diyorum

Doğum yapan kızlar benim hiç belirtim yoktu ya, bebek hareketlerini de pek hissetmiyordum o yüzden sık sık kontrole gittim, simdi bebek hareketlerini hep rahmimde hissediyorum, doğum belirtisi mi acaba, başka sancım fln yok ztn

Bebek hareketlerini hissetmiyordum ben sancım olduğunda yada kasılma olduğunda Nst de . Ama kişiden kişiye farklılık gosterebılır.

Ben akşam merdiven çıktım resmen sağ kasığımdaydı çocuk

Evet bazen benim de kulağım kıvrılmış oluyor. Nasıl beceriyorsam. Kulaklarım küçük oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…