2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bayağıdır giremiyorum üç kişi iki bebeği bakmakta zorlanıyoruz zombi gibi oldum ablam az önce gitti iki göz iki çeşme ağladım lohusa depresyonunuda dibine kadar yaşıyorumama anne olmak onların sevgisi bambaşka birşey tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere ise zamanında doğumlar diliyorum

Kızlar merhaba yazmayalı uzun zaman oldu çünkü ben doğurdum vakit bulamıyorum telefonu elime almaya da. Normal kontrole gittiğimizde acil sezaryene aldı doktor. Normal doğum olarak ilerliyoduk aslında. Kasım son haftasında geldi bizim cimcime
Zaman çok hızlı geçiyor bi aylık olduk bile
Tek sıkıntımız meme ucumu alamadığı için silikon uç kullanmaya başlamıştım şu anda bırakamıyoruz. Öneriniz varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim

Ay maşallah. Büyütmüşsün bile. Ben üç ay kullanmıştım silikon ucu. Bi zararını görmedim misafirliğe giderken unutmuşum bi kere. Baktım acımıyor bırakmıştık. Benim uç kullanımım benim tatlı canımdan kaynaklıydı biraz. Güle güle büyüt yavruşunu.

Sağ ol canım benim nasıl geçti zaman anlamadım bile.

Normal memeyi de bırakır dediler korkuttular beni silikon uç ile devam etmemeye çalış dediler denedim olmadı aç kalcağına bununla emsin şimdilik dedim bende

Derler derler neler neler derler. Bence çocuğun kendiyle alakalı. Tutacağı varsa tutuyor, bırakacağı varsa bırakıyor. Ben 5. Günden itibaren biberon da kullandım. Kaşık değil normal biberon. Onu da aldı, onu da aldı. Almayıp napıcak aç mı oturcak

Göğüse ilk günler 1 hafta gümüş kapak kullandım şu anda yara fln yok 2 hafta olduk takmiyorum bile artık çocukta sarılık oldu o yüzden ensesini gidiklayarak uyandiriyorum yoksa sürekli uyuyor son ölçüm de yükselmemis bu iyi bişey bence normal günü ayın 1 ri o zaman doğduğunu anlayacak benimki heralde

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş
hayırşı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Sleepy naturel ben de beğenmedim hışırtılı sleepy bio naturel bikaç kere sızma yaptı ama 1 numaradan 2 ye geçince düzeldi naturel gibi naylonumsu da değil
hayırlı olsun sağlıkla büyütün

Kizlar selam, yorumları az çok okudum, doğuran anneler vakit bulamıyor, ben de aynı durumdayım heryerim ağrıyor ve sezeryan sonrası çok acı çekiyorum hala… Ağrı kesicilerle ayaktayim… sütümde çok gelmiyo bir kaç damla sadece, sanırım tıkalı kanallarım… ne yapsam bilmiyorum benim gibi olanlar ne yaptı da açtı yazarsa sevinirim

Hayırlı olsun canım, sorun neydi de hemen sezeryana aldı doktor? Kaç haftalık doğdu bebişin?

Aaa canım hayırlı olsun gelmiş bebişin Doğuranlardan haber alamıyoruz evet sanıyorum çok yoğun geçiyor süreç. Umarım biz de sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize Ağrıların bir an önce bitip sütün de bol bol gelir inş

Canım teşekkür ederim, senin de az kaldı inşallah sağlıkla gelecek o da
İnanılmaz yoğun, altını alıyorsun tam giydirirken yine yapıyo hep baştan tekrarlıyorsun vs… tüm gün bebisle ilgilenip akşama pert… şimdi yattım uyiicam zor ayakta duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…