2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ağrı bendede var daha dikiş yerimin üstü sertleşti mahvediyor beni internetten araştırınca normal yazıyor bebişim de fototerapi sonrası çok şükür taburcu olduğumuz gibi değerler yükselmemis süt için ben rezene içiyorum anasonla canım ek olarak 30cc 2 kez Aptamil veriyorum sarılığı atlatmasi için

Hemen uyu o zaman dinlenmeye ihtiyacın var

Kızlar Sohrab dan haber alan var mı?

Hepinizin bebişlerine sağlıklı bir ömür dilerim, sizlere de geçmiş olsun

Ahhh biz sezeryandsn cekenlerdeniz maalesef, etrafımda neredeyse herkes rahat atlatmış ben de senin gibi bayağı çekiyorum… ama olsun, herseye değer bebeklerimiz benim oğlumda da sarılık bar hafif dedi doktor, gün ışığında camın önünde yatırıyoruz bir de 2-3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama çok az geldiği için her öğün de ben de aptamil le 30-40 ml kadar veriyorum maalesef… başka da bir şey yapamayız… sevindim bebeğinin iyileşmesine, şimdi de inşallah daha iyi olacak

Kizlar nasilsiniz durumunuz nasıl yoğun geciriyorum vala giremiyorum fırsat buldukça da uyuyup dinlenmeye calisyorum iki çocukla daha zor kızım hastaydi kaç gündür ataesi vardı biri susuyor biri ağlıyor şükür bu gün biraz iyi dogurmayanlar sağlıkla alsın insallah kucağına doguranda huzurla büyütsün inşallah

Anne olduktan sonra hepimiz galiba çok yoğunuz geçmiş olsun kizinada

Ben Ocak grubundayım ama 4 aralıkta erken doğum yaptım. Benimde sütüm gelmedi kanallar tıkalı gibiydi gazlı bezi sıcak suyla ıslatıp masaj yaptık. Sert bir masaj annem göğsümü hamur gibi yoğurdu acıyor ama sertlikler gitti kanallar açıldı.

Kızlar geceden beri sancılar 15 dk da bir geliyor düşer diye bekledik hiç azalma yok dakikada ama düzenli 15 dk da bir sancı var oğlumda sabaha kadr 5 dk da bire düşmüş doğuma gitmiştik şimdi ne yapsam bilemedim

Ne yaptın gittin mi doktora? İnşallah kolay geçer kaçıncı haftandasın

Canım spinal mi oldun genel anestezi mi? Ben de bu konuya taktım.

Öncelikle hayırlı olsun bebisin yine de guzel
Bir haftada doğmuş bebeğim, sağlıkla büyüsün inşallah
Çok teşekkür ederim, ben de dün öyle sıcak su torbasıyla denedim
Biraz hala tam açılmadı ama umuyorum ki denedikçe açılacak..

Be
nde silikon koruyucularla krem kullanıyorum ama yine de yara oldu ya çok acı veriyo o ilk tutuşunda
Ense gıdıklamayı deneyim bende
Sarılığın yükselmemesine de çok sevindim bu güzel bişi inşallah geçer gider

Canim
Ben spinal oldum, onun ağrısını vs hiç hissetmedim, ameliyatta güzel geçti ama sonrası sezeryanin bana zor geldi
O Allahın emri zaten her türlü kötü sonrası işte. Kuzenlerimin ikisi de çocuğu çıkarırken mi dikerken mi bulantım oldu, zor tuttum kusmamak için dediler. Sen öyle bişey yaşamadın o zaman? Öksürürüm hapşırırım panik atak geçiririm diye korkuyorum. Sorsan ki hiç geçirdin mi, geçirmedim derdim yok galiba, kafaya takcak şey arıyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…