- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.281
Ağrı bendede var daha dikiş yerimin üstü sertleşti mahvediyor beni internetten araştırınca normal yazıyor bebişim de fototerapi sonrası çok şükür taburcu olduğumuz gibi değerler yükselmemis süt için ben rezene içiyorum anasonla canım ek olarak 30cc 2 kez Aptamil veriyorum sarılığı atlatmasi içinKizlar selam, yorumları az çok okudum, doğuran anneler vakit bulamıyor, ben de aynı durumdayımheryerim ağrıyor ve sezeryan sonrası çok acı çekiyorum hala… Ağrı kesicilerle ayaktayim… sütümde çok gelmiyo bir kaç damla sadece, sanırım tıkalı kanallarım… ne yapsam bilmiyorum benim gibi olanlar ne yaptı da açtı yazarsa sevinirim
Hemen uyu o zaman dinlenmeye ihtiyacın varCanım teşekkür ederim, senin de az kaldı inşallah sağlıkla gelecek o da
İnanılmaz yoğun, altını alıyorsun tam giydirirken yine yapıyo hep baştan tekrarlıyorsun vs…tüm gün bebisle ilgilenip akşama pert… şimdi yattım uyiicam zor ayakta duruyorum
Bizde merak ediyoruz hiç bir haber yokKızlarSohrab dan haber alan var mı?
Hepinizin bebişlerine sağlıklı bir ömür dilerim, sizlere de geçmiş olsun
Ahhh biz sezeryandsn cekenlerdeniz maalesef, etrafımda neredeyse herkes rahat atlatmışAğrı bendede var daha dikiş yerimin üstü sertleşti mahvediyor beni internetten araştırınca normal yazıyor bebişim de fototerapi sonrası çok şükür taburcu olduğumuz gibi değerler yükselmemis süt için ben rezene içiyorum anasonla canım ek olarak 30cc 2 kez Aptamil veriyorum sarılığı atlatmasi için
Ekledim canımCanım Benide eklermisin 37+0da doğdu 11.12.2023
Anne olduktan sonra hepimiz galiba çok yoğunuzKizlar nasilsiniz durumunuz nasıl yoğun geciriyorum vala giremiyorum fırsat buldukça da uyuyup dinlenmeye calisyorum iki çocukla daha zor kızım hastaydi kaç gündür ataesi vardı biri susuyor biri ağlıyor şükür bu gün biraz iyidogurmayanlar sağlıkla alsın insallah kucağına doguranda huzurla büyütsün inşallah
Ben Ocak grubundayım ama 4 aralıkta erken doğum yaptım. Benimde sütüm gelmedi kanallar tıkalı gibiydi gazlı bezi sıcak suyla ıslatıp masaj yaptık. Sert bir masaj annem göğsümü hamur gibi yoğurdu acıyor ama sertlikler gitti kanallar açıldı.Kizlar selam, yorumları az çok okudum, doğuran anneler vakit bulamıyor, ben de aynı durumdayımheryerim ağrıyor ve sezeryan sonrası çok acı çekiyorum hala… Ağrı kesicilerle ayaktayim… sütümde çok gelmiyo bir kaç damla sadece, sanırım tıkalı kanallarım… ne yapsam bilmiyorum benim gibi olanlar ne yaptı da açtı yazarsa sevinirim
Ne yaptın gittin mi doktora? İnşallah kolay geçerKızlar geceden beri sancılar 15 dk da bir geliyor düşer diye bekledik hiç azalma yok dakikada ama düzenli 15 dk da bir sancı var oğlumda sabaha kadr 5 dk da bire düşmüş doğuma gitmiştik şimdi ne yapsam bilemedim
Canım spinal mi oldun genel anestezi mi? Ben de bu konuya taktım.Ahhh biz sezeryandsn cekenlerdeniz maalesef, etrafımda neredeyse herkes rahat atlatmışben de senin gibi bayağı çekiyorum… ama olsun, herseye değer bebeklerimiz benim oğlumda da sarılık bar hafif dedi doktor, gün ışığında camın önünde yatırıyoruz bir de 2-3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama çok az geldiği için her öğün de ben de aptamil le 30-40 ml kadar veriyorum maalesef… başka da bir şey yapamayız… sevindim bebeğinin iyileşmesine, şimdi de inşallah daha iyi olacak
Şimdi gidiyoruz 40+0 DayımNe yaptın gittin mi doktora? İnşallah kolay geçerkaçıncı haftandasın
Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin.Şimdi gidiyoruz 40+0 Dayım
CanimCanım spinal mi oldun genel anestezi mi? Ben de bu konuya taktım.
Öncelikle hayırlı olsun bebisinBen Ocak grubundayım ama 4 aralıkta erken doğum yaptım. Benimde sütüm gelmedi kanallar tıkalı gibiydi gazlı bezi sıcak suyla ıslatıp masaj yaptık. Sert bir masaj annem göğsümü hamur gibi yoğurdu acıyor ama sertlikler gitti kanallar açıldı.
nde silikon koruyucularla krem kullanıyorum ama yine de yara oldu ya çok acı veriyo o ilk tutuşundaGöğüse ilk günler 1 hafta gümüş kapak kullandım şu anda yara fln yok 2 hafta olduk takmiyorum bile artık çocukta sarılık oldu o yüzden ensesini gidiklayarak uyandiriyorum yoksa sürekli uyuyor son ölçüm de yükselmemis bu iyi bişey bence normal günü ayın 1 ri o zaman doğduğunu anlayacak benimki heralde
O Allahın emri zatenCanim
Ben spinal oldum, onun ağrısını vs hiç hissetmedim, ameliyatta güzel geçti ama sonrası sezeryanin bana zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?