2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bir de dün bizim göbek bağımız düştü ama göbek deliğinde kan pıhtıları kaldı oğluşun. Bu normal mi? Nasıl olması gerekirdi hiç bilmiyorum ben. Doktora gitmeli miyiz? Herkes düştükten bir gün sonra duş aldırın dedi ama pıhtı varken gözüm korkuyor biraz.

Ben de genel anesteziden zor uyanıyorum. Geçen sefer bırakın beni diyorum, mememi çekiştiriyorlar, çocuğu koymuşlar emziriyorum, haberim yok. Alın şunu uyuycam diyorum falan. Onun için istemiyorum geneli. Bi de sesim gitmişti. Anneannem gibi oldum deyip ağlıyordum sürekli, ne dediğimi kimse anlamıyordu. Of çok kötüydü.
[/QUOTE]
Ben de uyanmak istemediğimi hatıiyorum. Pijama giydiriyorlardi. Sonra giyerim sonra giyerim diyordum. Uyumaya calışıyordum

Laktasyon hemşiresi ile konuştum bugün fikir almak için.
Bebeği memeden soğutma memeden ayırma dedi.
Çocugun karnı her türlü doyar ama anneden kopmasın dedi.
Ben uyanmayınca sağıp içiriyordum.
Bazen saat başı bazen 2 saatte bir sağıyordum sütüm artsın diye.
Emzir sürekli 3 saatte bir de sağ dedi.

Emzirme konusunda çok cahilim ya.
Keşke hamileyken emzirme eğitimlerine katılsaymışım.

Kızlar çocuk doktorunuz hemşireler neler diyor?
Mama başlayanlar kendi kendinize mi başladınız çocuk doktoru mu başlattı?

Ben de uyanmak istemediğimi hatıiyorum. Pijama giydiriyorlardi. Sonra giyerim sonra giyerim diyordum. Uyumaya calışıyordum
[/QUOTE]
Bana bi de olmamıştı hiç bir şey. Ne sütyen kapandı, ne atletler mememden aşağı geçti. Külot mülot olmadı. Aşırı şişmiştim. Neyse ki geçiyor.

Kızlar gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Süt birikme yapmıyor mu içinde. Memnun musunuz? Aldım hastanede biraz kullandım ama göğüs acısı olunca kreme geçiş yaptım sonra

Kaldı derken akıyor mu sızıntı şeklinde, eğer öyleyse doktor onu yakıyor canım benim diğer ikisinde de olmuştu. Yakma dediğim korkutmasın seni, büyük kirbit gibi bir şeyi oraya bir iki kere sürüyor. Saniyelik bir işlem.

Kızlar gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Süt birikme yapmıyor mu içinde. Memnun musunuz? Aldım hastanede biraz kullandım ama göğüs acısı olunca kreme geçiş yaptım sonra
Süt birikimi yapıyor oda göğsü tedavi ediyor ben bez ile temizleyip takiyordum göğüs acısı ucuna degdirmezsen olmuyor bende olmadı kapak kayınca olmustu biraz

Bir kaç gün göbek deliğini açarak batikon ile temizle kalan yeri kurusun banyoda ben 20gun olmadan yaptirmicam

Akma sızıntı yok çok şükür göbek deliğinden bağı düştü yerinde kan pıhtısı kaldı biraz

Aminn sağ ol kuzum. Bebeğin nabzında düzensizlik ve düşme vardı. Şansa o gün kontrolümüz vardı. Bi gün bile gecikseydik istemediğimiz sonuçla karşılaşabilirmişiz
Sağ salim gelmiş şükür Ben de korkuyorum ya çrş nasıl gelecek bilmiyorum

Selam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
Hayırlısı olsun canım. Bi şekilde çıkacak. Kendini stres yapmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…