- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.321
Ben de uyanmak istemediğimi hatıiyorum. Pijama giydiriyorlardi. Sonra giyerim sonra giyerim diyordum. Uyumaya calışıyordumBen de genel anesteziden zor uyanıyorum. Geçen sefer bırakın beni diyorum, mememi çekiştiriyorlar, çocuğu koymuşlar emziriyorum, haberim yok. Alın şunu uyuycam diyorum falan. Onun için istemiyorum geneli. Bi de sesim gitmişti. Anneannem gibi oldum deyip ağlıyordum sürekli, ne dediğimi kimse anlamıyordu. Of çok kötüydü.
Kaldı derken akıyor mu sızıntı şeklinde, eğer öyleyse doktor onu yakıyor canım benim diğer ikisinde de olmuştu. Yakma dediğim korkutmasın seni, büyük kirbit gibi bir şeyi oraya bir iki kere sürüyor. Saniyelik bir işlem.Kızlar bir de dün bizim göbek bağımız düştü ama göbek deliğinde kan pıhtıları kaldı oğluşun. Bu normal mi? Nasıl olması gerekirdi hiç bilmiyorum ben. Doktora gitmeli miyiz? Herkes düştükten bir gün sonra duş aldırın dedi ama pıhtı varken gözüm korkuyor biraz.
Ben penaten kullanıyorum her alt açmada değil 2 yada 3 te 1 kullanıyorum iyi geliyorCanım ben denemedim henüz ama weleda, earth mama ve penaten organik pişik kremleri bir onlardan dene istersen.
Süt birikimi yapıyor oda göğsü tedavi ediyor ben bez ile temizleyip takiyordum göğüs acısı ucuna degdirmezsen olmuyor bende olmadı kapak kayınca olmustu birazKızlar gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Süt birikme yapmıyor mu içinde. Memnun musunuz? Aldım hastanede biraz kullandım ama göğüs acısı olunca kreme geçiş yaptım sonra
Bir kaç gün göbek deliğini açarak batikon ile temizle kalan yeri kurusun banyoda ben 20gun olmadan yaptirmicamKızlar bir de dün bizim göbek bağımız düştü ama göbek deliğinde kan pıhtıları kaldı oğluşun. Bu normal mi? Nasıl olması gerekirdi hiç bilmiyorum ben. Doktora gitmeli miyiz? Herkes düştükten bir gün sonra duş aldırın dedi ama pıhtı varken gözüm korkuyor biraz.
Akma sızıntı yok çok şükür göbek deliğinden bağı düştü yerinde kan pıhtısı kaldı birazKaldı derken akıyor mu sızıntı şeklinde, eğer öyleyse doktor onu yakıyor canım benim diğer ikisinde de olmuştu. Yakma dediğim korkutmasın seni, büyük kirbit gibi bir şeyi oraya bir iki kere sürüyor. Saniyelik bir işlem.
Kısmetinde 2023 mü 2024 mü var bakalımCuma günü vajinal muayene yapılacak, açıklıl 4 5 cm se doğumu başlatacak doktorum, 2 gün daha beklemiyor başı çok aşağıda diyor
Sağ salim gelmiş şükürAminn sağ ol kuzum. Bebeğin nabzında düzensizlik ve düşme vardı. Şansa o gün kontrolümüz vardı. Bi gün bile gecikseydik istemediğimiz sonuçla karşılaşabilirmişiz
O zaman yıkayınca geçer o canım, kurumuş akıntı dır oAkma sızıntı yok çok şükür göbek deliğinden bağı düştü yerinde kan pıhtısı kaldı biraz
Kaçtasın canım, biraz daha neden beklemiyorlarSelam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
Hayırlısı olsun canım. Bi şekilde çıkacak. Kendini stres yapmamaya çalış.Selam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
Canım açılman var mı neden suni sancı istiyorsun?Selam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?