2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Son haftalarda bu ölcümlere hiç takılmayın.Hem cihazdan cihaza fark ediyor hem de ölçümlerde +-400 gr yanılma payı var.

Ben de emzirmenin bu kadar zor olacagini bilmezdim.Keske daha hazirlikli olsaydim dogumdan once..
Mamayi doktor ile basladik. O gunluk kac ml vermen gerektigini hesapliyor.

Ben de emzirmenin bu kadar zor olacagini bilmezdim.Keske daha hazirlikli olsaydim dogumdan once..
Mamayi doktor ile basladik. O gunluk kac ml vermen gerektigini hesapliyor.
Kilo alımı kilo kaybı nasıldı?
Bizim hastanede kilo kaybımız yüzde 7 idi.
Sınır yüzde 10 imiş.
Sonrası hesap kitap yapılmadı
Yarın gıdecem bakalım çocuk doktoru ne diyecek

Kilo alımı kilo kaybı nasıldı?
Bizim hastanede kilo kaybımız yüzde 7 idi.
Sınır yüzde 10 imiş.
Sonrası hesap kitap yapılmadı
Yarın gıdecem bakalım çocuk doktoru ne diyecek

%8 civari idi.Ama bizde sarilik var Sudem o nedenle basladik.
%10a kadar normal,10.gunde de dogum kilosuna ulasmis olmasi hedefleniyor.Ustune cisli kakali bezlerin sayisi da tamamsa bebegin de huzurluysa mamaya hic gerek yok

Kızlar suyum gelmiş biraz sanırım anlayamadım panik oldum, uyandım şimdi iç çamaşırım pijamam ıslak tuvalete giderken biraz daha aktı

Kızlar suyum gelmiş biraz sanırım anlayamadım panik oldum, uyandım şimdi iç çamaşırım pijamam ıslak tuvalete giderken biraz daha aktı
Panik olma eşlik eden sancın var mı hastaneye geçtin mi geçmediysen gidene kadar bir sorun olmaz . Ben doğum yapmadan 8-10 saat öncesinde suyum geldi ara ara düzenli olarak ama hastanedeydim ebeler ıkınma hissi olmadığı sürece sorun yok demişlerdi. Sende direk hastaneye gećip gözetim altında rahatla durumu kontrol edersin. Umarım en kolay şekilde geçer doğumun

Hayır canım daha erken 37+3 bugün. Herhangi bir sancım yok bebek kanala bile inmemişti cmrtesi günü. Sabaha kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi ama uyku yok bana sabaha kadar

Hayır canım daha erken 37+3 bugün. Herhangi bir sancım yok bebek kanala bile inmemişti cmrtesi günü. Sabaha kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi ama uyku yok bana sabaha kadar
AA ben haftan daha ileri diye düşünmüştüm ama suyun gelmemiş de olabilir.son aya girince insan ister istemez pinpirikli oluyor. Yakından takip et bakalım bizi de haberdar et merak etmiyelim

Kızlar emzirirken bebeğin doğup doymadığını anlayamıyorum daha doğrusu emzirirken uykuya daldığından genellikle doymamıs oluyor yarım saat sonra tekrar uyanıyor bende bu sebeple sütümü sağıp veriyorum ama bebeğimlr yeterince temas kuramamış gibi hissediyorum bu da beni aşırı rahatsız ediyor bu durumu yaşayan var mı varsa eğer bu durumu nasıl aştınız?

Bende 37+0da suyum gelmedi ama sancı ve açıklıkla gitmiştim hastaneye bence sende git gelen suysa eğer bebek kuru kalma ihtimali olabilir riske atma

Bende 37+0da suyum gelmedi ama sancı ve açıklıkla gitmiştim hastaneye bence sende git gelen suysa eğer bebek kuru kalma ihtimali olabilir riske atma
3 saattir bakıyorum bir daha gelmedi. 1 saat içinde tekrar gelmeliydi. Yatağı ıslatacak kadar değildi. Su gelince 24 saat süre var diyorlar ama benimki tam boşalma değil sanırım sızıntı şeklinde olmuş oluyor, sabahı bekleyip doktoruma yazıcam

Kızlar cumartesi günü bende 40+2 ile doğurdum, hic açıklığım hicbir belirtim yoktu, son gün karnım ağrıyordu, gece suyum geldi az bi şekilde ama pembeydi, zamanimizda geçti diye korktm hemen acile gittim ama suyum vardi ve acilmam yoktu.
Zamani geldi diye zorrrrla dogurttular resmen. Cok zor bir doğum oldu benim. Ve bircok arkadas gibi benimde sütüm gelmedi, suanda bi çay kaşığı kadari elde etmek için epey gayret sarfediyorum, mama takvisyesi basladm sarilik olmasin diye. Göğüslerime her şeyi kullanıyorum ama çok kötü durumdalar malesef.
Doğumu olacak arkadaşlara göz aydınlığı, dogum yapacak arkadaslara kolay doğumlar diliyorum

Ne yaptın canım? Aradın mı doktorunu?

Geçmiş olsun canım. Bebeğin hayırlı olsun. Güzel günlerde büyütmek nasip etsin.

Sen onu kucağında tutup biberonla beslerken de temas kuruyorsun. Hiç üzme kendini. Daha uyanıp meme emeceği uzun yıllar var bi toparlasın kendini, bakışa bakışa emzireceksin. Memeyi bırakıp sana gülücük atacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…