- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.341
Ben de arabaya koydum çantaları. Haftaya perşembe doğum ama bu cuma kontrolde belki hadi yatıralım keselim çıkaralım derSağ salim gelmiş şükürBen de korkuyorum ya çrş nasıl gelecek bilmiyorum
Aynı şey çarşamba günü bana yapılacak önce suni sancı verilecek gelmezse sezeryan bende çok korkuyorum. Umarım ikimiz için em kolay şekilde biter eğer yazabilirsen doğum sonrası bana bilgi verir misin?Selam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
Arabayı yıkatıcaz diye arabaya koymadım. Çrş evden çıkmadan hepsini kapıya koyucam öyle gidicem doktora herhangi bir aksilik çıkarsa hemen alıp çıkarızBen de arabaya koydum çantaları. Haftaya perşembe doğum ama bu cuma kontrolde belki hadi yatıralım keselim çıkaralım der
Aminn insallah tabiki eger iyi hissedersem yazicam mutlakaAynı şey çarşamba günü bana yapılacak önce suni sancı verilecek gelmezse sezeryan bende çok korkuyorum. Umarım ikimiz için em kolay şekilde biter eğer yazabilirsen doğum sonrası bana bilgi verir misin?
Acilmam da yok ki doktor normal olsun istiyorCanım açılman var mı neden suni sancı istiyorsun?
Evet artik geri gonderemem hahahhaHayırlısı olsun canım. Bi şekilde çıkacak. Kendini stres yapmamaya çalış.
40. Haftamdayim soyle biz cok tedaviler gorduk 11 yilda hic gebelik elde edilemedi bu tatli veletim kendiliginden geldi boyle olunca kiymetli gebelik diyorlar bizimki gibilere 41/42 . Haftaya kadar bekleyip riske atamam diyor doktorumKaçtasın canım, biraz daha neden beklemiyorlar
Yok malesef.birde canımı sıkan ayın 6 sından bu yana gittiğim her kontrolde ölçümler saçma sapan kafasını bi 36 bi 37 ölçmüş sonraki ölçümler yine hep 36 aynı şekilde ayak kemiği ve karın çevresinde de öyle bu bebek küçüldü mü nasıl oluyor bu 3 gün önce 3500 39 hafta demişti bugün yine 38 hafta 3300kg dedi karin çevresini üstelik 40+0 im ve gayet sakin gelişimi güzel diyor ben yinede gelişimi geri mi diye panik yaşıyorumNeslihaann nasıl oldu sancıların? Sıklaştı mı hiç?
Normal olsun isteyen doktor bulmuşsun şanslısın şaşırdımAcilmam da yok ki doktor normal olsun istiyor
Anladım canım senin de içine sindiyse öyle yaparsın. Bebek ve anne sağlıklı olsun da doğumun şekli zamanı önemli değil elbette40. Haftamdayim soyle biz cok tedaviler gorduk 11 yilda hic gebelik elde edilemedi bu tatli veletim kendiliginden geldi boyle olunca kiymetli gebelik diyorlar bizimki gibilere 41/42 . Haftaya kadar bekleyip riske atamam diyor doktorum
Doktor Banu Çiftçi son haftalarda ölçümler doğru olmayabiliyor diyordu. Dert etme bence. İnşallah çabucak sıklaşır da sancıların bir an önce gelir bebiş.Yok malesef.birde canımı sıkan ayın 6 sından bu yana gittiğim her kontrolde ölçümler saçma sapan kafasını bi 36 bi 37 ölçmüş sonraki ölçümler yine hep 36 aynı şekilde ayak kemiği ve karın çevresinde de öyle bu bebek küçüldü mü nasıl oluyor bu 3 gün önce 3500 39 hafta demişti bugün yine 38 hafta 3300kg dedi karin çevresini üstelik 40+0 im ve gayet sakin gelişimi güzel diyor ben yinede gelişimi geri mi diye panik yaşıyorum
Benim yaşadığım durumu yaşamışsın, çrş günü de aynı çıkarsa sezeryan günü alıcax dedi doktor, ben panikledim. Senin doktorun bir şey dememiş yineYok malesef.birde canımı sıkan ayın 6 sından bu yana gittiğim her kontrolde ölçümler saçma sapan kafasını bi 36 bi 37 ölçmüş sonraki ölçümler yine hep 36 aynı şekilde ayak kemiği ve karın çevresinde de öyle bu bebek küçüldü mü nasıl oluyor bu 3 gün önce 3500 39 hafta demişti bugün yine 38 hafta 3300kg dedi karin çevresini üstelik 40+0 im ve gayet sakin gelişimi güzel diyor ben yinede gelişimi geri mi diye panik yaşıyorum
Beyaz sabundan iyisi yok. Önce suyla kabasınj akıtıyorum bebiş kakası birazcık yağlı oluyomuş çünküLeke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz bebişi doğan anneler? Ve memnun musunuz?
Rabbimden hayırlısını dileSağ salim gelmiş şükürBen de korkuyorum ya çrş nasıl gelecek bilmiyorum
Canım doktorun ölçüm ayarı değişmiştir. Daha başta bizde yaşadık. Farklı doktorlar farklı ölmüştü. Sonraki doktora diyince ayarla alakalıdır dedi ve makinesinde bişeyler yaptı. Diğer doktorun ölçümlerine yakın ölçtü.Yok malesef.birde canımı sıkan ayın 6 sından bu yana gittiğim her kontrolde ölçümler saçma sapan kafasını bi 36 bi 37 ölçmüş sonraki ölçümler yine hep 36 aynı şekilde ayak kemiği ve karın çevresinde de öyle bu bebek küçüldü mü nasıl oluyor bu 3 gün önce 3500 39 hafta demişti bugün yine 38 hafta 3300kg dedi karin çevresini üstelik 40+0 im ve gayet sakin gelişimi güzel diyor ben yinede gelişimi geri mi diye panik yaşıyorum
Benim büyük kız da var ya, boya, salça falan oluyor üstü. Bebişe sabun tozu, ablaya kimyasal bişeyler lazım.Beyaz sabundan iyisi yok. Önce suyla kabasınj akıtıyorum bebiş kakası birazcık yağlı oluyomuş çünküsabunlayıp 15 dk bekletip tekrar sabunla yıkıyorum. Tarifi annemden aldım yaptık sonuç tertemiz
Benimkide öyle doymuyor mamayı bitiriyor bide tekrar beni emiyor ve sürekli uyuyor bu benim canımı çok sıkıyorKızlar bizimki doymak bilmiyor emiyor mama veriyoruz 1 ml de kalsa açıklık başlıyor ağlamaya normal mi ya
İnş canımRabbimden hayırlısını dileiyi olacak inşallah sağ salim kucağına alacaksın hayırlısıyla. Asla korkma
Kızlar bizimki doymak bilmiyor emiyor mama veriyoruz 1 ml de kalsa açıklık başlıyor ağlamaya normal mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?