2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Selam bugun kontrolumuz vardi. Dogmaya niyeti yok bebisin ondan yarin sabah hastaneye yaticam suni denenecek olmadi sezeryanla alicaklar bakalim.. off korkuyorum da hic dogum tecrubem de yok
Aynı şey çarşamba günü bana yapılacak önce suni sancı verilecek gelmezse sezeryan bende çok korkuyorum. Umarım ikimiz için em kolay şekilde biter eğer yazabilirsen doğum sonrası bana bilgi verir misin?

Ben de arabaya koydum çantaları. Haftaya perşembe doğum ama bu cuma kontrolde belki hadi yatıralım keselim çıkaralım der
Arabayı yıkatıcaz diye arabaya koymadım. Çrş evden çıkmadan hepsini kapıya koyucam öyle gidicem doktora herhangi bir aksilik çıkarsa hemen alıp çıkarız

Kaçtasın canım, biraz daha neden beklemiyorlar
40. Haftamdayim soyle biz cok tedaviler gorduk 11 yilda hic gebelik elde edilemedi bu tatli veletim kendiliginden geldi boyle olunca kiymetli gebelik diyorlar bizimki gibilere 41/42 . Haftaya kadar bekleyip riske atamam diyor doktorum

Neslihaann nasıl oldu sancıların? Sıklaştı mı hiç?
Yok malesef.birde canımı sıkan ayın 6 sından bu yana gittiğim her kontrolde ölçümler saçma sapan kafasını bi 36 bi 37 ölçmüş sonraki ölçümler yine hep 36 aynı şekilde ayak kemiği ve karın çevresinde de öyle bu bebek küçüldü mü nasıl oluyor bu 3 gün önce 3500 39 hafta demişti bugün yine 38 hafta 3300kg dedi karin çevresini üstelik 40+0 im ve gayet sakin gelişimi güzel diyor ben yinede gelişimi geri mi diye panik yaşıyorum

40. Haftamdayim soyle biz cok tedaviler gorduk 11 yilda hic gebelik elde edilemedi bu tatli veletim kendiliginden geldi boyle olunca kiymetli gebelik diyorlar bizimki gibilere 41/42 . Haftaya kadar bekleyip riske atamam diyor doktorum
Anladım canım senin de içine sindiyse öyle yaparsın. Bebek ve anne sağlıklı olsun da doğumun şekli zamanı önemli değil elbette

Doktor Banu Çiftçi son haftalarda ölçümler doğru olmayabiliyor diyordu. Dert etme bence. İnşallah çabucak sıklaşır da sancıların bir an önce gelir bebiş.

Benim yaşadığım durumu yaşamışsın, çrş günü de aynı çıkarsa sezeryan günü alıcax dedi doktor, ben panikledim. Senin doktorun bir şey dememiş yine

Leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz bebişi doğan anneler? Ve memnun musunuz?
Beyaz sabundan iyisi yok. Önce suyla kabasınj akıtıyorum bebiş kakası birazcık yağlı oluyomuş çünkü sabunlayıp 15 dk bekletip tekrar sabunla yıkıyorum. Tarifi annemden aldım yaptık sonuç tertemiz

Canım doktorun ölçüm ayarı değişmiştir. Daha başta bizde yaşadık. Farklı doktorlar farklı ölmüştü. Sonraki doktora diyince ayarla alakalıdır dedi ve makinesinde bişeyler yaptı. Diğer doktorun ölçümlerine yakın ölçtü.

Benim büyük kız da var ya, boya, salça falan oluyor üstü. Bebişe sabun tozu, ablaya kimyasal bişeyler lazım.

Kızlar bizimki doymak bilmiyor emiyor mama veriyoruz 1 ml de kalsa açıklık başlıyor ağlamaya normal mi ya

Ben de ayni durumdayim.Emiyor ,sagilmis sut iciyor ustune mama veriyorum anca doyuyor.Yoksa ciglik kiyamet evi inletiyor
Ben bunu endiseyle doktora sordum istahli olabilir ve bu iyi bisi dedi.Ona yetecek sutum olacak mi bilmiyorum, sutum onu istahina gore hep geriden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…