2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın ve geçmiş olsun. Analı babalı büyüsün yavru kuş . Ayva çekirdeği denedin mi? Bir de bir arkadaş yazmıştı bestlak, lacmix vs sütünü çoğaltmış diye onları da dene istersen.

Takviyelere bakitim bende cok teşekkür ederim, başka öneri varsa alırım,ben sütümün gelmeyecegini hiç düşünmemiştim, hic dinlememieim napılir diye, ayva çekirdeğini hazirladm baslicam ona da bugün

%8 civari idi.Ama bizde sarilik var Sudem o nedenle basladik.
%10a kadar normal,10.gunde de dogum kilosuna ulasmis olmasi hedefleniyor.Ustune cisli kakali bezlerin sayisi da tamamsa bebegin de huzurluysa mamaya hic gerek yok
Benim doğum kilosuna ulaşamadı henüz
Bakalım bugün doktor ne diyecek
Sarılık hafif vardı en son arttı artmadı bilmiyorum
Sık emzirmeye çalışıyorum
Bez sayısı fena değil

İştahlı belli ediyorlar ama süt yeterli gelmiyor mu diye kendimi sorguluyorum mama kullanmasak ortalık birbirine giriyor onu yemeden uyumuyor ve susmuyor

Merhaba kızlar ben de doğumdan sonra pek giremiyorum zaten doğum yapanlar beni anlıyorlardır. Günde bir 2 saat uyuyorum anca. Göğüslerim yara olduğu için emzirmelerim gerçekten ağlayarak geçiyor. Her emzirmede ağlıyorum. Doğum, dikiş falan hıc biri böyle acı vermiyor. Bunalıma girdim. Doğumum çok güzeldi hastane benimle bebegimle bebek gibi ilgilendi her şey çok güzeldi ama sonrası benim için gerçekten Çin işkencesi gibi. Bebeğime bakınca tüm işlenceyi unutuyorum tabi. En son dün şu gümüş kapaklardan aldım. İlk emzirmede işe yaramadı ama şimdi biraz daha rahat emziriyorum iyi geldi sanırım. Bir de hastane krem vermişti onu da ilk günden beri kullanıyorum.

Aynen öyle göğüste 10 dakika falan emiyor sonra uyuya kalıyor bende doydu sanıp yatağına yatıyorum hemen kalkıyor basıyor yaygarayı bence temas istiyor sanırım sonra tekrar göğsüme alıp devam bu serüven doyana kadar devam ediyor

İştahlı belli ediyorlar ama süt yeterli gelmiyor mu diye kendimi sorguluyorum mama kullanmasak ortalık birbirine giriyor onu yemeden uyumuyor ve susmuyor

Ben sutumun yetmediğini düşünüyorum.Ama zamanla artacagini dusunerek olumlu kalmaya calisiyorum.Emilmemis gogsu sagip bakabilirsiniz.Bebek tabi ki makineden daha fazla cekiyor ama size tahmini bi fikir verir.Benim bebegimin kilosuna gore ogundeki ihtiyaci 65-85 ml ..Benim sagdigim ancak yarisi oluyor

Bi arkadaşımla konuştum yeni doğum yapan anca 1 ayda süt artıyor demişti zamanla olacak herşey süt artırıcı aktardan aldım onu içince işe yarıyor gibi bakalım

Ben şimdilik yatağına koymuyorum çünkü kokumu almak istiyor ve sarılığı geçsin diye meme sürekli ağzındabiraz toparlansin ondan sonra yerine koycam gece gündüz benimle uyuyor babamızı salona attık

Bi arkadaşımla konuştum yeni doğum yapan anca 1 ayda süt artıyor demişti zamanla olacak herşey süt artırıcı aktardan aldım onu içince işe yarıyor gibi bakalım

Benim bir ay olmak uzere. Daha ilk defa bu hafta emzirirken diger gogsumden sut damlamaya basladi.Cok stresli gunler gecirdim.Lohusaligi dibine kadar yasadim gercekten,onun da etkisi var bence..Ben hamileyken okudumlarimla tam bir maka dusmani olmus ve kendimi cok sartlamistim mama vermemeye.Ama hersey kismet. Artarsa artar artmazsa dunyanin sonu degil.En azindan azcik da olsa anne sutu aliyor diye seviniyorum

Onun için kitap okumaya karşıyım kaç tane kitap okudum, hayat hiç kitaplardaki gibi olmuyor. Artık bildiğimi okuyorum.

Stres yapmamak lazım herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…