2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sezeryan ile doğum oldu ama gündüzleri değilde gece uyurken kalkmaya çalışırken ameliyat yerimde yanma hissediyorum ama sabah hiç bişey yok ne oluyorsa gece oluyor

Son haftalarda bu ölcümlere hiç takılmayın.Hem cihazdan cihaza fark ediyor hem de ölçümlerde +-400 gr yanılma payı var.
Evet doktorumda son haftalar diye önemsemiyor sanırım farklılığı kanala indikten sonraki ölçümler çok sağlıklı sonuç vermez demişti

Doktorum aynı doktor ama cihaz farkı olabilir mi bilmiyorum

Benim yaşadığım durumu yaşamışsın, çrş günü de aynı çıkarsa sezeryan günü alıcax dedi doktor, ben panikledim. Senin doktorun bir şey dememiş yine
Benim doktor hiç panik değil bende senin gibi panikledim ama eşim diyor ki doktorun vardır bi bildiği ondan iyi mi bileceksin

Takviyelere bakitim bende cok teşekkür ederim, başka öneri varsa alırım,ben sütümün gelmeyecegini hiç düşünmemiştim, hic dinlememieim napılir diye, ayva çekirdeğini hazirladm baslicam ona da bugün
Aşure bende çok işe yaramıştı. Stres yapma
Bol su uyku ve emzirme. Şifa olsun bebeğine inşallah

Yarın sezeryanım var canım, duyduğumdan beri ağlıyorum korkuyorum kendime gelemedim
Yaa ağlama lütfen, kıyamam. Erken diye düşünme. Kavuşuyoruz diye düşün. 2023 bebesi olmayı seçti. Normal doğum istiyordun ama kısmet böyleymiş. Çok zor doğurdum diyenler de var. Ben ikisini de yaşadım. Gerçekten ikisi de güzel değil. Hangisi olsa farketmez. Kendini telkin etmeye çalış.

Kumsari ben sumaklı soğan salatası yediğimde sütüm çoğalıyordu ama gaz da yapar tercih eder misin bilmem. Bebekler ilk 10 gün gazlanmıyorlar. Ama sana yapabilir. Normal doğum yaptın sanırım, çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Benim büyük kız da var ya, boya, salça falan oluyor üstü. Bebişe sabun tozu, ablaya kimyasal bişeyler lazım.
Henüz kullanmadım ama ebebekte bebeklere özel çamaşır suyu sabunu var leke çıkarıcı olarak geçiyo baya işe yarıyomuş. Ben bide Minoris leke çıkarıcı almıştım kendi kıyafetimde kullandım işe yaradı baya

Canım sagol öyle yaptım şırınga ile değil ama önce meme verip sonra sağdığım sütü verdim sadece 40 ml kadar sağabildim ama zamanla açılır herhalde kanallar…

Bana mamayı doktor başlattı hafif sarılık yüzünden, herhangi bir pre mamasıyla destekle dedi ama önce hep meme ver ne zaman agliyo doymuyor mamasını ver dedi

Çok doğru olcemiyorlar, benim
Doktorum hep öyle de diyo

Ben de aynı durumdayım, sütüm neredeyse hiç yok sağıncada çok az geliyo.. ben ince emzirmeye çalışıyorum 30- 40 dk kadar ağlamadan durursa eğer sonra mama veriyorum.. bugün ilk defa sagabildigim sütü verdim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…