- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.141
Ay nifty yanlış yazmışımnipty needir acaba
Ay nifty yanlış yazmışımkromozol bozuklukların tespiti için yeni nesil tarama testi. 10. Haftada yapılıyo bebekteki genetik hastalıklar kromozom hastalıkları cinsiyet vs hepsi öğreniliyor sadece araştırıyorum kararsızım ha anladim
Canım neden kullanmadın peki hapları.ozéldeki doktora yszdim hemsire ameliyatta cikinca aramasi icin not aldim dedi. progesterona basladim o da bas donmesi yapti ☺ kanama slanlarim vardi 20 gun onceden progestan hap ic demisti ama ne bileyim icmemistim insallah sahlikli bir sekilde duruyordur canim hepimizin ins
Lekelenme tarzı ise korkulacak birsey yoktur tatlımHerkese merhaba arkadaşlar, ben de 6+5 oldum bugün. Dün randevumuz vardı, her şey normal çok şükür. Ama gece çok hafif bir kanamam, aslında lekelenme tarzı, oldu. Biz büyük bir endişe ve korkuyla en yakın hastaneye koştuk. Her şey normal dedi doktor. Ama iğne oldum, sanırım progestan içerikli. Bir de kasık ağrım için rektal fitil oldum. Bugün itibariyle de progestan 200'e başlıyorum sabah akşam vajinal. Bu kanama beni çok korkuttu, ara ara burayı okuyorum ama kaygı düzeyim bu ara aşırı yüksek olduğu için internetten kendimi uzak tutmaya da çalışıyorum. Bu tür kanama yaşayan arkadaşlarım varsa içimi biraz rahatlatabilir mi
Âmin, İnşallah.Lekelenme tarzı ise korkulacak birsey yoktur tatlım
İlaçlarını iç sen
Canım öncelikle geçmiş olsun ben 9+5 de yoğun kanama ile gittim. Doktor kanama alanı görmemişti. Bebiş de kese de kalp atışı da rahim de her şey normal olduğunu söyledi. Progestan 200 mg günde 1di ,2 ye çıkardı sabah akşam fitil olarak kullandım hala devam ediyorum. Kanama sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 10+2 de tekrar gittim durum aynı stabildi . Bir problem olmadığını söyledi doktorum. Kılcal damara plasenta gelmiş olabileceğini ama yine kanama alanı görmediğini söyledi. Sende de görmemiş kanama alanı için rahat olsun istirahatine önem ver . Progeastanı saatinde almayı aksatma. Burada yazmıştım ama görmemiş olabilirsin, bi nebze de olsun içini rahatlamak için yazdımHerkese merhaba arkadaşlar, ben de 6+5 oldum bugün. Dün randevumuz vardı, her şey normal çok şükür. Ama gece çok hafif bir kanamam, aslında lekelenme tarzı, oldu. Biz büyük bir endişe ve korkuyla en yakın hastaneye koştuk. Her şey normal dedi doktor. Ama iğne oldum, sanırım progestan içerikli. Bir de kasık ağrım için rektal fitil oldum. Bugün itibariyle de progestan 200'e başlıyorum sabah akşam vajinal. Bu kanama beni çok korkuttu, ara ara burayı okuyorum ama kaygı düzeyim bu ara aşırı yüksek olduğu için internetten kendimi uzak tutmaya da çalışıyorum. Bu tür kanama yaşayan arkadaşlarım varsa içimi biraz rahatlatabilir mi
Çok teşekkür ederim, ferahlattı beni yazdıklarınız.Canım öncelikle geçmiş olsun ben 9+5 de yoğun kanama ile gittim. Doktor kanama alanı görmemişti. Bebiş de kese de kalp atışı da rahim de her şey normal olduğunu söyledi. Progestan 200 mg günde 1di ,2 ye çıkardı sabah akşam fitil olarak kullandım hala devam ediyorum. Kanama sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 10+2 de tekrar gittim durum aynı stabildi . Bir problem olmadığını söyledi doktorum. Kılcal damara plasenta gelmiş olabileceğini ama yine kanama alanı görmediğini söyledi. Sende de görmemiş kanama alanı için rahat olsun istirahatine önem ver . Progeastanı saatinde almayı aksatma. Burada yazmıştım ama görmemiş olabilirsin, bi nebze de olsun içini rahatlamak için yazdımTekrar geçmiş olsun
Merhaba şöyle bi bakıp çıkmak için girmiştim sizin bunu görünce müdehale etmek istedim, başka yazan olmuştur belki ama progestanı içmek zorunda değilsin. Fitil olarak kullanabilirsin hatta öylesi daha etkili. Sabah akşam fitil olarak kullanıyordum ben içinde bulantı ve baş dönmesi yapıyor çünkü.. Sağlıkla kucağınıza alınozéldeki doktora yszdim hemsire ameliyatta cikinca aramasi icin not aldim dedi. progesterona basladim o da bas donmesi yapti ☺ kanama slanlarim vardi 20 gun onceden progestan hap ic demisti ama ne bileyim icmemistim insallah sahlikli bir sekilde duruyordur canim hepimizin ins
Merhaba bende de lekelenme kanama olmuştu doktorum fitil lekelenme olduğu için yeterli düzeyde emilmez hap olarak kullan dedi . Bende de yan etki yaptı hap olarak kullanınca bir iki gün lekelenmem geçince tekrar fitil olarak kullanayım dedim tekrar lekelenmem oldu o yüzden hap olarak kullanmaya başladım tekrar . Sizde hap olarak kullanın benceMerhaba şöyle bi bakıp çıkmak için girmiştim sizin bunu görünce müdehale etmek istedim, başka yazan olmuştur belki ama progestanı içmek zorunda değilsin. Fitil olarak kullanabilirsin hatta öylesi daha etkili. Sabah akşam fitil olarak kullanıyordum ben içinde bulantı ve baş dönmesi yapıyor çünkü.. Sağlıkla kucağınıza alın
yani soyle saglikli ise zaten tutunur gibi bir dusunceye kapildim ama hsta ettim :/Canım neden kullanmadın peki hapları.
cok sag olunn doktorum fitil vermedi cunku gerektigi gibi ileri itilemiyor o yuzde emilim olmayabiliyor daha etkili ama bu ysnlis kullanim soz konusu dedi. szde de ksnama mi vardiMerhaba şöyle bi bakıp çıkmak için girmiştim sizin bunu görünce müdehale etmek istedim, başka yazan olmuştur belki ama progestanı içmek zorunda değilsin. Fitil olarak kullanabilirsin hatta öylesi daha etkili. Sabah akşam fitil olarak kullanıyordum ben içinde bulantı ve baş dönmesi yapıyor çünkü.. Sağlıkla kucağınıza alın
Kız9+2 den herkese selamlar bazıları böyle fotoğraftan cinsiyet tahmini yapıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama tahmin için fikri olan var mı ?Eki Görüntüle 3246480
Ayy bende hep kız olsun istiyorum ve hissediyorum tam olarak neye bakarak tahminde bulunuyorsunuz acaba ?
Bana da iki doktorum ağızdan al daha etkili dediMerhaba bende de lekelenme kanama olmuştu doktorum fitil lekelenme olduğu için yeterli düzeyde emilmez hap olarak kullan dedi . Bende de yan etki yaptı hap olarak kullanınca bir iki gün lekelenmem geçince tekrar fitil olarak kullanayım dedim tekrar lekelenmem oldu o yüzden hap olarak kullanmaya başladım tekrar . Sizde hap olarak kullanın bence
Active çok iyi geliyor canimKilo almayacağım derken bir haftada iki kilo almışım. Kabızlık, şişlik sanırım hepsi bir arada. Tost çok yedim. Ekmekten oldu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?