2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım neden kullanmadın peki hapları.

Lekelenme tarzı ise korkulacak birsey yoktur tatlım
İlaçlarını iç sen

Canım öncelikle geçmiş olsun ben 9+5 de yoğun kanama ile gittim. Doktor kanama alanı görmemişti. Bebiş de kese de kalp atışı da rahim de her şey normal olduğunu söyledi. Progestan 200 mg günde 1di ,2 ye çıkardı sabah akşam fitil olarak kullandım hala devam ediyorum. Kanama sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 10+2 de tekrar gittim durum aynı stabildi . Bir problem olmadığını söyledi doktorum. Kılcal damara plasenta gelmiş olabileceğini ama yine kanama alanı görmediğini söyledi. Sende de görmemiş kanama alanı için rahat olsun istirahatine önem ver . Progeastanı saatinde almayı aksatma. Burada yazmıştım ama görmemiş olabilirsin, bi nebze de olsun içini rahatlamak için yazdım Tekrar geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim, ferahlattı beni yazdıklarınız. Evet, ara ara gruba girip okuyorum ama her şeyden etkilenir hâle gelince pek okumamaya gayret ediyordum son zamanlarda. Atlamışım yazdıklarınızı Size de çok ama çok geçmiş olsun, cümlemiz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. Vallahi zaman akmıyor gibi, bir gün on güne bedel uzunlukta geçiyor, hayırlısıyla ikinci trimestera zıplasak keşke.

Merhaba şöyle bi bakıp çıkmak için girmiştim sizin bunu görünce müdehale etmek istedim, başka yazan olmuştur belki ama progestanı içmek zorunda değilsin. Fitil olarak kullanabilirsin hatta öylesi daha etkili. Sabah akşam fitil olarak kullanıyordum ben içinde bulantı ve baş dönmesi yapıyor çünkü.. Sağlıkla kucağınıza alın

Selam kızlar bugun kontrole gittim sata göre 9+2 ultrasonda 9+4 çıktık elhamdülillah hersey yolunda darısı olmayanların kalp atışı duymayı bekleyenlerin başına olsun

Eklentiler

• 16838871258057537095276788693768.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba bende de lekelenme kanama olmuştu doktorum fitil lekelenme olduğu için yeterli düzeyde emilmez hap olarak kullan dedi . Bende de yan etki yaptı hap olarak kullanınca bir iki gün lekelenmem geçince tekrar fitil olarak kullanayım dedim tekrar lekelenmem oldu o yüzden hap olarak kullanmaya başladım tekrar . Sizde hap olarak kullanın bence

Kilo almayacağım derken bir haftada iki kilo almışım. Kabızlık, şişlik sanırım hepsi bir arada. Tost çok yedim. Ekmekten oldu kesin.

cok sag olunn doktorum fitil vermedi cunku gerektigi gibi ileri itilemiyor o yuzde emilim olmayabiliyor daha etkili ama bu ysnlis kullanim soz konusu dedi. szde de ksnama mi vardi

Ben 8+0 da regl günü ağrım sebebiyle doktoruma yazdım hemen progeston200 kullanmami istedi fitil olarak, herhangi bir lekelenmem de olmadı ama tedbir amaçlı bile verilebilen bir ilaç

Bana da iki doktorum ağızdan al daha etkili dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…